Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

annavera napisał(a):
no proszę - zaczyna czuć się Panią na włościach :D Może czas przestać ją faworyzować, bo się rozbestwi :evil_lol:

Jej się należy rozpieszczenie za tyle lat w stresie i ciągłej gotowości do ucieczki niech rozrabia ile sił ma zaszczaniec jeden :diabloti:

Posted

a z tym się pozwolę nie zgodzić. Pies żyje chwilą obecną a nie przeszłością. Wg mnie każdy powinien mieć równe szanse w domu, bo potem to litowanie się nad nią zepsuje jej charakter. Ona już całkiem jest na swoim i trza by ją traktować jak pozostałe. No ale to moje zdanie ;)

Posted

Zgadza się że ona czuje się jak na swoim i potrzebne są zasady ale ja jestem takie lelum-polelum jeśli idzie o psy i jakoś słabo mi wychodzi wdrażanie ich w życie , wszystkie moje psy są rozwydrzone i włażą mi na głowę ale ja to lubię:cool3:

Posted

u mnie mąż trzyma dyscyplinę u psa, a ja kiepsciutko. Ja tylko jak wypuszczam świnkę morska pobiegać, albo jak idę na spacer i za bardzo ciągnie to sobie przypominam :D No i przy dawaniu jedzenia albo zakładaniu smyczy to rzeczywiście uczę mojego spokoju bo jest wariat strszny.

• 2 weeks later...
Posted

annavera napisał(a):
u mnie mąż trzyma dyscyplinę u psa, a ja kiepsciutko. Ja tylko jak wypuszczam świnkę morska pobiegać, albo jak idę na spacer i za bardzo ciągnie to sobie przypominam :D No i przy dawaniu jedzenia albo zakładaniu smyczy to rzeczywiście uczę mojego spokoju bo jest wariat strszny.

U mnie mąż jest przez 5 dni w miesiącu w domu więc wtedy je rozpieszcza ponad miarę i jest wojna o poduszki w sypialni kto pierwszy ten lepszy:evil_lol: ale Misia to jakoś na moja poduchę się pcha . A dziś rano jak zwykle głaskanie na powitanie i panna Misia dosyć długo mnie lizała po ręku :multi:chyba mnie trochę lubi

Posted

na tym pierwszym zdjęciu rzeczywiście jak zajączek :)
A jeszcze pamiętam zdjęcia gdzie Misia leżała plackiem na trawie na spacerach, a teraz proszę jaka zadowolona

Posted

annavera napisał(a):
na tym pierwszym zdjęciu rzeczywiście jak zajączek :)
A jeszcze pamiętam zdjęcia gdzie Misia leżała plackiem na trawie na spacerach, a teraz proszę jaka zadowolona

o tak, też dobrze to pamiętam

Posted

W święta planujemy trochę Misię pomęczyć , kupiłam rozdzielacz do smyczy , będziemy ją z Fafikiem zapinać i na łąki . Tylko najpierw Fafula trzeba bardzo przegnać żeby nie ciągnął w tym rozdzielaczu i Misią przy boku . Zobaczymy jak Misiol będzie się zachowywać

• 2 weeks later...
Posted

wstawcie tu linki do waszych psiaków Ryżyk ,Lola , maczka jeśli macie oczywiście .
Martka my u Carycy na bazarku coś licytowałyśmy ta były takie śliczne butelki , istnieje ten bazarek .

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...