Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misia ma silny lęk separacyjny. Paszczękę drze na cały blok jak tylko zostaje sama w domu:angryy:
Umie podawać łapkę:lol: Cwana bestyjka.Wpadłam po same uszy( jak zwykle). Kocham tę beksę.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pyrdka, a ja się zakochałam w tym cudeńku i najgorsze, że pomóc nie mam jak, eh... a to taka kruszynka, na dodatek starowinka i do tego nie widzi, eh...

Posted

ale właśnie się dowiedziałam, że mała ma szansę na dożywotnie BDT :)
ufff... bo już mi po głowie różne pomysły chodziły...

a ja dziś bez komórki w pracy, bo zapomniałam zabrać z domu, eh...

Posted

Akrum napisał(a):
Pyrdka, a ja się zakochałam w tym cudeńku i najgorsze, że pomóc nie mam jak, eh... a to taka kruszynka, na dodatek starowinka i do tego nie widzi, eh...

Poprosze o watek...sliczna starowinka...

Posted

Foczka Misia w sobotę miała ściągnięte szwy.Była dzielna. Tylko 2 razy chciała dziabnąć weta przy dezynfekcji miejsca po cięciu ;)
Święta spędziłyśmy w plenerze. Bardzo się małej podobało:lol: Teraz odsypia moc wrażeń.

Posted

Właśnie słyszałam od weta, że mała próbowała dziobać :)
Heh, a co, będą pannie w brzuchu grzebać, trzeba się bronić, prawda?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dostałam mms ze zdjęciem, jak to w święta mała Misia leniuchowała. Oj ta to ma dobrze, normalnie lenistwo pierwsza klasa :)

Posted

Cudna jest ta mała foczka. Sapie, podskakuje i kocha wszystkich. Łasi sie i tuli na okrągło. Ładnie chodzi bez smyczy. Pilnuje sie człowieka. Oj będą łzy i Misi i nasze. Gdyby nie to, że mała trafi do super domu to bym jej za nic w swiecie nie oddała.

Posted

Misia vel Foczka dzisiaj przeprowadza się do swojego domu. Bardzo się cieszę bo dom zapowiada się fajnie.
Z drugiej strony smutno mi bo bardzo się z foczką pokochałyśmy. Rózne myśli chodziły mi po głowie. Niestety nie mogę zamknąc furtki dla innej biedy w potrzebie.
Oj będą dzisiaj łzy, będą....

Posted

Właśnie chciałam napisać, że dziś wyleje się morze łez, bo Misia opuszcza dziś Twój DT, ale mnie uprzedziłaś z wpisem :)

spoko, będziemy obie beczeć ale pocieszam się tym,że Misia idzie do super domku, będzie tam szczęśliwa i kochana, a Tobie może znów uda się namówić TZ na kolejną tymczasowiczkę :)

Posted

Misia pojechała do nowego domku :)
Na początku na powitanie Misia nawarczała na nowych właścicieli , którzy ze mną przyszli do domku Pyrdki, ale z minuty na minutę było coraz lepiej, później już mała foczka siedziała na kolanach nowej Pani :)

Ciekawe jak minie jej pierwsza noc.

Łzy płynęły, oj płynęły... ale mała Misia będzie szczęśliwa :)

Posted

Mała foczka pojechała, a czuje się jak zdrajca. Ona mnie z wzajemnością pokochała (miłością wielką).
Co czuję teraz nie da się opisać:shake:
Moja kochana, jedyna Misiuniu bądź szczęśliwa. Mój kochany promyczku nigdy Cię nie zapomnę. Foczka jest psem idealnym pod każdym względem. Do kogo się dziś w nocy przytulę?:placz:

Posted

[quote name='Pyrdka']Nie nadaję się na dt. Przepłacam to zdrowiem.[/QUOTE]

Pyrdka dzięki Tobie ta cudna sunieczka rozpoczęła nowe życie:loveu:
Ale domyślam się, że to jest straszne:-(