Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostrzegam mieszkańców Mokotowa. Dziś dwukrotnie ktoś strzelał do mojego psa z okna przy ul. Bytnara 15. Całe szczęście nie trafił. Sprawę zgłosiłam na policję.

Posted

O Matko, co za WARIAT :smhair2:
U mnie kiedyś na osiedlu facet strzelał do innych psów ze śrutu.. mimo,że miał dwa swoje...
naprawdę trzeba być ostrożnym... bo różni nienormalni ludzi chodzą po tym świecie.. :lying::ekmm::ak-shot:

Posted

Nie wiem co to za rodzaj broni. Nie było huku tylko przelatująca kula, która odbiła się rykoszetem od samochodu i swąd prochu. U nas na osiedlu jest wielu "wielbicieli" psów.

Posted

Ciekawa jestem co to za rodzaj broni. Mam nadzieję, że nie ostra z tłumikiem bo ta zabawa może się bardzo źle skończyć nie tylko dla psa ale także dla właściciela. Wiatrówki też mają tłumiki ale chyba nie śmierdzi prochem...

Posted

to moja znajoma kiedyś chodziła ze swoim psem i ktoś z okna strzelał do jej psa. mówi, że nie wie co to była za broń, ale obok psa rozbryzła się ziemia i czuć było smród prochu. od razu uciekła stamtąd i zadzwoniła po policję. policja przyjechała i popatrzyła i nic więcej zrobić nie mogła, bo nie wiedzieli skąd strzelano. ale chyba ten idiota się wystraszył, bo więcej tego nie robił. chociaz z drugiej strony ta kobieta już więcej tamtędy nie szła

Posted

O kurde, strach pomyśleć co jeszcze taki psychopata może wziąść na cel...
Ja mieszkam na wsi, i kiedyś jeden z cudownych sąsiadów zastrzelił kota drugiego, z tego co pamiętam skończyło się w sądzie. Oby i tutaj coś ustalili.