bigos Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dostałam telefon od aty, że w schronisku w Kaliszu przebywa taka oto sunia. Potrzebuję pilnie kogoś z Kalisza, kto mógłby podejść do schroniska, popytać o sunię i zobaczyć czy ludzie tam są chętni współpracować w celu wyciągnięcia suni!!!!!!!!!!!!! Quote
bigos Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Co to może być za rasa???Red nose??? Quote
maja jav Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 o rany:placz: :placz: :placz: :placz: tego kto doprowadzil ja do tego stanu, to bym....:placz: , jak mozna Quote
Kasia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :-( :-( Boszsze, co za zwyrodnialec doprowadził ja do takiego stanu...??? :angryy: :angryy: Kalisz PILNE!!! Czy jest ktoś z tamtych okolic??? Quote
bigos Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 dlatego szybko trzeba ją z tego koszmartu wyciągnąć! Ata jest z Gniezna, poprosiła aby zadzwoniła w jej sprawie. narazie nie wiemy nawet jak ma na imię:shake:, dlatego szybko potrzeba kogoś z kalisza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kasia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 czy tu chodzi o Kalisz Pomorski, czy może o Kalisz w woj. wielkopolskim??? Quote
ata Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 podobno sunika byla przywieziona w jeszcze gorszym stanie:placz: co za potwory doprowadzaja zwierzeta do takiego stanu:angryy:rece opadaja:shake: Kaska- dziekuje! Quote
bigos Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 ata - zadzwonisz do tego schronu????????????????? Quote
Kasia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Napisałam do Agnieszki nick "nietoper", znalazłam ją na Mapie Pomocy Dogo. Ona jest najbliżej Kalisza, może coś pomoże??? Quote
bigos Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 fidelek2 napisał(a):Napisałam do Agnieszki nick "nietoper", znalazłam ją na Mapie Pomocy Dogo. Ona jest najbliżej Kalisza, może coś pomoże??? dziekuję:cool1::cool1::cool1: Quote
tania Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 ręce opadają..brak słów:-( :-( ..niech ktoś z Kalisza ją odwiedzi proszę.. Quote
bigos Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Podnosze i pilnie szukam kogoś z Kalisza!!!!!!!!!!!! Quote
nietoper Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Byłam raz w tym schronisku... i "obsługa" nie była zbyt przyjaźnie nastawiona... Ale jeżeli miałabym ją wyciągnąć to po prostu zapłacę i ją wezmę....ale bałabym się wziąść na tymczas do domu red nosa przy moich dwóch dominantkach... Proszę o info co postanowiliście, a postaram się pomóc... Quote
minia82 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 sunia wyglada naprawde zle:angryy: .niestety nie moge pomoc w zadne sposob ale model sie zeby znalala cudowny domek.tymczasem pdnosze sunke moze ja ktos zauwazy!!!!!!!!!! Quote
bigos Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 nietoper napisał(a):Byłam raz w tym schronisku... i "obsługa" nie była zbyt przyjaźnie nastawiona... Ale jeżeli miałabym ją wyciągnąć to po prostu zapłacę i ją wezmę....ale bałabym się wziąść na tymczas do domu red nosa przy moich dwóch dominantkach... Proszę o info co postanowiliście, a postaram się pomóc... Poprosiłabym choć na pczątek podejść do schroniska i popytać o sunię (zdrowie, charakter, itp.) oraz poobserwować jaki opiekunowie mają stosunek do naszej pomocy:roll: Quote
malawaszka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 o boże jaki koszmar :-( serce pęka :shake: Quote
doddy Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Kuffaaaa to PITBULLKA!!!!! Jestem załamana tymi zdjęciami. :placz: Już myślę by ją zabrać jak najszybciej. Musze pogadać z Jarkiem. Quote
Blondella Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Nie chce się wierzyć, że istota inteligentna, jaką jest podobno człowiek, może doprowadzić inną istotę do takiego stanu :shake: Quote
Recommended Posts