Iza i Avanti Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Tyson już u nas na forum, będzie na stronie głównej, FB i NK. Zdjęcia już mam- przesłane do mnie z maila fundacyjnego przez koleżankę. Poproszę o informacje o które prosiłam. Quote
Rudzia Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Wszystkie psy z naszego schronu są zaczipowane i wykastrowane. Tyson rownież po:) Kontakt jest podany mój (662 58 97 16, [EMAIL="iwonag2@onet.pl"]iwonag2@onet.pl[/EMAIL]) ale jeżeli Jogurcia by chciała się kontaktować z domkami to bardzo chętnie odstąpnię tą przyjemność bo wiem jak Tyson jest jej bliski. Więc jeżeli Jogurcia by chciała to w nowych ogłoszeniach mozna by to zmienić Mi jest bez różnicy:) Czy cos wiadomo w sprawie DT dla Boksia? Quote
Iza i Avanti Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Jaki jest jego stosunek do innych psiaków? Kotów? A może jakimś cudem i na dzieciaki był sprawdzony... Póki co, podałam kontakt na siebie i będę robiła pierwszy odsiew. Jak trafi się ktoś ciekawy, to podeślę Wam namiary. Quote
Jogurcia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Rudzia spokojnie mozna podawac do mnie kontakt 605 177 011 mail [email]liliana.andrzejewska@interia.pl[/email] tak sie ciesze ze jest tyle dobrych dusz ktore chca pomoc Tysonkowi :) co do DT to dostane informacje po wekendzie :) wierze ze sie uda :) ma sie zglosic do mnie Pani spod Jarocina takze w zasadzie nie byloby to tak daleko od Poznania mysle ze Tysonek ma wielkie szanse na kochajacy domeki bardzoooooooooooo szybka adopcje tylko przede wszystkim trzeba do wyciagnac ze schronu :) Quote
Jogurcia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Rudzia nie odpuscimy i wyprowadzimy Tysonka na prosta oraz znajdziemy mu wspaniały dom HURA!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Rudzia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 w takim razie trzymam kciuki by się udało. Fajnie by było jakby Tyson spędził świeta już w nowym miejscu z człoweikiem obok siebie To mu jest bardzo potrzebne. I nie odpuścimy!!!!!!! Quote
ookami Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Jak zwykle z opóźnionym zapłonem ale wklejam fotki ślicznego chłopca :) śliczny z niego psiak ale wygląda na takiego smutnego... Quote
ookami Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Fotki podeślę też dziewczynom na FB na stronę schronu ;) Zapraszam też na małe zakupy na bazarek ;) http://www.dogomania.pl/threads/219587-Rozmaitości-na-DT-dla-Tysona-z-zlikwidowanego-schroniska-w-Swarzędzu-do-20.12.?p=18213595#post18213595 Quote
Rudzia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Dzięki Ookami za wklejenie zd Tysona. Biedny psiak, tak mu brakuje normalnego zycia i to z człowiekiem. Ale jest duża szansa na dom dla Tysona. Przedtem chcemy by Tyson stanął pewniej na cztery łapy dlatego tez szukamy hotelu z behawiorystą. Domek zapłaci za pobyt w hotelu. Quote
What May NN Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 a co Tyson robi takiego, że musi trafić do hotelu z behawiorystą? nie mógłby trafić do nowego domu i tam pod okiem szkoleniowca odbywałaby się praca z psem? przecież nikt nie naprawi psa ot tak, nowy dom musi się nauczyć Tysona, konieczna jest stała praca z psem jeśli jest trudny! w hoteliku pod okiem szkoleniowca moze byc wszystko ok, trafi do nowego domu, pojawią się problemy i wróci do schronu.. Quote
Rudzia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Tyson nie jest bardzo trudnym psem tylko brakuje mu kontaktu ze światem i z człowiekiem Boi się wszystkiego i od początku wszystkiego musi sie nauczyć Tego w schronie mu nie damy. Dlatego idzie do hotelu gdzie nie będzie siedział tylko w kojcu ale będa z nim po prostu pracować. Wiem What May NN że cudów od razu nie będzie ale od czegoś trzeba zacząć. Przyszły dom za to zapłaci i mam nadzieję ze wszystko sie dobrze ułoży Musimy zaryzykować bo druga taka szansa może się nie pojawić i Tyson się zestarzeje w schronie. Quote
Madziare_rk Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 czy są jakieś wieści na temat Tysona?? Quote
Iza i Avanti Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Tysonek powoli, powoli małymi kroczkami zaczyna otwierać się na świat. Interesuje się coraz bardziej tym, co wokól niego się dzieje. Na samym początku pobytu w hotelu spał schowany w swoje kocyki, nie podchodził do bramki nawet jak stawiali mu michę. W tej chwili już podbiega, jak pan idzie z jedzonkiem. Zdrowotnie- wszystko ok. Quote
olly Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Iza i Avanti napisał(a):Tysonek powoli, powoli małymi kroczkami zaczyna otwierać się na świat. Interesuje się coraz bardziej tym, co wokól niego się dzieje. Na samym początku pobytu w hotelu spał schowany w swoje kocyki, nie podchodził do bramki nawet jak stawiali mu michę. W tej chwili już podbiega, jak pan idzie z jedzonkiem. Zdrowotnie- wszystko ok. Tajsonku, trzymamy kciuki :) Quote
Jogurcia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Pani Tysona ma przyjechac na poczatku marca :) wciaz wypytuje o niego czuje ze Tys trafil na naprawde wyjatkowa osobe :) trzymam kciuki Quote
Rudzia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 tys się udało Po tylu latach za kratami w końcu będzie normalnym psem. Oby było więcej takich pięknych zakończeń. Quote
olly Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Tajsonku, jeszcze kilka chwil i pojedziesz do domku :) Quote
Iza i Avanti Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Tys prawdopodobnie w czwartek będzie już u siebie w domu :) Quote
Jogurcia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 dzwonilam do tej Pani co wyprowadzala Guru ale tak naprawde niewiele sie dowiedzialam :( Quote
Recommended Posts