Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basiu ogromne dzieki za wszystko
hoteliku szukam caly czas...niestety miejsce u Lilki ktore mialam juz zajete przez innego potrzebujacego

ta milosc do wody to labkowata:)
a ogolni to piekne psisko z Niego....strasznie Go szkoda, no nic szukam dalej...

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam wczoraj jeszcze raz po południu. Leżał biedak w kawałku cienia, który dawała czarna folia zawieszona przez Basię na płocie. To był dobry pomysł Basiu.
Linka cała, nie nadgryziona. Dla niego skórzana obroża i brak łańcucha oraz trochę cienia i uwaga człowieka to już odmiana o całe niebo!

Ten szczeniaczek na zdjęciach to nowe znalezisko ( :shake: ) dzieci z podwórka Snikersa. Pani Snikusia powiedziała, że też do oddania. Trzeba będzie się i nim zająć, żeby nie wylądował w pustej budzie.

Rinuś Hotel w Lublinie to trochę daleko, ale jak nic innego się nie znajdzie...

Dalej żebrzemy o pomoc dla Snikersa :oops:

Posted

[quote name='Basia i Barni']Ja mam plan taki , bukujemy jakiś hotel za około 300 zł na już i zbieramy pieniądze z bazarków na już . Pies musi opuścić to miejsce. W miedzy czasie zbieramy na kastrację psa. Ogłaszać można go już jako wspaniałego psiaka.
Szkoda mi go i to okropnie. Są straszne upały , on nie ma tam żadnego zadaszenia, na tej lince jest w stanie przynajmniej schować się do budy .
Dobry plan , ale ciężko będzie znaleźć hotelik niedaleko psiaka... tamten hotel jest w Lublinie...kawałek drogi ,trzeba by znaleźć kogos z Lublina aby doglądał psiaka i ewentualnie na kastrację zabrał...po wykąpaniu psa i sesji zdjęciowej, bym zrobiła ogłoszenia. w tym czasie on by dochodził do siebie. tylko deklaracje potrzebne i kombinowac bazarki. chyba że jak on taki ugodowy to DT się znajdzie? :)

Posted

Ten hotel w Lublinie fajnie się zapowiada, Pani bardzo miła, powiedziała że psiaka wykąpie,tylko jeżdżenie do weta będzie problemem bo ona sama nie prowadzi, znaczy się nie ma prawkaa...no i tak zniżka..nie wiem czy gdzieś znajdziemy hotelik w podobnej cenie...według internetu to ok 330 km... kawałek drogi jest...może znajdzie się dobra duszyczka co pomoże w transporcie psiaka?

Posted

Dzięki LuGosiak :)

Byłam u Snikersa. Obroża cała, linka też nieruszona, uśmiech na pysku pieska. Już go nic nie uwiera w szyję, a i do budy może się schować na tej lince.
Pani i pan (pierwszy raz go spotkałam) nadal podtrzymują swą decyzję o oddaniu. Książeczkę zdrowia psa dostaniemy. Dziś powiedzieli, że jeśli go nie weźmiemy ("miłośniczki psów" - tak nas nazwał :)) to go i tak oddadzą do schroniska.

Posted

uff szczęście, że nie gryzie, pewnie zadowolony że już nie ma łańcucha. A do kiedy zgodzili się trzymać tam psiaka?
ps. w schronisku pewnie i tak miałby lepiej niż u nich przy tej budzie...

to czekamy na info co z tym hotelikiem.

Posted

Oczywiście,że podziękuję ;)
no i jak będzie się szykował bazarek to dajcie znać, bo użytkowniczka labradory.info podarowała 3 rzeczy na bazar dla Snikersa
;)

Posted

Rinuś napisał(a):
Co tak pusto tutaj? Nikt nie odwiedza Snikersa?

Oj święta i gości :)

Basiu powstawiam zdjęcia - może będę umiała ???

Rinuś dzięki za działania na Twoim forum labradorów :).

Jakby się udało go wywieźć do hotelu w tym tygodniu, a najpóźniej przez weekend to byłoby fajnie. Myślałam o tej środzie lub czwartku, ale jeszcze nie wiemy gdzie.

Mamy też na razie: 160zł jednorazowo i 20zł stałej deklaracji oraz fanty na bazarki.

Posted

betka napisał(a):

Rinuś dzięki za działania u fundacji labradorów :).

yyy jakiej fundacji ? ;) 150 zł jest od mojego forum labradorów, nie z fundacji ;)

Posted

Rinuś napisał(a):
yyy jakiej fundacji ? ;) 150 zł jest od mojego forum labradorów, nie z fundacji ;)

Ale mi wstyd :oops:. Rinuś zaraz się poprawię :roll:...

Czekamy na razie na słowo Lilutosi z hotelu pod Wrocławiem.

Bo na jakiś dom tymczasowy, to chyba nie ma co liczyć dla tak dużego psa, no nie?

Posted

Z DT może być ciężko , na hotel uzbieramy , tylko czekac trzeba i szukać ,aż będzie miejsce i działamy ! Później zbiórka na kastrację , dobrze,by było gdyby to był hotel z jakimiś informacjami o nim oraz możliwością przeprowadzenia kastracji .