Dona__ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 malawaszka napisał(a):aaaaa to moja ukochana wetka też :loveu: :loveu: :loveu: no to jestem już spokojna ;) Oj chyba o innym wecie mówimy :lol: bo ten jest facetem i mieszka w Pawłowicach ;) . Ale martwić się nie masz o co - dziewczyny z "molosów" mi go poleciły i wierz mi, potrafi mi wszelkie przypadłości Amf zdiagnozować jak nikt inny :p . Quote
Dona__ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Vectra napisał(a):Na dogo nie ma pomiłuj :placz::placz: max 500x500 (można zmniejszyć hurtem ,ale na jakości tracą ;)) Jeeju no ja bym je nawet i hurtem zmniejszyła do tego 500 na ileś tam, tylko JAK :placz: ??? Quote
malawaszka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 no to ja kw Pawłowicach to faktycznie inny :lol: Ala leczyła Ozzyego w Siemianowicach u tej wetki co ja moje burki i dlatego myślałam że to ta sama :evil_lol: ahhh no co ja zrobię że tak kocham te moją wetkę :lol: Quote
Vectra Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Dona_Paweł']Jeeju no ja bym je nawet i hurtem zmniejszyła do tego 500 na ileś tam, tylko JAK :placz: ??? wejdz tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8121 tam jest napisane jak i czym , ja nie paiętam jak ten progs się nazywa :oops: Quote
Dona__ Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 O rany... jakoś nie mogę znaleźć o tym "hurtowym" zmniejszaniu fot :placz: ale może z racji tego, że już całkiem nie przytomna siedzę bo późno... Może do jutra chociaż się mod ulituje :modla: Quote
Dona__ Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Dzięki! Może dzisiaj uda mi się jakoś te fotki pozmniejszać :cool1: . Quote
IN_ Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 O Amfetka na dogo :-) Śliczne fotki wstawiłaś... W przyszłości jak obrabiasz to od razu w dwóch rozmiarach na dwa różne fora ;-) Tylko, ze i tak wtedy się czasem nie chce tyle wrzucać przez images. Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Dona_Paweł']Oj chyba o innym wecie mówimy :lol: bo ten jest facetem i mieszka w Pawłowicach ;) . Ale martwić się nie masz o co - dziewczyny z "molosów" mi go poleciły i wierz mi, potrafi mi wszelkie przypadłości Amf zdiagnozować jak nikt inny :p .jasne ze jest facetem i mówi na Ozzulka KLOCEK:cool3: [quote name='malawaszka']no to ja kw Pawłowicach to faktycznie inny :lol: Ala leczyła Ozzyego w Siemianowicach u tej wetki co ja moje burki i dlatego myślałam że to ta sama :evil_lol: ahhh no co ja zrobię że tak kocham te moją wetkę :lol:bo my Waszeczko gronkowca leczylismy u pani Ani a potem zaczęliśmy jeździć do Pawłowic bo duzo bliżej i też jest OK ;) Pozdrówka dla pięknej dziewczyny od Klocusia :p Quote
Medorowa Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Jejj i ja trafiłam na galerię tego cudeńka:multi: :loveu: Amfetke miałam juz przyjemnośc podziwiać na boxer forum, jest naprawdę prześliczna:loveu: Dona Paweł super włosy:thumbs: Quote
Dona__ Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='madzia i medor']Jejj i ja trafiłam na galerię tego cudeńka:multi: :loveu: Amfetke miałam juz przyjemnośc podziwiać na boxer forum, jest naprawdę prześliczna:loveu: ;) dziękujemy za komplement - ale paskuda to jest przecież :eviltong: . Hmm... ja dawałam na boxerach jej fotki :roll: ?? Chyba jakaś skleroza mnie dopadła... [quote name='madzia i medor']Dona Paweł super włosy:thumbs: :p dzięki - chyba pierwszy kolor, który mi się szybko nie znudzi :lol: Quote
Medorowa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Dona_Paweł napisał(a):;) dziękujemy za komplement - ale paskuda to jest przecież :eviltong: . Hmm... ja dawałam na boxerach jej fotki :roll: ?? Chyba jakaś skleroza mnie dopadła... Zdjecia były nie wiem czy zamieszczone przez ciebie, ale są:eviltong: Dokładnie to w temacie ,,Szkolenie w Kozienicach":p A włosy naprawdę fajne, ja chciałam sobie trzasnąć na niebiesko, ale jakoś nie mam odwagi:roll: :lol: Quote
Medorowa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 A proszę :p :p (Poświęciłam się i znalazłam:p ):p Quote
Dona__ Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Aaa - to te z maja, z serii "zalizać pozoranta" :lol: . No tak Błażej miał z nią cały pierwszy dzień wtedy przerąbane :evil_lol: . Do tej pory staramy się ją z tego upartego pacyfizmu "wyleczyć" ;) , ale zarazę nie łatwo do obrony sprowokować :cool1: . Chyba wie małpa cwana, że na placu to tylko taka zabawa jest :wallbash: . Quote
Kamila Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 O rany,jeszcze nigdy nie widzialam na obronie aby pies lizal pozoranta :cool2: A tak wogole to sliczna sunia :loveu: Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 hahaha chciałabym żeby mój pitbull :diabloti: był taki całuśny :evil_lol: Quote
Dona__ Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 A daj spokój... Z tym jej lizaniem wszystkich ludzi i psów naprawdę oszaleć czasem można :flaming:. Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Dona_Paweł']A daj spokój... Z tym jej lizaniem wszystkich ludzi i psów naprawdę oszaleć czasem można :flaming:.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widze że mamy ten sam problem ;) Quote
Jupi Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widze że mamy ten sam problem ;) a ja tam lubie takie całuśne psiaki, znam 2 takie amstafy, ale do obrony sie nadają - zaliżą na śmierć:evil_lol: świetna sunia, extra fotki Pozdrawiam Quote
Medorowa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Dona_Paweł']A daj spokój... Z tym jej lizaniem wszystkich ludzi i psów naprawdę oszaleć czasem można :flaming:. Dona_Paweł , ale to jest właśnie super:p To przykład, jak wielką głupotą jest ocenianie tych psów, jako krwiożercze bestie:eviltong: i określanie je mianem psów morderców:watpliwy: :watpliwy: :lmaa: A właśnie dzięki temu jej zachowaniu <na fotkach>, nie licząc uroku osobistego;) :loveu: :loveu: , Amfetka utkwiła mi w pamięci:multi: :multi: A teraz poproszę o nowe zdjęcia:p :multi: Quote
Dona__ Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 No tak... z jednej strony to może jest super, ale z drugiej trochę przeszkadza, a szczególnie nie pomaga nam to w ćwiczeniach na obronie :cool1: . Amf w ogóle ma trzy ulubione zajęcia - zalizywanie, aport (który może robić cały dzień do upadłego) i jedzonko, za które dałaby się zabić ;) . Nowe fotki hmm... no może te nie będą całkiem "nowe" ale tu ich jeszcze nie było ;) . Mega-koszka ;) A tu takie z zabaweczką I jeszcze parę "klatkowych" ;) Quote
Dona__ Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Noo... są nowe fotki i taka cisza :roll: ? Brzydkie :roll: ;) ? Quote
malawaszka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 wszystkim się szkoda Amfetki zrobiło i zamilkli :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 A cóż to ona za zwierzynę upolowała:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: A w tym niebieskim kocyku jest jej do twarzy:p Quote
malawaszka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='madzia i medor']A cóż to ona za zwierzynę upolowała:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: mamuta :evil_lol: Quote
Recommended Posts