Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malika ma nowa malinową obróżkę od wujka :)

a tymczasem wstawiam zdjęcia jak Malika bawi się bąbelkami :crazyeye: i nosi koszyczek w pyszczku :crazyeye::crazyeye:
naprawdę jest cudowna, niestety nikt się nie zgłasza

Posted

a Malinia ma domek!! z dzieckiem troszkę starszym od mojego :) dzięki dziewczynom z Fundacji 2+4 za co im baaardzo dziękuję :) Państwo byli w schronie szukali pieska, ale nie mogli znaleźć odpowiedniego, sprawdzonego przede wszystkim na dziecko i koty, no więc dziewczyny zaproponowali Malikę
super!

jutro z samego rana Malinia będzie miała sterylkę

Posted

Piotruś nawet się nie zorientował, zobaczymy jak rano będzie bo jak się budzi to zawsze pokazywał na Malikę i mówił: "yy, yy" :diabloti:
a ten drugi Paralitek (vel Orion) czeka na uratowanie, trzeba sprawdzić co mu jest w ogóle :shake:

Posted

xmartix napisał(a):
Piotruś nawet się nie zorientował, zobaczymy jak rano będzie bo jak się budzi to zawsze pokazywał na Malikę i mówił: "yy, yy"
to rano na pewno będzie jej szukał

Posted

a nie szukał jednak, od razu cieszył się do krowy (wielkiej maskotki) :)
dzwoniłam do domku Maliki i zachwyceni są, Malika upodobała sobie Panią za właścicielkę i wszędzie za nią chodzi.
Malinka spała z kotem w 1 lóżku mimo że wczoraj byli do siebie niemili, powinni się dogadać.
a zaraz będzie sterylka suni

Posted

złapana!! tak, tak, to ONA! ORIONKA :eviltong:
właśnie jedzie do takiej jednej Pani co zgłosiła się przygarnąć... zobaczymy... pani jest zdeterminowana bardzo i ucieszona... trzymamy kciuki
oczywiście capnęła Mata i się załatwiła (koo) ze strachu.. ale Mat dzielnie trzyma ją na kolanach :diabloti:
trzeba sprawdzić na dniach jak już się uspokoi co jest jej naprawdę z tym trzęsieniem się

Posted

xmartix napisał(a):
złapana!! tak, tak, to ONA! ORIONKA :eviltong:
właśnie jedzie do takiej jednej Pani co zgłosiła się przygarnąć... zobaczymy... pani jest zdeterminowana bardzo i ucieszona... trzymamy kciuki
oczywiście capnęła Mata i się załatwiła (koo) ze strachu.. ale Mat dzielnie trzyma ją na kolanach :diabloti:
trzeba sprawdzić na dniach jak już się uspokoi co jest jej naprawdę z tym trzęsieniem się

A tutaj same dobre wieści! :multi:
No może oprócz tego capnięcia. ;)

Posted

spotkałam dzisiaj Mailkę i jej właścicieli w schronisku. Przyjechali na zastrzyk. Mała merdała ogonkiem, może mnie jeszcze troszkę pamięta ;) Trzymam kciuki za zdrowy pęcherz :)