Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam telefon od aty, że w schronisku w Kaliszu przebywa taka oto sunia.
Potrzebuję pilnie kogoś z Kalisza, kto mógłby podejść do schroniska, popytać o sunię i zobaczyć czy ludzie tam są chętni współpracować w celu wyciągnięcia suni!!!!!!!!!!!!!

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dlatego szybko trzeba ją z tego koszmartu wyciągnąć! Ata jest z Gniezna, poprosiła aby zadzwoniła w jej sprawie. narazie nie wiemy nawet jak ma na imię:shake:, dlatego szybko potrzeba kogoś z kalisza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

podobno sunika byla przywieziona w jeszcze gorszym stanie:placz:

co za potwory doprowadzaja zwierzeta do takiego stanu:angryy:rece opadaja:shake:

Kaska- dziekuje!

Posted

fidelek2 napisał(a):
Napisałam do Agnieszki nick "nietoper", znalazłam ją na Mapie Pomocy Dogo. Ona jest najbliżej Kalisza, może coś pomoże???

dziekuję:cool1::cool1::cool1:

Posted

Byłam raz w tym schronisku... i "obsługa" nie była zbyt przyjaźnie nastawiona... Ale jeżeli miałabym ją wyciągnąć to po prostu zapłacę i ją wezmę....ale bałabym się wziąść na tymczas do domu red nosa przy moich dwóch dominantkach...
Proszę o info co postanowiliście, a postaram się pomóc...

Posted

sunia wyglada naprawde zle:angryy: .niestety nie moge pomoc w zadne sposob ale model sie zeby znalala cudowny domek.tymczasem pdnosze sunke moze ja ktos zauwazy!!!!!!!!!!

Posted

nietoper napisał(a):
Byłam raz w tym schronisku... i "obsługa" nie była zbyt przyjaźnie nastawiona... Ale jeżeli miałabym ją wyciągnąć to po prostu zapłacę i ją wezmę....ale bałabym się wziąść na tymczas do domu red nosa przy moich dwóch dominantkach...
Proszę o info co postanowiliście, a postaram się pomóc...

Poprosiłabym choć na pczątek podejść do schroniska i popytać o sunię (zdrowie, charakter, itp.) oraz poobserwować jaki opiekunowie mają stosunek do naszej pomocy:roll: