Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogomanka_']a oto pełne zlotowe imie Weny:
Dakota Laguna Salsa Wena Wenezuela Wenosława Wiesława Wanda Wiola Wydmuszka :loveu:
Po domowemu Wenuśki? :diabloti:

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahaha zmienie tytul tej galeri zeby nie bylo ze ma niepeewlne imie!

i dziekuje WAm dziewczyny jutro cos moze bardziej ogarne bo teraz to kompletnie nie wiem co sie dzieje

:lol:

Posted

[quote name='Tepes']dzień dobry :evil_lol:
wiesz co jak zoboczyłach na zlotowym twoje zdjęcie z czymś innym niż piwo to nie mogłach uwierzyc:diabloti:

edytowane bo mama temat przegląda:diabloti: Ania była baardzo grzeczna, cud miód dziewczyna :loveu:

Posted

Avaloth napisał(a):
edytowane bo mama temat przegląda:diabloti: Ania była baardzo grzeczna, cud miód dziewczyna :loveu:

taa, gdyby tak jeszcze dało się do niej dotrzeć za każdym razem to już wgl, bo to dziecko normalnie non stop się zawiesza :loveu: :D

• 3 weeks later...
Posted

chciałam tylko napisać, że jak byłam na zlocie moja mama niestety musiała uśpić Jamiego...

zdjęc ze zlotu nie będzie, bo wszystkie są w odpowiednim temacie, ale za to mam jakieś z 26 czerwca :diabloti: z psijaciół

najpier Wenuśki sama

powitanie ze Szpadelkiem

zabawa z Aną

Posted

kilka z domu
śpiochu

Baśka

i mój pies jest mutantem i ma dodatkową powieke, dzięki której może spać z otwartymi oczami :lol:

a jak powieka się chowa to zjeżdza w bok :razz: tutaj trochę widać

i łąka ;)

Posted

:diabloti:

a we wrześniu idziemy na kolejny kurs szkoleniowy tym razem o nazwie "luźna smycz" :multi: i już się doczekać nie mogę :)

pozdrowionka!

Posted

hahah :P miałam ją też ze sobą na zlocie tylko akurat gdzieś mi się zgubiła i nie chciało mi się szukać, a linka była cały czas pod ręką ;)

nie mam pojęcia, ale u poprzedniego psa nie zauważyłam takiego zjawiska, tzn. spania z otwartymi oczami :D

to jest ta trzecia powieka, tak?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...