Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='agnieszka32']Z amstaffa też nie ;)

A dlaczego on taki chudy? Nie je? A może nie był odrobaczany?[/QUOTE]
właśnie dziewczyny...tu mam pytanie a raczej miałam czy jest bardziej astowaty czy amstaffowaty...czy AST? :)

Posted

[quote name='ookami']właśnie dziewczyny...tu mam pytanie a raczej miałam czy jest bardziej astowaty czy amstaffowaty...czy AST? :)[/QUOTE]
ja nie bardzo rozumiem o co ci chodzi

Posted

brakuje na znawców tej rasy w schronie a i te psy potrzebują domów.

Ookami chciała wstawić naszego Guru na ogólny wątek, by i tam można było podziwiać naszego chłopczyka.

Czy oryginalną urodę Guru można by podciągnąć pod jakąś kategorię? Niech wypowiedzą sie w tym względzie specjaliści.

Różnie był typowany Guru, już nawet mu dawali trochę z rotka. :)

Dla mnie nie ma to znaczenia żadnego i tak jest to pisak z racji swojej postury wymaga odpowiedniego prowadzenia, ale może jak go zaklasyfikować i odpowiednio zareklamować to dołączy do szczęśliwcow którzy mają już dom:)

Posted

Dzięki Rudzia za tłumaczenie mojego bełkotu :P Czyli jak myślicie? Pod jaką rasę można go wpisać? :)

[quote name='Rudzia']brakuje na znawców tej rasy w schronie a i te psy potrzebują domów.

Ookami chciała wstawić naszego Guru na ogólny wątek, by i tam można było podziwiać naszego chłopczyka.

Czy oryginalną urodę Guru można by podciągnąć pod jakąś kategorię? Niech wypowiedzą sie w tym względzie specjaliści.

Różnie był typowany Guru, już nawet mu dawali trochę z rotka. :)

Dla mnie nie ma to znaczenia żadnego i tak jest to pisak z racji swojej postury wymaga odpowiedniego prowadzenia, ale może jak go zaklasyfikować i odpowiednio zareklamować to dołączy do szczęśliwcow którzy mają już dom:)[/QUOTE]

Posted

[quote name='ookami']Dzięki Rudzia za tłumaczenie mojego bełkotu :P Czyli jak myślicie? Pod jaką rasę można go wpisać? :)[/QUOTE]

Nikt sie nie chce wypowiedzieć? Szkoda. Guru czeka 3 lata A jeszcze teraz musimy psiakom znaleźć domy do końca grudnia, więc nie zastanawiaj się i wstawiaj go wszędzie gdzie Ci pasuje.:).

Posted

Guru jest zarezerwowany i pójdzie do DT w Szczepankowie, gdzie przejdzie szkolenie i wtedy będę szukać mu nowego domku. W końcu mi się udało go 'przejąć' :D uwielbiam Guru!

proszę o zdjęcie ogłoszeń, Guru ma pewny dom, a przed wyadoptowaniem należy go przeszkolić.

Posted

ookami napisał(a):
właśnie dziewczyny...tu mam pytanie a raczej miałam czy jest bardziej astowaty czy amstaffowaty...czy AST? :)

Widziałam Guru na własne oczy i szczerze trudno mu przypisać łatkę konkretnego bullowatego... jest wielki musi być zmieszany jeszcze z jakąś inną rasą, właśnie myślę z jaką, ale nic nie przychodzi mi do głowy.