Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
kochana...obawiam sie ze by sie tu nas cala gromadka zebrala:razz: :diabloti:

Gromadka takich :stupid: to mogłoby byc fajne :cool3:

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ada89 napisał(a):
co do normalności... to... ekhem... czy wyje ktoś razem z psem? :oops:

a i owszem :))) obecnie juz tylko z maxiem czasem ale jak byly jeszcze 2 munsterki to byly codzienne koncerciki :) i czasem nei tylko oba psy wyly ale i my tez (no ja to normalne ale czasem tez i ktos stateczniejszy z rodzinki sie skusil na wspolne wycie) tak ze chorek byl ;)

whoo nie wyje jednie burkuje :)))) ale mloda wiec szansa jest ;)

Posted

Zmęczyłam ONka :evil_lol: i przezyłam :diabloti: pomijając ze jestem przemoczona bo taka ulewa ale buras padł jak zabity :lol:
Aaaa, i chwalimy sie - wystartował do B.pies a burasek wykazał sie inteligencją i na jedno słowo (powtorzone 2 razy :oops: ) wrócił do mnie i zlał "kolege" zupełnie :multi:
ale nic to, pracujemy nadal i bedzie jeszcze lepiej - kwestia czasu mam nadzieje :cool3:
Normalnie dumna jestem z niego - w koncu sie fajnie rozumiemy i czesto jest tak ze nie musze mu nawet nic mowc, bo wie jak sie zachowac i co zrobić - chyba pierwszy raz w zyciu mam takiego psa co tyle wyczuwa i tak szybko sie uczy.

Posted

mam serdecznie dosc moich psow.zostalam wczoraj przez nie wykonczona i strajkuje do ............11:placz: .nie dalam sie wyciagnac juz o 8.mam dosc wiatru i deszczu.zostalam zmeczona przez moje onki i jestem bliska nie przezycia tego.

Posted

boorki....booorki....ja se tem opsy musze sprawic albo....ooo widzialam na ulicy czilale:diabloti: .zrobie 20 krokow to sie wybiega na amen:diabloti: :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
boorki....booorki....ja se tem opsy musze sprawic albo....ooo widzialam na ulicy czilale:diabloti: .zrobie 20 krokow to sie wybiega na amen:diabloti: :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: mopy prychają i ...mam wrażenie ,że ciagle się duszą:evil_lol: kluseczki:roll:

no ale wycierają podłogę:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
mam serdecznie dosc moich psow.zostalam wczoraj przez nie wykonczona i strajkuje do ............11:placz: .nie dalam sie wyciagnac juz o 8.mam dosc wiatru i deszczu.zostalam zmeczona przez moje onki i jestem bliska nie przezycia tego.

To ja dzis strajkuję, nie idę nigdzie bo jest zimno, mokro, wieje a poza tym.... mam depresję zimową :evil_lol:

Posted

AM napisał(a):
To ja dzis strajkuję, nie idę nigdzie bo jest zimno, mokro, wieje a poza tym.... mam depresję zimową :evil_lol:

:evil_lol: no co Wy jest ekstra:p
dmie halny aż psa przegina-trochę sie pomorduje i sie pomęczy:p :evil_lol:
a z moim wzrostem i wagą (158 cm,36 kg) to można polatać:evil_lol: :p ...

Posted

ayshe napisał(a):
no wlasnie.a onki tylko syfia a nie wycieraja.:mad: :evil_lol:

:cool1: muszę się zgodzić
Mysz zawsze pije w taki sposób że rozchlapuje wodę na połowę kuchni a jkby jeszce tego było mało:mad: stoi i woda jej ścieka z pyska....jezioro:mad:

Beata G

Tobie to dobrze:cool3:

Posted

KOT I MYSZ napisał(a):
:cool1: muszę się zgodzić
Mysz zawsze pije w taki sposób że rozchlapuje wodę na połowę kuchni a jkby jeszce tego było mało:mad: stoi i woda jej ścieka z pyska....jezioro:mad:

Beata G

Tobie to dobrze:cool3:

hahahahha Cekiniasty tez tak pije:D:D:D i idzie przez kuchnie z lejaca sie woda z pyska:D:D a ja pozniej ide i sie slizgam;/

Posted

KOT I MYSZ napisał(a):

...i jeszcze potem wdeptuje w to jezioro łapami i roznosi po całej podłodze. Dość, że ślisko to jeszcze cała podłoga "wyłapkowana" :mad:

Posted

:lol: :lol: no fakt.picie onka jest malo wydajne.pije pije,podnosi glowe a tu sie leeeejeeee:cool1: .no bo po diabla zaprzatac sobie glowe polykaniem tego co zostalo.scieknie nie?:cool3:

Posted

a moj grzecznie malymi lyczkami pije z miseczki :loveu: ale najlepsza woda do picia jest z kranu przy wannie i wtedy sie przechyla lepek i z jednej strony mordy wpada a z drugiej sie wylewa :evil_lol: nie wiem czy cos zostaje w srodku:roll:

Posted

Eddiii napisał(a):
bo te parowki to niezdrowe sa, wiesz... a synus nie je i dlatego taki yntyligenty :evil_lol:
rrrany przy okazji mi sie nie lada kompliment oberwal-ja tez nie jem parowek:razz: :cool1:

Posted

ayshe napisał(a):
rrrany przy okazji mi sie nie lada kompliment oberwal-ja tez nie jem parowek:razz: :cool1:

:ices_bla: no wlasnie sama nie jesz a piesy trujesz :mad::niewiem:

Posted

Eddiii napisał(a):
:ices_bla: no wlasnie sama nie jesz a piesy trujesz :mad::niewiem:
zaraz,zaraz...psom kupuje berlinki albo maja klopsiki greckie.albo kabanoski indycze.ale tego tez sama nie jem bo ja w truposzach nie gustuje:cool1: .