Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeklejam z miau.pl

"do lecznicy przyniesiono oslabiona kotke
zrobiono badania krwi i testy----bialaczka
wlasciele sie po nia sie nie zglosili jak uslyszeli przez telefon , kazali uspic
wet zadzwonil do mnie
ja pisze na forum kotka musi byc jutro odebrana z lecznicy i leczona
inaczej czeka ja smierc
ja mam 14 swoich kotow, wszytkie domki tymczasowe zajete i moge pomoc tylko w leczeniu.
mamy juz Sponsora na leczenie , interferon tez mamy"

więcej przeczytacie tutaj:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=50315&postdays=0&postorder=asc&start=0

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę, w imieniu kotki...Trzeba wierzyć,że są ludzie, którzy mają dobre serce...Ona nie poprosi sama-uratować jedno małe życie, niby tak niewiele...

Posted

wandul wyslalam wolanie o ratunek na gg.. wandul !podaj kolo ratunkowe! poratuj! masz jakies w zanadrzu! kotka umrze....dokonaj cudu!

formica jeszcze pewnie nie w pracy...

Posted

nie ma zielonego pojęcia , na czym polega leczenie kotki z białaczką , ale jeżeli jest szansa ,żeby nie odeszła za TM to trzeba to zrobić:placz: :placz: :placz: co do właścicieli nie wypowiem się!!! jest tylko problem , tylko jeden z moich kotów , który jest wychodzący , jest zaszczepiony , czy to jest zakażna choroba?

Posted

ogólnie powiem tak , szukamy miejsca bez kotów , gdzie kot mólby być leczony , leki i sponsor już są !!!!DOGOMANIACY POMÓŻMY TEJ KICI , ludzie z miau niejednokrotnie nam pomagają , potrzebny mały kątek , dla przerażonej , ciężko chorej kici . Wzięłabym ją natychmiast , ale zarazi moje koty!!!!!! Ta choroba nie zagraża innym zwierzętom!!!!!

Posted

ogólnie powiem tak , szukamy miejsca bez kotów , gdzie kot mólby być leczony , leki i sponsor już są !!!!DOGOMANIACY POMÓŻMY TEJ KICI , ludzie z miau niejednokrotnie nam pomagają , potrzebny mały kątek , dla przerażonej , ciężko chorej kici . Wzięłabym ją natychmiast , ale zarazi moje koty!!!!!! Ta choroba nie zagraża innym zwierzętom!!!!!:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Dom bez kota potrzebny !
Bialaczka dla psow od kota nie jest zakazna, dla kotow tak. Nie przyszlo mi to do glowy! taka ze mnie kocia mama...ze tego nie wiedzialam

Spytalam wlasnie w lecznicy i mam potwierdzenie od weta

ze dom musi byc bez kotow!
psom nie zagraza !

Posted

Podnoisę jeszcze kicię, teraz muszę spadać.Mocno wierzę,że jak wejdę wieczorem na ten wątek to zobaczę coś dobrego.Trzymam kciuki za kicię i apeluję-domek bez kotów bardzo potrzebny!!!

Posted

czy nikt nie znajdzie malutkiego miejsca gdzie nie ma innych kocinek??!! jest sponsor, są leki!! kurcze, nie pozwólmy jej odejśc tylko dlatego, że nie ma miejsca! czy inne zwierzaki moga się zarazić czy tylko koty?
czy ktoś sprawdzał tymczasy na mapie dogo?

Posted

Jeżeli białaczka jest objawowa już; dajcie jej odejść. Nie było przypadku w weterynarii wyleczenia białaczki. Jeżeli jest bezobjawowa - można próbować jaj pomóc. Jeżeli poszły już nerki - dajcie jej odejść.
Raz, dawno temu, usiłowałam ratować takiego kota; do tej pory nie mogę sobie darować, że przez trzy miesiące Wiesio był pod codziennymi kroplówkami, lekami, interferonem, odosobniony...
Zapytajcie weta, sprawdzie mocznik. To jest nieleczalne jeżeli sa już objawy. Dojdzie zapalenie przyzębia, osłabienie, brak łaknienia. Nie chcecie tego oglądać. A koniej jest jednoznaczny.

Posted

na forum miau piszą ,że dziesiaj o 17 00 będzie decyzja co do leczenia , stan nie jest narazie zły , sądze ,że dalsze postępowanie uzaleznione jest od tego , czy będzie dla niej jakies miejsce!!!