Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dotarłam, przeczytałam. Pies jest super. Mam duże obłożenie teraz. 02 maja jedzie do domku jeden pies, ale przyjeżdża suka z Budrysek. Musiałabym sprawdzić jak sunia się zachowuje jak ją można skonfigurować. Tak czy owak potrzebne są deklarację.

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Dotarłam, przeczytałam. Pies jest super. Mam duże obłożenie teraz. 02 maja jedzie do domku jeden pies, ale przyjeżdża suka z Budrysek. Musiałabym sprawdzić jak sunia się zachowuje jak ją można skonfigurować. Tak czy owak potrzebne są deklarację.

Dzięki LILUtosi :). Tzn, że dopiero w przyszłym tygodniu byłoby wiadomo, czy będzie miejsce u Was.

a o deklaracje wciąż prosimy :oops:

Posted

dobre wiesci:multi::multi:
Wiosna zgodzila sie przyjac psiaka do hoteliku:sweetCyb::sweetCyb:i do tego po promocyjnej cenie za 300zl

DZIEKUJE!!:loveu:
psiak moze przyjezdzac w kazdej chwili...teraz bede zalatwiac transport, zobaczymy czy z betka czy z Patryiem Wiosny

Posted

LuGosiak uprosiła Wiosnę i zgodziła się przyjąć Snikersa :sweetCyb::laugh2_2:
Jutro około 13 Patryk i Wiosna przyjadą po pieska. Pani właścicielka powiadomiona. Powiedziała, że książeczka psa przygotowana.
A więc jutro:
SNIKUŚ ZACZYNA NOWE ŻYCIE
!!!!!

Hotel tylko po 300zł/miesiąc (LuGosiak dostała promocję od Wiosny :buzi:).

Piesek miał dziś nawet jakieś kości ze łba świnki i wodę :crazyeye:.
Mina już nie tak cierpiąca. Jemu chyba okropnie doskwierał ten łańcuch na szyi, który z Basią rozłupywałyśmy kleszczami.
Zauważyłam też, że to wielkie psisko boi się grzmotów... a ile już burz w swym życiu spędził na łańcuchu :placz:. Od jutra będzie szło ku lepszemu!!!

Dziewczyny, które deklarowały wsparcie dla Snikersa - czy mogę Wam przesłać na pw nr konta :oops: ??

Posted

Rinuś napisał(a):
A mamy w zanadrzu jeszcze jakiś hotelik? jak będzie jeszcze brakować to my dołożymy, wątek mało popularny jest :(
a co z bazarkami ?

Bazarki mile widziane:loveu:.
Mam trochę fantów (tylko, że nie potrafię wklejać zdjęć na dogo :oops:, prosiłam już LuGosiak o pomoc).

Może Ktoś nowy tu zawita i zechce wspomóc naszego słodziaka?

Na razie mamy 20zł stałej deklaracji i 160 zł jednorazowo.
A będziemy potrzebować 300zł za hotel + na kastrację.
Mam nadzieję, że szybko znajdzie swoje nowe miejsce na ziemi :roll:

Posted

Betka dawaj pw z numerem konta ;)

To kto robi bazarek ? czy ja mam zrobić? jeśli ja mam robić to wyślijcie mi na pw zdjęcia fantów, a jeśli robi ktoś inny to pisać kto to ja wyślę foty fantów :)
uzbieramy na wszystko,damy radę
:multi:

super wiadomość z tym hotelikiem :loveu:

Posted

Rinuś wysłałam dane. Dzięki wielkie za pomoc.
Jutro mogę zrobić zdjęcia fantów, ale mogę je tylko przesłać mailem, bo nie potrafię wklejać fotek na dogo :oops:.
Rinuś, a zrobiłabyś bazarek?

Posted

Ja też się ogromnie cieszę, że LuGosiak udało się załatwić hotel, a Wiosna zgodziła się go przyjąć :).

Basia i Barni napisała mi w sms-ie, że Snikers może zatrzymać smycz i obrożę skórzaną, które mu założyła w piątek :).

Żałuję, że wcześniej nie poszłam do właścicieli Snikusia, to może miałby już teraz swój normalny dom :(.

Posted

betka, jak to mowia: co sie odwlecze to nie uciecze:):)
dobrze, ze zwróciłas uwage na psiaka, bo tylko dzieki temu mozna teraz Mu pomoc
a jutro.........Snikers zaczyna nowe zycie:multi:

Posted

betka napisał(a):
Rinuś wysłałam dane. Dzięki wielkie za pomoc.
Jutro mogę zrobić zdjęcia fantów, ale mogę je tylko przesłać mailem, bo nie potrafię wklejać fotek na dogo :oops:.
Rinuś, a zrobiłabyś bazarek?

mogę zrobić ;)
mój mail katarzynalange4@wp.pl
;)

Posted

Chciałam powiedzieć, że po rozmowach na forum doszliśmy do wniosku, że dołozymy jeszcze 150 zł na hotelik ;)

dzisiaj poszlo już 150 zł, a popołudniu pójdzie jeszcze jeden przelew :p

a kasa z bazarków pójdzie na kastrację Snikersa
:loveu:

Posted

Snikers zabrany przez Wiosnę i Patryka (sami mili Ludzie na tym forum) :) !!!
Pani podpisała zrzeczenie się psa, oddała Wiośnie książeczkę, ja w tym czasie latałam za Snikersem po trawie ;) (przecież musiał się wysiusiać i napić wody przed podróżą :evil_lol:), no i pojechali o godzinie ok. 13-20.
Wskoczył do auta, za swą właścicielką ani się obejrzał. Łez pożegnalnych nie było.
Fotorelacji "spod budy" niestety nie będzie, ale na pewno będą zdjęcia z hotelu.

Mam nadzieję, że Wiosnowie już są szczęśliwie w domu. Wiosna obiecała zdać relację.
Pewnie ma z nim na początek niemało roboty, jak to z psem, który całe życie przewisiał na łańcuchu. Na szyi ma w kilku miejscach blizny po tym łańcuchu.

DZIĘKI WSZYSTKIM ZA SZYBKĄ I DOBRZE ZORGANIZOWANĄ POMOC :loveu::loveu::loveu:.

Rinuś otrzymałam dziś 150 zł :iloveyou:
Dzięki FORUM LABRADORÓW za tak ogromną pomoc! Snikers ma od Was miesiąc hotelowania :iloveyou:

Posted

Witam! Bardzo proszę o przypomnienie mi sie po 15 maja to ja wpłacę też, bo dzisiaj wyjeżdżam do Szwabii i nie zdążę już zrobić przelewu, oki? Pozdrawiam:-)

Posted

mparsley napisał(a):
Witam! Bardzo proszę o przypomnienie mi sie po 15 maja to ja wpłacę też, bo dzisiaj wyjeżdżam do Szwabii i nie zdążę już zrobić przelewu, oki? Pozdrawiam:-)

Jasne :), dzięki i miłej wycieczki :)

Snikersik na wolności! :). Dzięki za zdjęcia.
Jak miałyśmy go z Basią na spacerze to początkowo też tak ciągnął, ale po jakiś czasie szedł spokojniej. Mam nadzieję, że kiedyś przestanie ciągnąć :roll: