Rudzia Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 niestety u Guru na razie cisza. Był jeden telefon, ale nie wzbudzał zaufania. No nic czekamy dalej i trzymamy kciuki Quote
ookami Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 właśnie gdzie domek? Gdzie nowi właściciele? Do góry psiaku! Niech Cie zobaczą!! :) Quote
Rudzia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Jest domek do sprawdzenia ul. Górnicza, Poznań sprawa pilna. Pan sensowny. What May NN czy pomożesz sprawdzić? Quote
ookami Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Górnicza czyli Górczyn..sama chętnie bym sprawdziła, ale nigdy prędzej tego nie robiłam, więc nie mam doświadczenia i nie chciałabym dać plamy pomijając jakieś ważne aspekty :/ Mam nadzieje, że What May NN znajdzie czas :) Quote
What May NN Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Rudzia']Jest domek do sprawdzenia ul. Górnicza, Poznań sprawa pilna. Pan sensowny. What May NN czy pomożesz sprawdzić?[/QUOTE] pomogę, zadzwonię dziś wieczorem lub jutro i się umówię.. Quote
ookami Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='What May NN']pomogę, zadzwonię dziś wieczorem lub jutro i się umówię..[/QUOTE] super, bardzo dziękujemy :D Quote
itaka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 I co w sprawie domku ? Była wizyta przed adopcyjna ? Quote
What May NN Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 wizyty nie bylo, nie dodzwonilam sie... podnosze Guru Quote
Rudzia Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 domek miał przesłać ankietę ale chyba się zniechęcił:( Trudno widocznie to nie ten. Jest chętny na Guru, młody chłopak, ale nie będzie wstanie utrzymać - wg mnie - psa, więc znów czekamy. Guru jest uczuleniowcem. Na tylniej łapie ma kawałek gołej skóry. Wylizał sobie. Miał diagnozowane i stwierdzono alergię. Zaczyna mu się to goić, ale w warunkach schroniskowych może się to znów ujawniać. Guru jest superastym psiakiem, bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi i dzieci. Na spacerze z każdym chce się przywitać, a już dzieciakom nie chce odpuścić. To jest bardzo pozytywne, ale widok takiego cielaczka przeraża ludzi, więc domek musi panować nad psiakiem. Pięknie chodzi na smyczy. Nie ciągnie, jest grzeczny i spokojny. Jednym słowem to super psiak. Guru zasłużył sobie na dobry domek na zawsze. Jestem zakochana w tym psiaku. Takie cudo już 2 lata siedzi w małej klatce. Quote
ookami Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 kolejny cudny psiak marnuje się w schronie ;( Dlaczego nikt nie chce takich fajnych dużych przylepeczek?? :( podnosimy!! Quote
Rudzia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 do góryyyyyyyyyyyy Guru już ciachnięty, pięknie się prezentuje w schronie. Guru weźmie udział w Programie Fajny pies ale bezdomny. Nauczy się chłopak dobrych manier:) Quote
ookami Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 biedny uciachany..ale na dobre mu to wyjdzie :D Fajnie :D I tak już jest wspaniały..będzie jeszcze wspanialszy bo super grzeczny ;) Quote
Asia_Rawicz Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 to może tym razem zrobię mu ogłoszenia na całą Polskę?? Co wy na to?? Skoro w wielkopolsce nikt się nie znalazł to może lepiej tak spróbować? Quote
Rudzia Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 No nie wiem ja się trochę boję adopcji na odległość. Co Wy na to? Quote
Karolcia_ko5 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Coś mnie stąd wywaliło, ale już jestem.. Quote
Rudzia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Może jednak nie ma co czekać. Domek fajny i dalej się może znaleźć. Jak nie da rady sprawdzić to można się bedzie wycofać. Jeżeli Ania możesz to rób na całą Polskę. Dzięki:) Quote
Asia_Rawicz Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Rudzia napisał(a):Może jednak nie ma co czekać. Domek fajny i dalej się może znaleźć. Jak nie da rady sprawdzić to można się bedzie wycofać. Jeżeli Ania możesz to rób na całą Polskę. Dzięki:) Nie ma problemu zrobię może jeszcze dzisiaj ogłoszenia dla Guru. Zawsze można próbować szukać domku gdzieś w Polsce, może akurat gdzieś się uda. Quote
ookami Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Grunt to dobry domek. Guru to jeden z długo nieodkrytych skarbów schronu a po programie będzie jeszcze bardziej zachwycać :) Quote
Rudzia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 i mam nadzieję że domki zaczną się o Guru bić:):):) Quote
ookami Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 nie może być inaczej Rudzia ;) Oto fotki..jaki to słodki psiak!! :D Quote
Recommended Posts