Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anka11 napisał(a):
dziękujemy :loveu: kotka przez jakiś czas daję się poczesać, ale po jakiś 10 minutach zaczyna podgryzać i miauczeć na całego :lol:

A mojej mamy kot odrazu zaczyna się wyrywać i drzeć :lol:

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kagańce z reguły tak działają. :D
Rasta nosi prawie zawsze, bo nie lubię jej trzymać na smyczy a tym sposobem nikt się nie przyczepi. Ale miny ludzi kiedy ma kaganiec i kiedy go nie ma to kontrasty. :)

Ja bym wolała mojego w wannie nie czesać, bo by ją porysował... Zawsze na dwór zabieram pchlarza.

Posted

A mojej mamy kot odrazu zaczyna się wyrywać i drzeć

trudno mu się dziwić przecież to tortury :evil_lol:

Nie otwiera jej się ta adresóweczka ?

właśnie nie, ma porządny zatrzask, tzn. taki jakby guziczek[?] :) nie wiem nawet jakiej jest firmy, kiedyś widziałam gdzieś w kształcie serduszka, ale była trochę inna. Nosiła ją jeszcze Sonia, a ciągle jest w super stanie

oj chyba jej się nie za bardzo podobała ta kąpiel

to było (na szczęście) tylko czesanko, kąpieli by raczej nie przeżyła hihi

w tym momencie jestem skłonna do nadmiernych emocji, sorry

w sensie przez ten koncert? :lol:

haha jakie spojrzenie męczą biednego kota, on się jeszcze odegra

haha, tak odgrywa się tym, że zawsze musi się przy nas myć, a śmierdzi mu z mordki niesamowicie [SIZE="1"](tak wiem, że to nie jego wina, ale to jedyne co można wziąć za odgrywanie się na nas)

Ja bym wolała mojego w wannie nie czesać, bo by ją porysował... Zawsze na dwór zabieram pchlarza.

haha, a jak myjesz Rastę? Baśka się panicznie boi dworu, bardzo rzadko też odwiedza balkon.

Witam się pierwszy raz
Super sunieczka Strasznie słoodka

dzien doberek! :multi: zapraszamy do nas częściej hihi ;)

Dziękujemy wszystkim pięknie za komplementy :loveu:

Posted

haha, rozumiem ;)
moi rodzice z początku panikowali, że Wena im porysuje wanne i że trza kupić jakąś mate czy coś, ale ostatecznie i tak myjemy ją bez niczego w środku

Posted

anka11 napisał(a):
Mani to jest adresówka, w której trzyma się(akurat w takiej co ja mam) np. karteczkę z adresem właściciela

wiem co to adresówka ale nie wiedziałam że ją masz:)

Posted

Mani2000 napisał(a):
ostatnio sie bardzo gubię mam tyle subskrybucjii i nie umie ich opanować..

dobra rada: ogranicz liczbę wątków, to przestaniesz mącić

a jak nie panujesz, to sobie czytaj, ale się nie wpisuj bez sensu, bo to bywa odrobinkę denerwujące

Aniu, wymiziaj Wenę ode mnie :loveu:

Posted

witam poswiatecznie

moje kociska w ogole nie dadza sie czesac, mowie o terazniiejszych kotach ale mialam takiego co sie uwielbial kapac wlasnie w umywalce i czesac ale to byl wyjatek potwierdzajacy regule.
Wena jest piekna i troche przypomina mi naszego Bosmana

Posted

Aniu, wymiziaj Wenę ode mnie

okej, wymiziam :loveu:

moje kociska w ogole nie dadza sie czesac, mowie o terazniiejszych kotach ale mialam takiego co sie uwielbial kapac wlasnie w umywalce i czesac ale to byl wyjatek potwierdzajacy regule.

hehe ;) tak samo większośc psów nie przepada za kąpielą w wannie/brodziku, a mój kolega mówi, że jego pies sam wskakuje i szalenie się cieszy - tak jak te, które lubią wodę i bawią się w kałuży na przykład.

jej, dzisiaj mam problem z internetem, posty się nie chcą wysyłac masakra :( w ogóle już niedługo majówka, 4 dni wolnego, rodzice, siostra wyjeżdżają, a ja nawet nie wiem co sobie zorganizować huh

jak ktoś by chciał pooglądać to dodaję filmy moich szczurzątek

kąpiel Józa
http://www.youtube.com/watch?v=cSWrsnBHGPk

głupki
http://www.youtube.com/watch?v=ju3Dwn6ud2k

no i pierwsze z jednych łączeń z Majkim, które nie wyszło
http://www.youtube.com/watch?v=Bd3_lItW6V8
http://www.youtube.com/watch?v=Bd3_lItW6V8

Posted

dlaczego ja nie wiedziałam że masz szczurki ? :D
weź je na zlot, będzie zabawa:diabloti:

ta kłótnia mnie rozwaliła :evil_lol: tak patrzę co one kurde robią, modlą się, tańczą czy Bóg wie co:evil_lol: a potem dopiero przeczytałam komentarze i się zorientowałam że mam głos wyłączony:eviltong: ale świetnie to wygląda, taki przyczaj i to jeszcze te dwa w hamaku jak na trzy-cztery wszystko identycznie :loveu: masz te trzy szczurzaste czy jeszcze jakiegoś ?