AlaRottweiler Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 (edited) [FONT=Comic Sans MS]Cezar:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niespełna dwuletni pies o sylwetce zbliżonej do jamnika, czyli krótkie łapki i długi tułów, w kłębie ma 38 cm wysokości. Wesoły i chętny do zabawy, ciekawy wszystkiego dookoła. Ciągnie do każdego psa, ale wyłącznie w przyjacielskich zamiarach. Nie jest agresywny w stosunku do psów. Bardzo podoba mu się zabawa i tarzanie w śniegu. Lubi pieszczotki, daje sobie bez problemu dotykać brzuszek, łapy, kufę. Pozwala brać się na ręce. Nie nadaje się do domu z małymi dziećmi, bo gdy go męczą potrafi uszczypnąć. Zdarza mu się piszczeć gdy zostaje sam w domu. 19.04.2012 roku Cezar znalazł dom [/FONT] Edited April 21, 2012 by AlaRottweiler Quote
AlaRottweiler Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Proszę o banerek dla Cezara :D:D Quote
soboz4 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Jestem u Cezara, powinien mieć na imię Basza bo żadnej suni nie przepuści bez obwąchania... Choć może cesarz Cezar tez odzwierciedla jego charakter... Quote
Istar19 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 jestem i ja :) banerek jeśli chcesz to zrobię tylko nie wiem czy dziś dam radę...jak nie to jutro popołudniu:) Quote
maciaszek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ja też się melduję. Dodałam Cezara na katowicki wątek. Quote
Istar19 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 banerki dla Cezara...ciężko coś z jego zdjęć zrobić...potrzebowałby nowych zdjęć...na których jest sam ale w dobrym świetle :) ale to na następnym spacerze coś się wymyśli:) na dziś coś takiego Quote
Istar19 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Cezar wyszedł dziś z Anią (Tajga pojechała na sterylkę) i był ze mną i Hermesem na spacerze. mały jest zadziorny...zaczepiał Hermesa co jakiś czas, a potem uciekał kiedy ten na niego z zębami startował....ale Hermes na szczęście tylko go odganiał kiedy nie miał ochoty na spoufalanie się, poza tym nie zwracali na siebie większej uwagi. Po za tym Cezar to wielki pieszczoch...kiedy Ania siedziała na fotelu to jej się na kolana wcisnął :D zrobiłam kilka zdjęć...ale to jeszcze nie to....zaraz je wstawie Cezar pobiegał trochę na lince, zdziwiony był..ale ta smycz dłuuugaaa... ale w sumie to ładnie trzymał się blisko, no..po pierwszych chwilach gdy pobiegł do przodu ile mógł ;) a tutaj Cezar pyta...czego ona ode mnie chce ? nie waaażne! grunt, że świeci słońce i trawa jest tak wygodna A tu z większym kolegą Hermesem....na zdjęciu z zadkiem Hermesa... Quote
Istar19 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 i spowrotem w schronie, pozowanie do zdjęć :) i ulubione zajęcie Cezara...strzeżcie się trawniki!! do zobaczenia w sobotę! Quote
saphira18 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Cezar to fajny psiak:) był grzeczny na spacerze, no może oprócz tej jego dominacji nad Hermesem:evil_lol: Quote
maciaszek Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/_Qbj5mfb9LrQ/TbmmXaxUyvI/AAAAAAAAwcM/rw7wLCMD0Nc/s800/IMG_2454.JPG - czyli ewidentnie ma coś z jamnika :). Quote
Recommended Posts