Fiera Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Fiera napisał(a):A gdzie dokładnie ta wizytka? Koty "pomagają" mi pisać, i czasem coś nam wyjdzie ni przypiął, ni przyłatał...;) Quote
Fiera Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Dziewczynki nadal szczuplutkie są, nie wiem, czy potrzebują duuuuuuuuuuużo czasu, żeby nabrać ciałka, czy nadal mają robale? W środę kolejne odrobaczanie, mam nadzieję, że poskutkuje i malutkim troszkę wreszcie dupki się zaokrąglą :) Quote
Fiera Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 P.S. Łapka Crazy już ok, na główce ślad też już prawie niewidoczny. Quote
tusinka22 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 no i d...a, jacyś dziwni ludzie, zapytali czy to labradory, odpisałam że ,,w typie,, labradora, trochę podobne, więc zrezygnowali ,,dla dobra dziecka,, - bo nie wiadomo co to za mieszanka.....ehhhh.... Quote
tusinka22 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 obawiam się o sunie, teraz sezon wakacyjny, deklaracji brak....:( Quote
tripti Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 tusinka22 napisał(a):no i d...a, jacyś dziwni ludzie, zapytali czy to labradory, odpisałam że ,,w typie,, labradora, trochę podobne, więc zrezygnowali ,,dla dobra dziecka,, - bo nie wiadomo co to za mieszanka.....ehhhh.... mieszanka pożerająca dzieci w całości ;) trudno... Fiera - może one z natury takie chudziutkie? ta u nas też jest chuda i wysoka, zupełnie nie podobna do rodzeństwa. Quote
obraczus87 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Tusinka, trzeba bylo im napisać, że biorac psa nawet nazywanego rasa labradora - biora kota w worku. Chyba, że z rodowodem. Nienormalni Ci ludzie. No nic, szukamy dalej. PILNIE potrzebny jakis bazarek, bo inaczej dziewczyny nie beda mialy kasy na DT. Quote
tusinka22 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 wiem że przydałby się bazarek (ja jedyne co mogę przeznaczyć to ubranka dziecięce- część nowych), i problem w tym że z moim dostępem do neta to nie bardzo mogę aktualizować. Quote
magdajedral Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Dwie osoby z GL poprosiły o numer konta. Podałam konto Tusinki. Sprawdzaj więc swoje wpłaty :) Quote
tusinka22 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 magdajedral napisał(a):Dwie osoby z GL poprosiły o numer konta. Podałam konto Tusinki. Sprawdzaj więc swoje wpłaty :) dzięki:):) Quote
koosiek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Off: MOŻE MA KTOŚ NA ZBYCIU DWA PANELE OGRODZENIOWE? Potrzebne są do zrobienia kojca dla czterech szczeniaków z przytuliska w Konstancinie - to dla nich jedyna szansa, żeby w niedzielę nie pojechały na giełdę! Wątek szczyli: http://www.dogomania.pl/threads/210808 Quote
tripti Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 jeszcze matka szczeniaków kudłatych, naprawdę wyjątkowa sunia, mądra, ciesząca się na widok człowieka, bardzo dbała o swoje szczeniaki, sama teraz już jest malutka, cycochy normalne... piękna sunia i zewnętrznie i wewnętrznie: Quote
obraczus87 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Tripti masz jakis tekst do ogloszen dla tej mamusi?? Quote
malvaaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 ja moge jakis stworzyc dla niej wieczorkiem... Quote
obraczus87 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 malvaaa napisał(a):ja moge jakis stworzyc dla niej wieczorkiem... To napisz cos, ja sprobuje jutro kilka ogloszen zrobic. Quote
tripti Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 malvaaa napisał(a):ja moge jakis stworzyc dla niej wieczorkiem... dzięki :)..... Quote
malvaaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Wydaje ci się że jestem zwyczajnym psem? Mylisz się... Jestem dzielną, młodą, kontaktową suczką, która może pokochać cie od zaraz... Koko (takie imie robocze) jest młodą, ok. (nie wiem ile), sięgającą poniżej kolana, zdrową, suczką, o przepięknej błyszczącej, kudłatej sierści w oryginalnym kolorze. To niezwykła suczka, która w warunkach schroniskowych wychowała swoje dzieci, nie straciła chęci do życia, wigoru i radości. Usmiecha się do każdego który choć troche się nią zainteresuje. Koko jest bardzo kontaktowa, nie boi sie obcych, do psów (jest ok?), spokojna. Nowy opiekun musi ją nauczyć jedynie siad, waruj, podaj łapę, choć nawet to nie sprawi żadnego problemu, bo Koko szybko się uczy. Sunia przebywa w okolicach Warszawy. Nie pozwólmy zgasnąć jej w schronisku, dajmy jej szanse. Daj się pokochać! Kontakt: ................. Quote
malvaaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 jakis taki dziwny mi sie wydaje ten tekst, jak bylby zly to poprawie go :) Quote
tripti Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 dzięki malvaaa :) dostałaś smsa ode mnie? latek ma ok 3, młodo wygląda, bialutkie ząbki, żywiutka, ale ile dokładnie ma nie dojdzie się pewnie. Z psami innymi ok, w boksie dwa inne, za siatką innymi nie interesuje się, nie słyszałam, żeby szczekała. Może sunia przebywa w schronisku w woj. mazowieckim? ona też jest do pilnej sterylki :( tusinka22 miała kolejkę dla Tuli w sterylkowej skarbonce, Tula nagle pojechała do ds i nie ma prawa skorzystać z dofinansowania. Co sądzicie i czy wogóle to dozwolone, żeby podstawić na to miejsce Koko lub tą drugą białą suczkę? Astaroth wstępnie mówiła, że mogłaby ją przetrzymać przez te kilka dni, ale to też musimy się wpasować w czas. Nie mam narazie czasu na rozdzielenie wątków :( więc jak ktoś ma ochotę to może? Quote
tusinka22 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 mi się tekst podoba, i też jestem za wstawieniem małej w kolejkę sterylkową, tylko pytanie czy sunia ze schroniska może? Quote
kurylec Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 hop w górę prawie labradorowe dziewczyny ............ Quote
Fiera Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='koosiek']Off: MOŻE MA KTOŚ NA ZBYCIU DWA PANELE OGRODZENIOWE? Potrzebne są do zrobienia kojca dla czterech szczeniaków z przytuliska w Konstancinie - to dla nich jedyna szansa, żeby w niedzielę nie pojechały na giełdę! Wątek szczyli: http://www.dogomania.pl/threads/210808 Ja mam,ale 40 km od W-wy, więc chyba nie ten rejon... Quote
Fiera Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Obróżka Velvet zafarbowała i mała ma teraz troszkę różową szyjkę ;) Quote
Recommended Posts