Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Górnicza czyli Górczyn..sama chętnie bym sprawdziła, ale nigdy prędzej tego nie robiłam, więc nie mam doświadczenia i nie chciałabym dać plamy pomijając jakieś ważne aspekty :/ Mam nadzieje, że What May NN znajdzie czas :)

Posted

[quote name='Rudzia']Jest domek do sprawdzenia ul. Górnicza, Poznań sprawa pilna. Pan sensowny. What May NN czy pomożesz sprawdzić?[/QUOTE]

pomogę, zadzwonię dziś wieczorem lub jutro i się umówię..

Posted

domek miał przesłać ankietę ale chyba się zniechęcił:( Trudno widocznie to nie ten. Jest chętny na Guru, młody chłopak, ale nie będzie wstanie utrzymać - wg mnie - psa, więc znów czekamy.

Guru jest uczuleniowcem. Na tylniej łapie ma kawałek gołej skóry. Wylizał sobie. Miał diagnozowane i stwierdzono alergię. Zaczyna mu się to goić, ale w warunkach schroniskowych może się to znów ujawniać.

Guru jest superastym psiakiem, bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi i dzieci. Na spacerze z każdym chce się przywitać, a już dzieciakom nie chce odpuścić. To jest bardzo pozytywne, ale widok takiego cielaczka przeraża ludzi, więc domek musi panować nad psiakiem. Pięknie chodzi na smyczy. Nie ciągnie, jest grzeczny i spokojny. Jednym słowem to super psiak.
Guru zasłużył sobie na dobry domek na zawsze. Jestem zakochana w tym psiaku. Takie cudo już 2 lata siedzi w małej klatce.

Posted

do góryyyyyyyyyyyy
Guru już ciachnięty, pięknie się prezentuje w schronie.

Guru weźmie udział w Programie Fajny pies ale bezdomny. Nauczy się chłopak dobrych manier:)

Posted

Może jednak nie ma co czekać. Domek fajny i dalej się może znaleźć. Jak nie da rady sprawdzić to można się bedzie wycofać.

Jeżeli Ania możesz to rób na całą Polskę. Dzięki:)

Posted

Rudzia napisał(a):
Może jednak nie ma co czekać. Domek fajny i dalej się może znaleźć. Jak nie da rady sprawdzić to można się bedzie wycofać.

Jeżeli Ania możesz to rób na całą Polskę. Dzięki:)

Nie ma problemu zrobię może jeszcze dzisiaj ogłoszenia dla Guru.
Zawsze można próbować szukać domku gdzieś w Polsce, może akurat gdzieś się uda.