Imanca Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 To się chyba nadaje do metamorfozy :) Teraz Babunia wygląda tak: Centralnie rządzę tym stolikiem :) Quote
modliszka84 Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 wow :loveu: :-o ale Bunisia wypiekniała, futerko odrasta.... :loveu: A skad Ty masz Imanca te fotki :cool3: ? Zakradłas sie do Buni jako paparazzi... :evil_lol: ? Quote
Imanca Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='modliszka84']wow :loveu: :-o ale Bunisia wypiekniała, futerko odrasta.... :loveu: A skad Ty masz Imanca te fotki :cool3: ? Zakradłas sie do Buni jako paparazzi... :evil_lol: ? Wszystko odbyło się w sobotę. Nie musiałam się strasznie skradać, ale za to przysposobiona zostałam do "pracowania nogami", żeby się do niej dostać :evil_lol: Bunia stąpa jak w kreskówkach - jak po chmurkach :) Jest urocza i świetnie sobie radzi - byłyśmy zdziwione, że ona nie widzi. Quote
modliszka84 Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Imanca']To się chyba nadaje do metamorfozy :) Teraz Babunia wygląda tak: Centralnie rządzę tym stolikiem :) tutaj wygląda jak słudziutki sceniacek :loveu: EMIR... :oops: :loveu: Quote
Tiger Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Jejuniu , jeuniu..jak ona wypiękniała....... Gdy ja ją widziałam to była zupełnie łysa......... A teraz ....... Ech......Emir ....jesteś WIELKA!!!!!!! Quote
malagos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 No moze nie wypada się śmiać ze starszej damy, ale popatrzcie na ten ogonek z kitką na końcu! Cudo!:loveu: Quote
emir Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Od nowego roku wszystkie informacje o psach znajdujących się pod opieką naszej fundacji zamieszczane będą na bieżąco na naszej stronie internetowej w działe "Aktualności" EMIR Quote
GoniaP Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Zapalcie Świeczkę dla Buni... Zgasła i już biega szczęśliwa za TM [*] Quote
modliszka84 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 o rany, weszłam własnie i patrze a tu taka smutna wiadomosc :-( Buniaszku biegaj szczęsliwa...juz Ci nigdy nikt nie skrzywdzi <'> przezyłaś wspanialych ostatnich kilka miesięcy....:roll: Quote
paros Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Co za zły dzień :-( Bunia za TM :-( Rita, która znalazła dom i była w nim tylko 1 dzień też odeszła za TM :-( Quote
Tiger Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='paros']Co za zły dzień :-( Bunia za TM :-( Rita, która znalazła dom i była w nim tylko 1 dzień też odeszła za TM :-( Ostatnio za dużo tej śmierci ......... To jakiś koszmar.........:-( Bunia była szczęsliwa u Emir ....bardzo szczęsliwa.......... Zdążyła zanać ogromu ciepła , miłości i troski ...... Biegaj sobie Buniu - kochana staruszeczko za TM........ Dziś pobiegłaś tam razem z Ritą , która spędziła ponad 8 długich lat w schronie , a gdy znalazła cudowny domek - odeszła .drugiego dnia.....:placz: Quote
kaLOlina Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [*] :( dobrze ze choc ostatnie dni zycia..ehhh nawet nie chce sie pisac...:( wiecie o czym mysle:( Quote
lupe Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dopiero trafilam na ten watek....:-( :-( dobrze, ze chociaz przez ostatnie miesiace byla szczesliwa.... (") (") Quote
modliszka84 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 to jedno z ostatnich zdjęc Buniaszka jakie pojawiło sie na stronie Emira... malutka odeszła szczęsliwa... Quote
Recommended Posts