Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

całe jej życie z nami to rytuał np. wchodzenie do domu - muszą być otwarte drzwi do sypialni , jedzenie - tylko w dużym pokoju , głaskanie - tylko jak leży na łóżku itd. dużo by wymieniać :evil_lol::loveu:

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sonia1974 napisał(a):
całe jej życie z nami to rytuał np. wchodzenie do domu - muszą być otwarte drzwi do sypialni , jedzenie - tylko w dużym pokoju , głaskanie - tylko jak leży na łóżku itd. dużo by wymieniać :evil_lol::loveu:

hehe, to Was sobie wychowała spryciula, chodzicie jak w zegarku;)

Posted

sonia1974 napisał(a):

U nas długo przy wchodzeniu do domu , Biana musiała widzieć otwarte drzwi do łazienki ...

Posted

ogólnie to chodzenie jak w zegarku nie jest uciążliwe bo dziś dzieje się to wszystko z marszu od tak a jeszcze kilka miesięcy temu potrafiła wchodzić do domu godzinę , więc jesienią i początkiem zimy świat się ogrzewało przez tak długie pozostawienie drzwi otwartych .
Pierwsza raz gdy samodzielnie wchodziła do domu ja zasypiałam na siedząco bo trwało to od 21do 02w nocy ale się udało i już poleciało z górki .Warto było się pomęczyć ...

Posted

oj działo się przez pierwsze 3 miesiące . Trzeba przyjechać do Świesza do Misiolka na kawkę i zobaczyć jak teraz się panoszy po chacie i podwórku , przecież z Konina do nas to tylko 50km

Posted

Zobaczcie co moja babulinka Misia zrobiła tej zimy ( w te duże mrozy siedziały w domu ,bo na podwórku był Fado )ona sama siedziała w dużym pokoju zamknięta

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/1502/2c0ca374ef3ee830med.jpg[/IMG][/URL]

:evil_lol: diabeł wcielony

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Misia szczęśliwa bardzo , szczekliwa i ruchliwa strasznie do zrobienia zadymy pod bramą melduje się pierwsza . Troszkę płacze jak wychodzimy z domu ale po chwili jej przechodzi . Na spacer chodzi bez smyczy i pięknie trzyma się człowieka ,nawet jak ją coś wystraszy to chowa się za mnie .Strachulec jest i pewnie zostanie już taka ale to zupełnie inny pies .Byliśmy ostatnio na badaniach kontrolnych ,serducho i krew ok!!!! W lipcu minął rok jak Misia jest z nami :lol:

• 2 months later...
  • 3 months later...