Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie psy z naszego schronu są zaczipowane i wykastrowane. Tyson rownież po:) Kontakt jest podany mój (662 58 97 16, [EMAIL="iwonag2@onet.pl"]iwonag2@onet.pl[/EMAIL]) ale jeżeli Jogurcia by chciała się kontaktować z domkami to bardzo chętnie odstąpnię tą przyjemność bo wiem jak Tyson jest jej bliski.

Więc jeżeli Jogurcia by chciała to w nowych ogłoszeniach mozna by to zmienić Mi jest bez różnicy:)

Czy cos wiadomo w sprawie DT dla Boksia?

Posted

Jaki jest jego stosunek do innych psiaków? Kotów? A może jakimś cudem i na dzieciaki był sprawdzony...

Póki co, podałam kontakt na siebie i będę robiła pierwszy odsiew. Jak trafi się ktoś ciekawy, to podeślę Wam namiary.

Posted

Rudzia spokojnie mozna podawac do mnie kontakt 605 177 011 mail [email]liliana.andrzejewska@interia.pl[/email] tak sie ciesze ze jest tyle dobrych dusz ktore chca pomoc Tysonkowi :) co do DT to dostane informacje po wekendzie :) wierze ze sie uda :) ma sie zglosic do mnie Pani spod Jarocina takze w zasadzie nie byloby to tak daleko od Poznania
mysle ze Tysonek ma wielkie szanse na kochajacy domeki bardzoooooooooooo szybka adopcje tylko przede wszystkim trzeba do wyciagnac ze schronu :)

Posted

w takim razie trzymam kciuki by się udało. Fajnie by było jakby Tyson spędził świeta już w nowym miejscu z człoweikiem obok siebie To mu jest bardzo potrzebne. I nie odpuścimy!!!!!!!

• 3 weeks later...
Posted

Dzięki Ookami za wklejenie zd Tysona. Biedny psiak, tak mu brakuje normalnego zycia i to z człowiekiem. Ale jest duża szansa na dom dla Tysona. Przedtem chcemy by Tyson stanął pewniej na cztery łapy dlatego tez szukamy hotelu z behawiorystą. Domek zapłaci za pobyt w hotelu.

Posted

a co Tyson robi takiego, że musi trafić do hotelu z behawiorystą?
nie mógłby trafić do nowego domu i tam pod okiem szkoleniowca odbywałaby się praca z psem?
przecież nikt nie naprawi psa ot tak, nowy dom musi się nauczyć Tysona, konieczna jest stała praca z psem jeśli jest trudny!
w hoteliku pod okiem szkoleniowca moze byc wszystko ok, trafi do nowego domu, pojawią się problemy i wróci do schronu..

Posted

Tyson nie jest bardzo trudnym psem tylko brakuje mu kontaktu ze światem i z człowiekiem Boi się wszystkiego i od początku wszystkiego musi sie nauczyć Tego w schronie mu nie damy. Dlatego idzie do hotelu gdzie nie będzie siedział tylko w kojcu ale będa z nim po prostu pracować. Wiem What May NN że cudów od razu nie będzie ale od czegoś trzeba zacząć.
Przyszły dom za to zapłaci i mam nadzieję ze wszystko sie dobrze ułoży Musimy zaryzykować bo druga taka szansa może się nie pojawić i Tyson się zestarzeje w schronie.

• 3 weeks later...
Posted

Tysonek powoli, powoli małymi kroczkami zaczyna otwierać się na świat. Interesuje się coraz bardziej tym, co wokól niego się dzieje. Na samym początku pobytu w hotelu spał schowany w swoje kocyki, nie podchodził do bramki nawet jak stawiali mu michę. W tej chwili już podbiega, jak pan idzie z jedzonkiem.
Zdrowotnie- wszystko ok.

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Tysonek powoli, powoli małymi kroczkami zaczyna otwierać się na świat. Interesuje się coraz bardziej tym, co wokól niego się dzieje. Na samym początku pobytu w hotelu spał schowany w swoje kocyki, nie podchodził do bramki nawet jak stawiali mu michę. W tej chwili już podbiega, jak pan idzie z jedzonkiem.
Zdrowotnie- wszystko ok.

Tajsonku, trzymamy kciuki :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...