Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Dawno nie pisałam ,bo czasu brak.
U Szczotulca wszystko ok.,od niedawna poczuła że jest na swoim, i nie chciała wpuścić sąsiada który opiekował się Szczotą przez dwa dni,warczała i szczekała co dla nas było szokiem ,gdzie ona taki słodziak :evil_lol:.Właśnie grzeje moje nerki na fotelu,niestety nie mogę posiedzieć sama wygodnie bo jak zobaczę te jej piękne oczyska mówiące ,,no wpuść mnie'' to nie ma rady siedzimy razem ,a właściwie to ja siedzę a ona leży.Kąpiele też już wyglądają inaczej jest spokojniejsza ,ale z ucieczki nie zrezygnuje chyba nigdy, tylko chwila nieuwagi i Szczoty w wannie nie ma.Na spacery do lasu i na grzybki chodzimy już bez smyczy ,bardzo się pilnuje i jest grzeczna.Dzieci nauczyły ją paru komend (jeszcze trzeba to dopracować) siad,łapa,i waruj,nie zawsze ma na wszystko ochotę ale że jest wielkim łakomczuchem to zrobi wszystko byle dostać nagrodę którą poczuje.Najfajniej bawi się z moim synkiem,walczy z nim jak prawdziwy zawodnik,tylko najczęściej Szczota ma przewagę-zeby:evil_lol:
Pozdrawiamy
Rodzina Szczotki

• 4 weeks later...
Posted

jakiś błąd miałam na piccassie ,ale teraz to napewno jest ok.
Właśnie obciełam Szczotkę a właściwie ogoliłam:lol:,wygląda cudnie ogonek ma jak pędzelek takie lwiątko i wygląda już jak lwiątko ,od paru dni jest na diecie, obecnie waży 15 kg.Tylko ona wcale dużo nie je,ale szybko przybiera ,myślę że przyczyną jest sterylizacja i co za tym idzie gospodarka hormonalna..Obie wyglądamy już jak walce:evil_lol:
pozdrawiamy:multi::multi::multi:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='kajak']Szczotulca kochamy najbardziej, jak już pisałam to pies słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Donvitow']Margo i co zły domek?[/QUOTE]
Lepszego dla Szczotulka nie nie mogłabym sobie wyobrazić :loveu:

Posted

Dzisiaj Szczota była u weta,od dłuższego czasu wydzielała brzydki zapach z drugiego końca,okazało się że ma zapalenie dróg rodnych przez zaczopowane drogi okołoodbytowe,dostała zastrzyk (steryd) i antybiotyki przed sylwestrem do kontroli,Morducha przez tymczasowicza trochę przytyła ,nie przez jedzenie tylko mniej ruchu bo chudemu było zaraz zimno i szybko wracaliśmy do domu, wazy 15,5 kilo,muszę ją naprawdę odchudzić a przy okazji siebie:lol:dwie pieczenie na jednym ogniu.
Mam nadzieję że jesteśmy dobrym domkiem:lol:,bo ona napewno jest cudnym psiakiem:loveu: