Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na stronie jeszcze jest, kobieta która dzwoniła była zdecydowana na adopcję, ale nie wiem czy nie czeka aż ją ktoś podwiezie z Bytomia, mówiła, że wnuczka ma adoptowanego psa, więc raczej starsza, ale z głos miała młody

• 2 weeks later...
Posted (edited)

kimiji napisał(a):
znalazłam panią, kótra zakochała się w Cezarku, dałam kontakt na ciebie Bożenko, w razie czego będzie dzwonić, mam nadzieję, że zadzwoni...

Czyli jednak domek się szykuje? :)

To nie będę na razie robić ogłoszeń, no chyba, że ta pani się rozmyśli (oby nie!)

Edited by aeriel
Posted

O matuńciu... Tak czytam i czytam... Patrzę na datę pierwszego wpisu i niedowierzam!!! Jak tak długo można tkwić bez żadnej konkretnej propozycji choćby DT? Cezarek jest śliczny i naprawdę bardzo bardzo jest podobny do psiaka którego ostatnio adoptowałam. Cezarku! Oby takie szczęście Cię spotkało jak mego Talesa ;)

Posted

Nie wiem dlaczego tak się stało, Cezar jest takim fajnym psem i takim przyjaznym, tak fajnie się bawi i jest bardzo posłuszny, nie wiem dlaczego taki fajny pies i nikt go nie chce...

Posted

soboz4 napisał(a):
nie zgłosiła się niestety!

soboz4 napisał(a):
Nie wiem dlaczego tak się stało, Cezar jest takim fajnym psem i takim przyjaznym, tak fajnie się bawi i jest bardzo posłuszny, nie wiem dlaczego taki fajny pies i nikt go nie chce...

soboz4 napisał(a):
Kasiu czy możesz wymienić zdjęcie Cezara na to, na nim wygląda znacznie lepiej i kwalifikuje się do jamniorów!

Wstawisz go? :loveu:

Posted

Dzisiaj byłam z Cezarem na spacerku:) mimo straszliwego mrozu, wcale nie zauważyłam, by było mu zimno:)
Byliśmy w parku, a potem udało nam się również wejść na wybieg:) Cezar bawił się w aportowanie piłeczki:) ślicznie mu to wychodziło!
Oto kilka zdjęć:

Cezar to bardzo mądry i grzeczny piesek:)Ma świetny kontakt z opiekunem, ładnie się bawi, dobrze reaguje na inne psy. jest też pieszczochem- sam wskoczył mi na kolana by go głaskać:D
Powodzenia Cezarku w drodze do upragnionego domku:) Ktoś Cie wreszcie wypatrzy:)

Posted

Nasz Cezarek ma rzeczywiście 'egzotyczną' urodę:) zawinięty ogonek, ale też ciekawe umaszczenie:)
zresztą- w całości jest oryginalnym pieskiem, każdy kto pozna go i chwile z nim pobędzie jest pod wielkim wrażeniem! mimo pobytu w schronisku jest wielkim optymistą, potrafi cieszyć się każdą chwilą, docenia każdego człowieka\:) psi ideał:) tylko KOCHAĆ