esperanza Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Do schroniska w Kruszewie przywieziono 4 około 2-tygodniowe kociaki. Cała 4 jest czarna. Maluchy co 2 godziny trzeba karmić, a nikt w schronisku nie ma na to czasu przy 400 psach. Pomocy! Dostarczymy karmę, zapewnimy opiekę wet. Znajdziemy im nowe domy, tylko opiekun na 3-6 tygodni jest potrzebny. W grę wchodzi nawet dt tylko na czas karmienia butelką, póki kocięta się nie usamodzielnią. Dostarczymy je w dowolne miejsce. Quote
sarenka_87 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 A nie lepiej dać je do karmiącej kotki?? Ja mam w domu taką ale mieszkam trochę daleko. Quote
esperanza Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Nie mamy niestety karmiącej kotki :-( Faktycznie jesteś daleko :-( Quote
malagos Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Butelką lub strzykawką tez można je wykarmić. Są na tyle duże, ze można im robić w karmieniu przerwę nocną, kilka godzin, byle miały ciepło. Tak się mądrzę, ale nie mogę im pomóc....A miau są? Quote
esperanza Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Są na miau. Mam dt dla 2, jeszcze dla 2 szukam. Quote
sarenka_87 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Gdybym tylko mieszkała bliżej to bym je wzięła :( Quote
esperanza Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Bez zmian :-( Nadal są w schronisku. Quote
sarenka_87 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Takie małe i w schronisku :( a daleki transport kotków do jakiegoś domu nie wchodzi w grę?? (np do mnie - wiem że to trochę daleko ale może jednak) a może znalazłby się ktoś bliżej?? w sumie mało się znam na transporcie takich kruszynek Quote
LidkaWejman Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 To to Kruszewo w Wielkopolsce? Nadal potrzebujecie kogoś do wykarmienia pozostałej dwójki? Jeśli tak to proszę o maila na priv. Quote
esperanza Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Nie, to jest Kruszewo koło Ostrołęki. 2 maluchy, które zostały w schronisku są pod opieką nowej kotki, która co prawda nie ma już mleka, ale przynajmniej pielęgnuje maluchy. Karmienie nadal jest butelką, ale to już raczej kwestia może tygodnia i maluchy zaczną same jeść. Odwołuję alarm, ale szukam dt. Quote
Recommended Posts