Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaa to moja ukochana wetka też :loveu: :loveu: :loveu: no to jestem już spokojna ;)

Oj chyba o innym wecie mówimy :lol: bo ten jest facetem i mieszka w Pawłowicach ;) . Ale martwić się nie masz o co - dziewczyny z "molosów" mi go poleciły i wierz mi, potrafi mi wszelkie przypadłości Amf zdiagnozować jak nikt inny :p .

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
Na dogo nie ma pomiłuj :placz::placz: max 500x500 (można zmniejszyć hurtem ,ale na jakości tracą ;))

Jeeju no ja bym je nawet i hurtem zmniejszyła do tego 500 na ileś tam, tylko JAK :placz: ???

Posted

no to ja kw Pawłowicach to faktycznie inny :lol: Ala leczyła Ozzyego w Siemianowicach u tej wetki co ja moje burki i dlatego myślałam że to ta sama :evil_lol: ahhh no co ja zrobię że tak kocham te moją wetkę :lol:

Posted

O rany... jakoś nie mogę znaleźć o tym "hurtowym" zmniejszaniu fot :placz: ale może z racji tego, że już całkiem nie przytomna siedzę bo późno... Może do jutra chociaż się mod ulituje :modla:

Posted

O Amfetka na dogo :-)
Śliczne fotki wstawiłaś... W przyszłości jak obrabiasz to od razu w dwóch rozmiarach na dwa różne fora ;-) Tylko, ze i tak wtedy się czasem nie chce tyle wrzucać przez images.

Posted

[quote name='Dona_Paweł']Oj chyba o innym wecie mówimy :lol: bo ten jest facetem i mieszka w Pawłowicach ;) . Ale martwić się nie masz o co - dziewczyny z "molosów" mi go poleciły i wierz mi, potrafi mi wszelkie przypadłości Amf zdiagnozować jak nikt inny :p .jasne ze jest facetem i mówi na Ozzulka KLOCEK:cool3:

[quote name='malawaszka']no to ja kw Pawłowicach to faktycznie inny :lol: Ala leczyła Ozzyego w Siemianowicach u tej wetki co ja moje burki i dlatego myślałam że to ta sama :evil_lol: ahhh no co ja zrobię że tak kocham te moją wetkę :lol:bo my Waszeczko gronkowca leczylismy u pani Ani a potem zaczęliśmy jeździć do Pawłowic bo duzo bliżej i też jest OK ;)

Pozdrówka dla pięknej dziewczyny od Klocusia :p

Posted

Jejj i ja trafiłam na galerię tego cudeńka:multi: :loveu: Amfetke miałam juz przyjemnośc podziwiać na boxer forum, jest naprawdę prześliczna:loveu:
Dona Paweł super włosy:thumbs:

Posted

[quote name='madzia i medor']Jejj i ja trafiłam na galerię tego cudeńka:multi: :loveu: Amfetke miałam juz przyjemnośc podziwiać na boxer forum, jest naprawdę prześliczna:loveu:
;) dziękujemy za komplement - ale paskuda to jest przecież :eviltong: . Hmm... ja dawałam na boxerach jej fotki :roll: ?? Chyba jakaś skleroza mnie dopadła...

[quote name='madzia i medor']Dona Paweł super włosy:thumbs:
:p dzięki - chyba pierwszy kolor, który mi się szybko nie znudzi :lol:

Posted

Dona_Paweł napisał(a):
;) dziękujemy za komplement - ale paskuda to jest przecież :eviltong: . Hmm... ja dawałam na boxerach jej fotki :roll: ?? Chyba jakaś skleroza mnie dopadła...

Zdjecia były nie wiem czy zamieszczone przez ciebie, ale są:eviltong: Dokładnie to w temacie ,,Szkolenie w Kozienicach":p
A włosy naprawdę fajne, ja chciałam sobie trzasnąć na niebiesko, ale jakoś nie mam odwagi:roll: :lol:

Posted

Aaa - to te z maja, z serii "zalizać pozoranta" :lol: . No tak Błażej miał z nią cały pierwszy dzień wtedy przerąbane :evil_lol: . Do tej pory staramy się ją z tego upartego pacyfizmu "wyleczyć" ;) , ale zarazę nie łatwo do obrony sprowokować :cool1: . Chyba wie małpa cwana, że na placu to tylko taka zabawa jest :wallbash: .

Posted

[quote name='Dona_Paweł']A daj spokój... Z tym jej lizaniem wszystkich ludzi i psów naprawdę oszaleć czasem można :flaming:.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widze że mamy ten sam problem ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widze że mamy ten sam problem ;)
a ja tam lubie takie całuśne psiaki, znam 2 takie amstafy, ale do obrony sie nadają - zaliżą na śmierć:evil_lol:
świetna sunia, extra fotki
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Dona_Paweł']A daj spokój... Z tym jej lizaniem wszystkich ludzi i psów naprawdę oszaleć czasem można :flaming:.
Dona_Paweł , ale to jest właśnie super:p To przykład, jak wielką głupotą jest ocenianie tych psów, jako krwiożercze bestie:eviltong: i określanie je mianem psów morderców:watpliwy: :watpliwy: :lmaa:
A właśnie dzięki temu jej zachowaniu <na fotkach>, nie licząc uroku osobistego;) :loveu: :loveu: , Amfetka utkwiła mi w pamięci:multi: :multi:
A teraz poproszę o nowe zdjęcia:p :multi:

Posted

No tak... z jednej strony to może jest super, ale z drugiej trochę przeszkadza, a szczególnie nie pomaga nam to w ćwiczeniach na obronie :cool1: . Amf w ogóle ma trzy ulubione zajęcia - zalizywanie, aport (który może robić cały dzień do upadłego) i jedzonko, za które dałaby się zabić ;) .

Nowe fotki hmm... no może te nie będą całkiem "nowe" ale tu ich jeszcze nie było ;) .

Mega-koszka ;)

A tu takie z zabaweczką

I jeszcze parę "klatkowych" ;)