katya Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Przeklejam z miau.pl "do lecznicy przyniesiono oslabiona kotke zrobiono badania krwi i testy----bialaczka wlasciele sie po nia sie nie zglosili jak uslyszeli przez telefon , kazali uspic wet zadzwonil do mnie ja pisze na forum kotka musi byc jutro odebrana z lecznicy i leczona inaczej czeka ja smierc ja mam 14 swoich kotow, wszytkie domki tymczasowe zajete i moge pomoc tylko w leczeniu. mamy juz Sponsora na leczenie , interferon tez mamy" więcej przeczytacie tutaj: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=50315&postdays=0&postorder=asc&start=0 Quote
Patsi Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ludzie, zlitujcie się!!! Kicia ma sponsora i leki, tylko kąta jej brakuje-czy to jest powód,żeby ją skazywać? Quote
Patsi Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Proszę, w imieniu kotki...Trzeba wierzyć,że są ludzie, którzy mają dobre serce...Ona nie poprosi sama-uratować jedno małe życie, niby tak niewiele... Quote
Patsi Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ja jeszcze przed spaniem podrzucę-w dogomaniakach ostatnia nadzieja:( Quote
pixie Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 wandul wyslalam wolanie o ratunek na gg.. wandul !podaj kolo ratunkowe! poratuj! masz jakies w zanadrzu! kotka umrze....dokonaj cudu! formica jeszcze pewnie nie w pracy... Quote
aamms Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Podniosę.. pomóżcie kochani.. :placz: może jakiiś tymczasowy dom na czas szukania docelowego.. :oops: Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 nie ma zielonego pojęcia , na czym polega leczenie kotki z białaczką , ale jeżeli jest szansa ,żeby nie odeszła za TM to trzeba to zrobić Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 nie ma zielonego pojęcia , na czym polega leczenie kotki z białaczką , ale jeżeli jest szansa ,żeby nie odeszła za TM to trzeba to zrobić:placz: :placz: :placz: co do właścicieli nie wypowiem się!!! jest tylko problem , tylko jeden z moich kotów , który jest wychodzący , jest zaszczepiony , czy to jest zakażna choroba? Quote
Patsi Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Wandul, na białaczce też się nie znam-wyślę Ci zaraz jakiegoś linka, jak coś znajdę. Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Patsi , przeczytałam , to bardzo mocno zakażna choroba , szukamy miejsca bez kotów!!!! Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 zmieńcie w tytule , że szukamy tymczasu bez kotów!!! Quote
Patsi Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ta kicia nie może umrzeć, nie może-kto może coś zaoferować? Proszę.... Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 ogólnie powiem tak , szukamy miejsca bez kotów , gdzie kot mólby być leczony , leki i sponsor już są !!!!DOGOMANIACY POMÓŻMY TEJ KICI , ludzie z miau niejednokrotnie nam pomagają , potrzebny mały kątek , dla przerażonej , ciężko chorej kici . Wzięłabym ją natychmiast , ale zarazi moje koty!!!!!! Ta choroba nie zagraża innym zwierzętom!!!!! Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 ogólnie powiem tak , szukamy miejsca bez kotów , gdzie kot mólby być leczony , leki i sponsor już są !!!!DOGOMANIACY POMÓŻMY TEJ KICI , ludzie z miau niejednokrotnie nam pomagają , potrzebny mały kątek , dla przerażonej , ciężko chorej kici . Wzięłabym ją natychmiast , ale zarazi moje koty!!!!!! Ta choroba nie zagraża innym zwierzętom!!!!!:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
jotka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Kat dla chorego kota potrzebny! Kto ma taki kąt? Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 kurcze , przecież dużo dogo maniaków nie ma żadnego kota , ona potrzebuje tylko miejsca ,żeby walczyć o swoje życie !!!! Quote
pixie Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dom bez kota potrzebny ! Bialaczka dla psow od kota nie jest zakazna, dla kotow tak. Nie przyszlo mi to do glowy! taka ze mnie kocia mama...ze tego nie wiedzialam Spytalam wlasnie w lecznicy i mam potwierdzenie od weta ze dom musi byc bez kotow! psom nie zagraza ! Quote
Patsi Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Podnoisę jeszcze kicię, teraz muszę spadać.Mocno wierzę,że jak wejdę wieczorem na ten wątek to zobaczę coś dobrego.Trzymam kciuki za kicię i apeluję-domek bez kotów bardzo potrzebny!!! Quote
Tweety Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 czy nikt nie znajdzie malutkiego miejsca gdzie nie ma innych kocinek??!! jest sponsor, są leki!! kurcze, nie pozwólmy jej odejśc tylko dlatego, że nie ma miejsca! czy inne zwierzaki moga się zarazić czy tylko koty? czy ktoś sprawdzał tymczasy na mapie dogo? Quote
mar.gajko Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Jeżeli białaczka jest objawowa już; dajcie jej odejść. Nie było przypadku w weterynarii wyleczenia białaczki. Jeżeli jest bezobjawowa - można próbować jaj pomóc. Jeżeli poszły już nerki - dajcie jej odejść. Raz, dawno temu, usiłowałam ratować takiego kota; do tej pory nie mogę sobie darować, że przez trzy miesiące Wiesio był pod codziennymi kroplówkami, lekami, interferonem, odosobniony... Zapytajcie weta, sprawdzie mocznik. To jest nieleczalne jeżeli sa już objawy. Dojdzie zapalenie przyzębia, osłabienie, brak łaknienia. Nie chcecie tego oglądać. A koniej jest jednoznaczny. Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 na forum miau piszą ,że dziesiaj o 17 00 będzie decyzja co do leczenia , stan nie jest narazie zły , sądze ,że dalsze postępowanie uzaleznione jest od tego , czy będzie dla niej jakies miejsce!!! Quote
Recommended Posts