Medorowa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 malawaszka napisał(a):mamuta :evil_lol: Tak też myślałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dona__ Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Żeby sobie jeszcze sama upolowała :evil_lol: - a tu ja muszę za tymi mamutami ganiać :lol: . A kocyk pod kolor odbicia w oczach niestety lekko się już wysłużył :cool1: - teraz ma taki: Quote
Evelina Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Witam. Mod topik przejrzal. Przy zamienianiu zdjec na linki podjal decyzje o czasowym zamknieciu tematu. Po dojsciu do ostatnich postow stwierdzil poprawe i warunkowo odstepuje od pierwotnego zamiaru. Grozba zamkniecia, gdyby pojawily sie za duze zdjecia, pozostaje aktualna. Quote
Alicja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Evelina']Witam. Mod topik przejrzal. Przy zamienianiu zdjec na linki podjal decyzje o czasowym zamknieciu tematu. Po dojsciu do ostatnich postow stwierdzil poprawe i warunkowo odstepuje od pierwotnego zamiaru. Grozba zamkniecia, gdyby pojawily sie za duze zdjecia, pozostaje aktualna.:placz:o rany Evelinka wyglądnęła z czeluści i staszy ...plissss o nasz ukofffany Modzie:loveu:Dona już pomniejszy foty ....;) Quote
Basia&Safi Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 zakochałam sie w niej :D:D:D sliczna :):) Quote
Dona__ Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='basiulka22tychy']zakochałam sie w niej :D:D:D sliczna :):) Gwarantuję, że po pięciu minutach przebywania w jej towarzystwie byś się odkochała :lol: :lol: - jest straszna z tym swoim ciągłym wierceniem się :evil_lol: . Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Dona_Paweł']Gwarantuję, że po pięciu minutach przebywania w jej towarzystwie byś się odkochała :lol: :lol: - jest straszna z tym swoim ciągłym wierceniem się :evil_lol: . :p w takich słodziakach nie da sie odkochać ;) Quote
Medorowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Dona_Paweł napisał(a):Żeby sobie jeszcze sama upolowała :evil_lol: - a tu ja muszę za tymi mamutami ganiać :lol: . :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja tak skromnie poprosiłabym o więcej zdjeć:diabloti: :diabloti: Quote
Dona__ Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 :lol: Nie nadążam z robieniem tych fotek ;) ! Dzisiaj miało do nas przyjechać parę piesków żeby trochę "powalczyć" z pt... i oczywiście miały być fotki. Ale co z tego wyjdzie jeszcze nie wiem :roll: tzn. czy przyjadą, bo jak zwykle jakieś komplikacje. Ale może wieczorkiem chociaż parę nowych zdjęć wrzucę ;) . Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p publika poczeka ;) poczekamy:p :p Quote
Dona__ Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 No i nie było ćwiczeń :( . Więc fotek tylko kilka... Wykorzystałyśmy trochę Fugę jako "element rozpraszający" ;) . Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :loveu:bosz jak ona w ciebie jest wpatrzona Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Super zdjęcia:multi: :multi: :multi: A Amfetka silna sztuka, nie dała się roproszyć:cool3: Quote
Dona__ Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Oj, żeby Amf do takiego skupienia zmobilizować naprawdę czasem trzeba nieźle się namęczyć :roll: , z "kontaktem" lubi być u niej problem, ale to przy tym jej cholernym ADHD raczej zrozumiałe... ciężko jej się skupić przez dłuższą chwilę na jakiejś jednostajnej czynności. Ale jestem uparta i może kiedyś nam się uda to wypracować żeby było naprawdę dobrze ;) . Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Dona_Paweł napisał(a):Oj, żeby Amf do takiego skupienia zmobilizować naprawdę czasem trzeba nieźle się namęczyć :roll: , z "kontaktem" lubi być u niej problem, ale to przy tym jej cholernym ADHD raczej zrozumiałe... ciężko jej się skupić przez dłuższą chwilę na jakiejś jednostajnej czynności. Ale jestem uparta i może kiedyś nam się uda to wypracować żeby było naprawdę dobrze ;) . Ja siśnie znam, ale moim zdaniem, wnioskującpo fotkach, już jest rewelacja:cool2: :cool2: Quote
Dona__ Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Heh, no fakt - źle nie jest, powiem nawet że jestem i tak zdziwiona, że do takiego stopnia udało mi się paskudę tego nauczyć, bo jeszcze rok temu było to niemal niewyobrażalne :cool1: . Chociaż zdarza jej się czasem na szkoleniu dostać jakiegoś małpiego rozumu nagle... Ale dążymy do ideału ;) . Quote
Patka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 wiesz to jak z winem co rok coraz lepsze ;) Pomys jak Amfa będzie miała tyle wiosen co Lilith :evil_lol: Quote
Dona__ Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Patka napisał(a):Pomys jak Amfa będzie miała tyle wiosen co Lilith :evil_lol: :roll: Oj chyba wtedy to WP sobie już nie poćwiczymy :shake: ... nic tylko drugi pies będzie potrzebny za rok czy dwa ;) . A dzisiaj wszystkim się chwalę, bo Amf przeszła najpierw 300metrów z trzema oponami, a potem bez problemu ruszyła i przeszła jakieś 30metrów z sześcioma oponami, w tym jedna duża autobusowo-ciężarówkowa :p ! Aż w szoku jestem - jak chce to potrafi :crazyeye: . Jeszcze trochę i mi się te jej opony w krzaki nie pomieszczą :lol: , albo będę musiała taką "traktorową" jej zafundować :evil_lol: . Quote
Patka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Dona ale wam zazdroszczę Lilith tez ma wielkie zaciecie ale do wiszenia i przeciągania niestety zdówko nie to ... :shake: Dzielna Amfa byle tak dalej to fdaleko zajdzie z tymi oponkami :) Quote
Medorowa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Dona_Paweł'] A dzisiaj wszystkim się chwalę, bo Amf przeszła najpierw 300metrów z trzema oponami, a potem bez problemu ruszyła i przeszła jakieś 30metrów z sześcioma oponami, w tym jedna duża autobusowo-ciężarówkowa :p ! Aż w szoku jestem - jak chce to potrafi :crazyeye: . Jeszcze trochę i mi się te jej opony w krzaki nie pomieszczą :lol: , albo będę musiała taką "traktorową" jej zafundować :evil_lol: . Woow:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ile to mniej więcej waży:cool3: <A mogę prosić o zdjęcia>:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Dona__ Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Fotek z oponkami narazie nie mam, ale Amf dzisiaj pobiła swój rekord i pociągnęła samochód :p ! Nie wiem ile waży, ale właściciel mówił że z tonę napewno. No to tyle fotek narazie :cool1: - powinnam mieć jeszcze filmiki, z tego "wyczynu" i z ćwiczenia posłuszeństwa (okropna dzisiaj była że szok:mad: ). W dodatku po dwóch godzinach ćwiczeń i ciąganiu samochodu potem latała jeszcze jak totalny świr... normalnie siły do niej czasem nie mam :cool1: . Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Bravo :cool3: Się sucz spisała :cool3: Filmiki oczywiście mile widziane ;) Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Jestem pod ogromnym,ogromnym, ogromnym i jeszcze bardziej ogromnym wrażeniem:crazyeye: :crazyeye: :klacz: Tak, tak czekamy na filmiki :multi: Quote
Recommended Posts