Alicja Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 wrzucę później kilka fot bullowatych;)ale najpierw chcę pogratulować pańciostwu Dulki -bulki ...dziewczyna dostała IIIlokatę na Best Pupy Gratulki takze dla babci Magdy / toż to Luger strzela takie dzieciaki /i Eweliny pańci Gihy:multi::multi::multi::multi::multi: Duze gratulki też dla Cartmanka:loveu: i Dagmary i wsztstkich którzy czasem tu zagladają , bywają a się nie ujawnili że będą w Rybniku:multi::multi::multi: Fotki mam z ringu i z poza ;)a że miałam długą przerwę w dostawie dogo chyba będa pomieszane na poczatek ASTy Stafiki Quote
Alojzyna Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Gratulacje dla Kajtka (Cartman Stawka Większa niż Życie) za debiut w klasie młodzieży :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Marta Chmielewska Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Alu, moja zastępczynio :loveu: Jak ja zazdroszczę wam wystaw :placz: Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Alu, moja zastępczynio :loveu: Jak ja zazdroszczę wam wystaw :placz::razz:oj Martuś nie przesadzowywuj ...połowy nie mam bo ringi bulków i astówi staffików były oddalone i nie mam wszystkich , daję tylko to co mam ...może ktos coś dorzuci;) Nie zazdraszczaj bo ja miałabym inny powód do zazdraszczania;) Quote
Asztir Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dziękujemy za gratulki :D to był fajny debiut :) i podoba nam się złoty medalik :loveu: hihi ;) Byo bardzo fajnie i cieszę się, że poznałam Ciebie i Twoją rodzinę Alu :) ja też mam nieco zdjęć Lennox :D i my :D :loveu: Quote
Recommended Posts