Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na tym zdjęciu dla odmiany jak taka malutka i drobniutka wygląda

ale jest wyższa od Zetki i Tory ;)

Ładne ONeczki Zetka młodziutka chyba jeszcze? Bo uszka miękkie?

młoda, ale nie tak bardzo chyba coś koło roku ma, ale nie wiem dokładnie ile..

Na fotelu się jeszcze mieści więc nie jest aż tak źle

jak sie zacznie nie mieścic to stwierdze, że jest baaaaardzo źle i zacznę ją odchudzać :diabloti:

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anka11 napisał(a):
ale jest wyższa od Zetki i Tory ;)

młoda, ale nie tak bardzo chyba coś koło roku ma, ale nie wiem dokładnie ile..

jak sie zacznie nie mieścic to stwierdze, że jest baaaaardzo źle i zacznę ją odchudzać :diabloti:

Nie widać na zdjęciu :D

Rok dla ONka to bardzo mało :lol:

Ale wiesz czym później zaczniecie tym będzie gorzej - doświadczyłam na swoim przykładzie :evil_lol:

Posted

no wiem. Tzn. ja tego nie potwierdze, ale mama tak mowila. W ogole Wenie juz odrasta wlos, wiec niedlugo znowu bedzie misiakiem grubym, a nie taka kruszyna haha ;)

Rok dla ONka to bardzo mało

hmm szczerze mowiac nie wiem kiedy uszy staja juz tak na sto, ale myslalam, ze wlasnie do roku i glownie o to mi chodzilo z tym, ze nie jest az taka mloda :) bo chyba dla kazdego duzego psa rok to malo

Ale wiesz czym później zaczniecie tym będzie gorzej - doświadczyłam na swoim przykładzie

hahaha, no fakt. ale nie jestem dobra w odchudzaniu(tez jesli chodzi o mnie) - jak odchudzalam Sonie to nic z tego nie wyszlo. Chociaz dostawala minimalna dawke karmy, a dalej byla gruba :lol: a z Baska jeszcze ciezej by bylo, bo ona w ogole sie nie rusza tylko ciagle spi :p

Posted

przyszłam się przywitać u Wenki :) to cudownie ze nie musi siedzieć za tymi strasznymi kratami :) ależ się dziewczynce fajny domeczek trafił - pozdrawiam gorąco :)

Posted

anka11 napisał(a):
no wiem. Tzn. ja tego nie potwierdze, ale mama tak mowila. W ogole Wenie juz odrasta wlos, wiec niedlugo znowu bedzie misiakiem grubym, a nie taka kruszyna haha ;)

hmm szczerze mowiac nie wiem kiedy uszy staja juz tak na sto, ale myslalam, ze wlasnie do roku i glownie o to mi chodzilo z tym, ze nie jest az taka mloda :) bo chyba dla kazdego duzego psa rok to malo

hahaha, no fakt. ale nie jestem dobra w odchudzaniu(tez jesli chodzi o mnie) - jak odchudzalam Sonie to nic z tego nie wyszlo. Chociaz dostawala minimalna dawke karmy, a dalej byla gruba :lol: a z Baska jeszcze ciezej by bylo, bo ona w ogole sie nie rusza tylko ciagle spi :p

Znowu będziesz mieć pełno kudłów w domu :lol:

U niektórych DONków nigdy :evil_lol: Ale na przykład DONkowi uszyska tak na prawdę stanęły dopiero coś koło 2 lat.

No ja się nie odchudzam bo twierdzę, że to zbędne :eviltong: A co do zwierząt to szczerze powiedziawszy nigdy żadnego nie doprowadziłam do otyłości. Funia za młodu owszem żarła domowe jedzenie i to ile chciała, ale miała tyle ruchu, że momentalnie to spalała wszystko :) Po sterylce przytyła może ze 300-400 gram i to też nie ze względu na zabieg a raczej na wiek.

Posted

Dziekujemy dziewczyny :loveu:
poki co nie bedzie mnie bo net mi sie zepsul i dopiero odzyskam go po zlocie. teraz pisze z komorki, ale ogolnie ciezko to idzie.

u Weny wszystko ok, zacze,ysmy chodzic na spacery o 5 rano, bo pozniej nie daje rady - goraco, duzo ludzi i nie ma gdzie isc.

pozdrawiamy serdecznie! :)

Posted

Maalwi napisał(a):
sliczna Wenka! a biedne owczarkowe w kolczatkach :(
Bardzo mi się podoba twoja psica ;)

Owczarki w kolczatkach to niestety standard :angryy:

Posted

Avaloth napisał(a):
Przyszłam tylko powiedzieć że Wena była najpiękniejszym psem zlotu :loveu: i ma tak genialne oczy że nie mogę.

Kiedyś mogę kilka zdjęć wrzucić :)

Iśka to se nagrabiłaś u Sharka ! :mad: :lol:

Posted

jestem u Wenusi. :D na zlocie raz robiła mi za poduszkę wieczorem, tak się super leżało, bo ma cudne, mięciutkie futerko :loveu: ale nie pospałam, bo mała atakuje muchy :evil_lol:

Klaudia- Sharki też pięęękny :loveu: