Asia & Ginger Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Marta a jakiś przepyszny smakołyk do żucia nie pomógłby? Ucho świńskie, suszony ogonek albo byczy penisek? :cool3: Tylko ona pewnie nieprzyzwyczajona do takich pyszności, może nie będzie wiedziała co się z tym robi, ale po jakimś czasie może się zabierze za śmierdziucha z ciekawości. Warto spróbować. ;) Quote
xmartix Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 a spróbuję, ona nawet jedzonka z mięsem nie je od razu, tylko czeka aż będzie "cisza".. tak, mamy wolne :) zdjęcia Malisi z dzisiaj: z Piterkiem Quote
NikaEla Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='xmartix']zdjęcia Malisi z dzisiaj: jaka zdolna, z klocków buduje :) Quote
xmartix Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 tak, lubią się bardzo, Piterek przekonuje się że pieski nie są takie złe dzięki Malice Quote
Asia & Ginger Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 xmartix napisał(a):tak, lubią się bardzo, Piterek przekonuje się że pieski nie są takie złe dzięki Malice To super! Obopólna korzyść. :p Quote
xmartix Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Malika szuka domku, rozgłaszajcie gdzie się da, mała juz zakochała się we mnie..:oops: chodzi przy nodze, już się boi o wiele mniej, na spacerkach z podniesionym ogonem, w domu też już jest bardziej zsocjalizowana, Piterek może z nią robić co chce, co widać na pierwszym zdjęciu, teraz muszę bronić jej przed nim :evil_lol::roll: Piter obłożył ją japonkami... a ona spała dalej :) Quote
xmartix Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 sesja na śpiąco Malika nad stawem, MALIKA UWIELBIA PŁYWAĆ!!! :-o:cool3: Quote
Korenia Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Super fociaki :) Super sunia! :) Tylko chyba musicie zmienić obroże, bo jej futerko farbuje ;) Niestety łańcuszki brudzą i na jasnym psie to widać, a potem trudno zmyć :P Quote
xmartix Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 serio??? zupełnie nie byłam tego świadoma, a tak się dziwiłam właśnie :crazyeye: Quote
Asia & Ginger Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_k5yRW3d7R4U/TbWjC3uMtnI/AAAAAAAACRo/3Qaf0uK8eAs/Malika1.JPG Ale uśmiechnięta Malisia! Zupełnie nie ta sama sunia. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 xmartix napisał(a):serio??? zupełnie nie byłam tego świadoma, a tak się dziwiłam właśnie :crazyeye: Serio, serio ;) Nawet Rogzy brudzą ;/ Moja, mimo że czarna to ma biały krawacik i niestety łańcuszka też nie mogła nosić, bo zaraz była szara pręga ;) Ile ona ma w szyjce? Quote
NikaEla Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 czerwone obróżki są śliczne, ale też zmoczone farbują ;) Quote
Korenia Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Nikaragua napisał(a):czerwone obróżki są śliczne, ale też zmoczone farbują ;) Chyba tylko te skórzane, farbowane. Z taśmy takiej typowej nie farbują :) Quote
xmartix Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 a ja nie wiem, gdzieś ze 25 cm..:roll: nie mam miarki ani linijki.. Quote
NikaEla Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Maleńka Malika już się ośmieliła chociaż na początku wystraszona była Pod stołem schowana cichutko siedziała znaleziona na wsi jasna sunia mała. I dziecka nie skrzywdzi, na ludzi nie szczeka, uśmiechem na pyszczku wszystkich w krąg urzeka. Przy nodze swej pani grzecznie ciągłe idzie Domek trzeba znaleźć tej kochanej bidzie :) Quote
xmartix Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 nie uwierzycie ale Malika otwiera sobie drzwi.. nie, nie pytajcie jak to robi, nie wiem... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Asia & Ginger Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 xmartix napisał(a):nie uwierzycie ale Malika otwiera sobie drzwi.. nie, nie pytajcie jak to robi, nie wiem... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Taka mała? Jak ona sięga do klamki!?! :-o Quote
Recommended Posts