Czaka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Superrrr!!!! :laola: Tylko czy Mrówa zgodzi się zabrać dwie stokrotki? Quote
supergoga Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Mrówa się zgodziła zabrać obie. teraz prośba do Was. Wejdźcie na wątek transportowy i już dogadajcie resztę z Mrówą - ja z odbiorem sie dostosuję. Jak bys dał radę że trochę doporządkować, coby nam Mrówa w autku z nadmiaru "wrażeń" nie padła byłoby super. I prosze - jeśli możecie to już dogadujcie sprawę, bo przez mnie to bez sensu. Quote
Tola Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ok - napiszę do Mrówy i umówimy się. A dziewcząta przygotujemy; pojadą do Kosiorkowa, a stamtąd to wyjezdzają tylko eleganckie panny i kawalerowie (w domyśle Rudy z miską) Quote
agusiazet Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Widzę, że i Kropci i Biance zaczyna szczęście sprzyjać, trzymam kciuki, aby wszystko było ok!!!:loveu: Quote
agusiazet Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Kropciu, szoruj na pierwszą stronę!!! Quote
agusiazet Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mam rozumieć, że Kropcia jedzie razem z Bianką? Hurra, ale maja farta te psie panienki!!! Quote
supergoga Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Przed chwilą dzwoniła do mnie Pani z Poznania, mieszka niedaleko mnie - która chce dać Kropce dom tymczasowy, a jak się pokochaja z jej uległą małą jamnisią - zostanie na zawsze. Czyli rozwiązanie dla Kropeczki jest - napiszcie mi tylko czy sunieczki maja jakieś książeczki zdrowia i jakieś szczepienia, bo tak jak wyglądają teraz to ja ich maltretować szczepieniami nie będę, zrobię to wszystko jak odzyja, ale do weta jeszcze raz pomaszerują po przyjeździe. Napiszcie co maja i czekamy na dziewczynki. Quote
Tola Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Supergoga - nie dość, ze jesteś Super to jeszcze prawdziwa czarodziejka z Ciebie:lol: Cieszymy się bardzo. Quote
Tola Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Sunie dostały książeczki zdrowia jak były u weta - z wpisem leku przeciw robakom. Co dostaną ze schroniska będę wiedziała jutro. Quote
agusiazet Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Kropcia, farciara z Ciebie niesamowita!:evil_lol: Quote
Czaka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Oczywiście dołożymy się do transportu !:bye: Quote
supergoga Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja rozliczę soę z Mrówą, jak pisałam i napiszę na wątku - jak ktos wspomoże transport panienek, to ok. Tu na miejscu już przejmujemy koszty na siebie. Jesli Bianka ostatecznie pojedzie do Głogowa, my ją zawieziemy, ale to dopiero jak ją odchucham. Trzymajcie kciuki za zgodę panienek z moją Laguną - zazdrośnicą i jedynaczką. Bo reszta inwentarza w klatkach, więc bezpieczna. Quote
supergoga Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jestem po rozmowie z domkiem tymczasowym dla Kropki. Czyli jednak sunie będą musiały się rozstać, ale zamieszkają czasowo niedaleko siebie, więc może na spacerze się spotkają. Kropka będzie miała koleżankę jamniczke, trzymajcie więc palce, aby dziewczynki się sobie spodobały i nie było zgrzytów, bo wtedy kto wie, może Kropka będzie miała tam domek na stałe. Wszystko zalezy opd wzajemnych korelacji. Na razie w każdym razie mamy tymczasik dla suni. Ja zabiorę ją w tygodniu do weta jeszcze, zawiozę też dla Pani jedzenie i powiem co podawać. Czekamy na panienki. I napiszcie, jak tam kąpiel, były zachwycone czy niezbyt. :evil_lol: Quote
Czaka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 My jesteśmy jeszcze w pracy , a dziewczynki jeszcze w schronie! Quote
Czaka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Już nie są w schronie, są u nas w domku! Quote
supergoga Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A w niedziele zmieni obywatelstwo na Pyrlandię :razz: . Juz czekamy na dziewusie. Quote
agusiazet Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Kropciu, ale z Ciebie fajna Poznanianka!!! Quote
Czaka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dziewczynki są już po spacerku , no i oczywiście po śniadanku. :eating: Zachowują się całkiem poprawnie. Rano przywitały nas merdaniem ogonków, a Kropka to nie wiedziała już sama jak to zrobić żeby nas wylizać. Później pokręcił się troszkę i poszły spać, muszą przecież odpocząć przed podróżą. Quote
agusiazet Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Marta, Romek, Supergoga - odwaliliście kawał bardzo dobrej roboty - jestem z Was dumna!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Czaka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Właśnie wróciliśmy z tzw. wiosennych porządków w ogrodzie. Obie ślicznotki poszły z nami. Najpierw biegały jak oszalałe i prawdę mówiąc wcale na nas nie reagowały. Podejrzewam , że zaskoczyła je przestrzeń jaką miały do swojej dyspozycji (mamy sporą, ogrodzoną działkę) , nic dziwnego przez wiele miesięcy siedziały w klatkach. Później zjadły drugie śniadanie i zaczęły się do nas przyklejać. Praktycznie cały czas były pod ręką. Bianka zyskuje przy bliższym poznaniu, chociaż jest jeszcze wystraszona. Quote
supergoga Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Trochę się pozmieniały plany - opisałam na wątku Bianki. Romek masz pilnego priva. Jakby co podaję ogólnie mój telefon: 609 601 362 Quote
Czaka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Czy one nie zasługują na szczęście? Wczoraj w schronie pełne strachu i rozpaczy, a dzisiaj pełne miłości i nadziei ! Quote
agusiazet Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ojej, Bianeczka to straszna chudzinka, ale na dobrym wikcie zaraz jej przybędzie! Ostatnie zdjęcie jest boskie. Obie sunie u Pani an kolankach - samo szczęście!!! Quote
Recommended Posts