Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna sunia, ale ogłoszeń z pieskami jest multum. Trudno się przez nie przebić i tak jak na forum wątek spada, tak spada ogłoszenie.
Gdzie ona jest ogłoszona?
W tytule mogłyby być podane strony.

Posted

Mam ogromną prośbę, może ktoś mógłby ogłosić suńkę na stronie kropkowatych. Prawdę powiedziawszy ja nawet nie wiem gdzie można ją wystawić. Maleńka jest naprawdę słodka, chociaż ostatnio stała się bardzo smutna i zrezygnowana. Niestety w chwili obecnej nie mogę zabrać jej do siebie na tymczas (mam swoje cztery psiaki i troszkę mi ostatnio chorują). Bardzo proszę o pomoc!

Posted

Kochani,
Ja już jedną "Delmę" mam, ale jak potrzebna jakaś pomoc finansowa na tymczas lub hotelik to wołajcie - zaraz wpłacę. Przecież ze zdjęć widać że to prawie siostra Delmy.
Maleńka trzymaj się i do góry.

Posted

Sunia ma 50 cm wys, jest przyjaznie nastawiona do pozostałych suk w boksie, chociaz najczęściej chowa się do budynku. W schronisku jest od maja/czerwca.
Pani Iwono - bardzo życzymy suni takiego domu, jaki ma teraz Delma i takiej Pańci! Widziałam dzisiaj zdjęcia Delmy - to juz tłuścioszka:lol:

Posted

Jest zbyt delikatna na te warunki, jest bardzo miła i potulana ale staje się bardzo zrezygnowana. W chwili obecnej nie widać żeby chorowała, jest po prostu bardzo smutna. Ze skąpych informacji wynika, że jako szczeniak posłużyła komuś jako zabawka i na wakacje została wyrzucona !!! Jeszcze spotkamy tych pseudo ludzi:mad:

Posted

W lecie myśleliśmy, ze sunia choruje - żle wygladała: była wychudzona, smutna, prawie nie wychodziła z boksu. Byc moze tak reagowała na pobyt w schronisku, a może rzeczywiscie coś jej dokuczało..Teraz jest jedną z najdłuzej przebywajacych suk w tym boksie, ale nadal trudno zauważyć ją na zewnątrz:-( Jest spokojną, cichutką dziewczynką. Czy spodoba się komuś?

Posted

Widać że maleńka jest bardzo wystraszona.
Taka sama była Delma, a teraz to najbardziej kochająca i wpatrzona w Pańci oczy suczka. Chopaj malutka do góry.
Romku a sprobuj zrobić troszkę "weselsze" zdjęcia , może te są za bardzo przygnębiajace?
Prawdę mówiąc mnie w zdjęciach Delmy ujęła właśnie ta przytulaśność.
Maleńka napewno też jest taka tylko nie ma do kogo się przytulić !!!
HOP, HOP, szukamy domku.

Posted

Z wesołym zdjęciem będzie problem. Suńka nie chce opuszczać swojego boksu, a jak już się ją wyciągnie na siłę, to właśnie tak wygląda. Prawdę mówiąc, to ona jak na razie nie powodu do radości. Podobno idą mrozy!

Posted

Sunie nie są dzikie; ani ta, ani Bianka. One wiele wycierpiały od ludzi, teraz nie wiedzą, co je jeszcze czeka...Dobry domek, pełna miska i wiele miłości a po paru dniach sunie będą nie do poznania.
Pozwólmy im uwierzyć jeszcze raz w czlowieka.