LILUtosi Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Dotarłam, przeczytałam. Pies jest super. Mam duże obłożenie teraz. 02 maja jedzie do domku jeden pies, ale przyjeżdża suka z Budrysek. Musiałabym sprawdzić jak sunia się zachowuje jak ją można skonfigurować. Tak czy owak potrzebne są deklarację. Quote
betka Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 LILUtosi napisał(a):Dotarłam, przeczytałam. Pies jest super. Mam duże obłożenie teraz. 02 maja jedzie do domku jeden pies, ale przyjeżdża suka z Budrysek. Musiałabym sprawdzić jak sunia się zachowuje jak ją można skonfigurować. Tak czy owak potrzebne są deklarację. Dzięki LILUtosi :). Tzn, że dopiero w przyszłym tygodniu byłoby wiadomo, czy będzie miejsce u Was. a o deklaracje wciąż prosimy :oops: Quote
Rinuś Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 A mamy w zanadrzu jeszcze jakiś hotelik? jak będzie jeszcze brakować to my dołożymy, wątek mało popularny jest :( a co z bazarkami ? Quote
Lu_Gosiak Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 dobre wiesci:multi::multi: Wiosna zgodzila sie przyjac psiaka do hoteliku:sweetCyb::sweetCyb:i do tego po promocyjnej cenie za 300zl DZIEKUJE!!:loveu: psiak moze przyjezdzac w kazdej chwili...teraz bede zalatwiac transport, zobaczymy czy z betka czy z Patryiem Wiosny Quote
betka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 LuGosiak uprosiła Wiosnę i zgodziła się przyjąć Snikersa :sweetCyb::laugh2_2: Jutro około 13 Patryk i Wiosna przyjadą po pieska. Pani właścicielka powiadomiona. Powiedziała, że książeczka psa przygotowana. A więc jutro: SNIKUŚ ZACZYNA NOWE ŻYCIE!!!!! Hotel tylko po 300zł/miesiąc (LuGosiak dostała promocję od Wiosny :buzi:). Piesek miał dziś nawet jakieś kości ze łba świnki i wodę :crazyeye:. Mina już nie tak cierpiąca. Jemu chyba okropnie doskwierał ten łańcuch na szyi, który z Basią rozłupywałyśmy kleszczami. Zauważyłam też, że to wielkie psisko boi się grzmotów... a ile już burz w swym życiu spędził na łańcuchu :placz:. Od jutra będzie szło ku lepszemu!!! Dziewczyny, które deklarowały wsparcie dla Snikersa - czy mogę Wam przesłać na pw nr konta :oops: ?? Quote
betka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Rinuś napisał(a):A mamy w zanadrzu jeszcze jakiś hotelik? jak będzie jeszcze brakować to my dołożymy, wątek mało popularny jest :( a co z bazarkami ? Bazarki mile widziane:loveu:. Mam trochę fantów (tylko, że nie potrafię wklejać zdjęć na dogo :oops:, prosiłam już LuGosiak o pomoc). Może Ktoś nowy tu zawita i zechce wspomóc naszego słodziaka? Na razie mamy 20zł stałej deklaracji i 160 zł jednorazowo. A będziemy potrzebować 300zł za hotel + na kastrację. Mam nadzieję, że szybko znajdzie swoje nowe miejsce na ziemi :roll: Quote
Rinuś Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Betka dawaj pw z numerem konta ;) To kto robi bazarek ? czy ja mam zrobić? jeśli ja mam robić to wyślijcie mi na pw zdjęcia fantów, a jeśli robi ktoś inny to pisać kto to ja wyślę foty fantów :) uzbieramy na wszystko,damy radę :multi: super wiadomość z tym hotelikiem :loveu: Quote
betka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Rinuś wysłałam dane. Dzięki wielkie za pomoc. Jutro mogę zrobić zdjęcia fantów, ale mogę je tylko przesłać mailem, bo nie potrafię wklejać fotek na dogo :oops:. Rinuś, a zrobiłabyś bazarek? Quote
betka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Ja też się ogromnie cieszę, że LuGosiak udało się załatwić hotel, a Wiosna zgodziła się go przyjąć :). Basia i Barni napisała mi w sms-ie, że Snikers może zatrzymać smycz i obrożę skórzaną, które mu założyła w piątek :). Żałuję, że wcześniej nie poszłam do właścicieli Snikusia, to może miałby już teraz swój normalny dom :(. Quote
Lu_Gosiak Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 betka, jak to mowia: co sie odwlecze to nie uciecze:):) dobrze, ze zwróciłas uwage na psiaka, bo tylko dzieki temu mozna teraz Mu pomoc a jutro.........Snikers zaczyna nowe zycie:multi: Quote
betka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Tak! Jutro o 13 (szczęśliwej godzinie :)). Quote
Rinuś Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 betka napisał(a):Rinuś wysłałam dane. Dzięki wielkie za pomoc. Jutro mogę zrobić zdjęcia fantów, ale mogę je tylko przesłać mailem, bo nie potrafię wklejać fotek na dogo :oops:. Rinuś, a zrobiłabyś bazarek? mogę zrobić ;) mój mail katarzynalange4@wp.pl ;) Quote
Rinuś Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Chciałam powiedzieć, że po rozmowach na forum doszliśmy do wniosku, że dołozymy jeszcze 150 zł na hotelik ;) dzisiaj poszlo już 150 zł, a popołudniu pójdzie jeszcze jeden przelew :p a kasa z bazarków pójdzie na kastrację Snikersa :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ogromnie dziekujemy!!:multi: ja juz nie moge sie doczekac, jeszcze tylko pol godziny i psiak ma zostac zabrany:):)_ Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Rinuś napisał(a):A będzie jakaś fotorelacja ? ;) betka chyba nie ma aparatu, a Wiosna niewiem czy wziela... Quote
Basia i Barni Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 GENIALNIE ! Jesteście wszyscy boscy ! Snikers pakuj manatki, zabierasz ze sobą tylko Basi smycz i obrożę i jedziesz po nowe życie kochany psiaku ! Rinuś waszemu forum www.labradorretriever.com.pl padam do stóp - dziękujemy ! Mimo , że snikers mało podobny do labradora ma charakter iście labkowy - więc powodzenia chlopie ! Quote
Basia i Barni Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Z forum www.labradory.info lecą na maila fanty podarowane przez aangela1 do Rinuś :-) Dzień cudownych wiadomości dla snikersa ! Quote
betka Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Snikers zabrany przez Wiosnę i Patryka (sami mili Ludzie na tym forum) :) !!! Pani podpisała zrzeczenie się psa, oddała Wiośnie książeczkę, ja w tym czasie latałam za Snikersem po trawie ;) (przecież musiał się wysiusiać i napić wody przed podróżą :evil_lol:), no i pojechali o godzinie ok. 13-20. Wskoczył do auta, za swą właścicielką ani się obejrzał. Łez pożegnalnych nie było. Fotorelacji "spod budy" niestety nie będzie, ale na pewno będą zdjęcia z hotelu. Mam nadzieję, że Wiosnowie już są szczęśliwie w domu. Wiosna obiecała zdać relację. Pewnie ma z nim na początek niemało roboty, jak to z psem, który całe życie przewisiał na łańcuchu. Na szyi ma w kilku miejscach blizny po tym łańcuchu. DZIĘKI WSZYSTKIM ZA SZYBKĄ I DOBRZE ZORGANIZOWANĄ POMOC :loveu::loveu::loveu:. Rinuś otrzymałam dziś 150 zł :iloveyou: Dzięki FORUM LABRADORÓW za tak ogromną pomoc! Snikers ma od Was miesiąc hotelowania :iloveyou: Quote
isschen Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Witam! Bardzo proszę o przypomnienie mi sie po 15 maja to ja wpłacę też, bo dzisiaj wyjeżdżam do Szwabii i nie zdążę już zrobić przelewu, oki? Pozdrawiam:-) Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Snikersik juz na wolnosci:):):) na spacerach ciagnie jak wół, w kojcu troszke szczekal i wyl, do ludzi jest kochany - taka przylepa:) Quote
betka Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 mparsley napisał(a):Witam! Bardzo proszę o przypomnienie mi sie po 15 maja to ja wpłacę też, bo dzisiaj wyjeżdżam do Szwabii i nie zdążę już zrobić przelewu, oki? Pozdrawiam:-) Jasne :), dzięki i miłej wycieczki :) Snikersik na wolności! :). Dzięki za zdjęcia. Jak miałyśmy go z Basią na spacerze to początkowo też tak ciągnął, ale po jakiś czasie szedł spokojniej. Mam nadzieję, że kiedyś przestanie ciągnąć :roll: Quote
Recommended Posts