Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona jest piękna, przepiękna :p Wcale nie widać po niej, że tak niedawno stała przy budzie. Wygląda jakby pozowała na wystawie. Będzie z czego wybierać do ogłoszeń. Zamówię dla niej cały zestaw, ale dopiero po świętach. Teraz ludziska myślą o świętach, a nie o psiakach.
Szkoda, że nie mogę jej adoptować, stanowiliby śliczną parę z moim sznupkiem :loveu:
Ale czy ona nie ma przypadkiem zbyt ciasnej obróżki ? Tak przynajmniej można by sądzić patrząc na I-sze zdjęcie na tej stronie.

Posted

/IMG][quote name='elik'] Byłam na Picasie, ale piękność :crazyeye: A co to za czarne cudo leży ze sznupką ?
Dawaj ją tu zaraz, niech ludziska oczyska ucieszą.
Jak się nie pospieszysz, to ja Ci ją ukradnę i wrzuce na wątek :eviltong:
Śliczna jest :loveu:

Czarne futro to Happy, nasz domowy rozjemca psich konfliktów a w wolnych chwilach mamka dla kotów. 0 % agresji, istna chodząca miłość do wszelkiego żywego stworzenia :loveu:

Posted

elik napisał(a):
Ale czy ona nie ma przypadkiem zbyt ciasnej obróżki ? Tak przynajmniej można by sądzić patrząc na I-sze zdjęcie na tej stronie.

Faktycznie tak to wygląda na tym zdjęciu dlatego od razu ją sprawdziłam... ale nie cała ręka mi wchodzi pod obrożę. Na tym zdjęciu sunia leży i chyba dlatego ma się takie wrażenie

Posted

akarsay napisał(a):
/IMG]

Czarne futro to Happy, nasz domowy rozjemca psich konfliktów a w wolnych chwilach mamka dla kotów. 0 % agresji, istna chodząca miłość do wszelkiego żywego stworzenia :loveu:

O tak, jego właśnie miałam na myśli, też śliczności psiak, a że do tego taki przyjacielski to już fantastiko.
Mój sznup niestety wojowniczo nastawiony do wszystkiego, co nie należy do stada. Sunie na nieszczęście takich samych manier nabrały i teraz, to taka banda, a nie sfora jest :(

Posted

margo001 napisał(a):
Sznupcia wita się poświątecznie :loveu:

My tez witamy i zapytamy jakie i na kogo podać namiary w ogłoszeniach.
Pomocne byłyby jakieś informacje o suni i sugestie, co powinno się znaleźć w ogłoszeniach. Im szybciej dostanę te informacje, tym szybciej ukażą się ogłoszenia.
Najwięcej odpowiedzi na ogłoszenia jest, gdy ogłoszenie ukazuje się przed weekendem.

Posted

Witam, oto moje ogłoszenie o suni które wystawiłam na allegro:

"Aukcja ma na celu znalezienie dobrego domu dla Szczotki mix-sznaucera, 11 kg po sterylizacji. Urodzona w lipcu 2010, odebrana opiekunowi, który nie potrafił zapewnić psu warunków i skazywał ją na życie na krótkim łańcuchu przy rozwalającej się budzie

Jest to młoda suczka, żywa i skora do zabawy. Ładnie chodzi na smyczy, uwielbia długie spacery. Dogaduje się z innymi psami i kotami. Bardzo lubi dzieci. W domu zachowuje czystość.

Nowy opiekun, który zapewni suczce zainteresowanie i wystarczającą ilość ruchu znajdzie w niej wspaniałego przyjaciela na długie lata.

Warunkiem adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy adpocyjnej

Zainteresowanych adopcją Szczotki proszę o kontakt akarsay@wp.pl , gg 5351781 lub kom.535633051 Anna Karsai-Flis"

Jeśli chodzi o namiary to może lepiej by podawać kontakt do Agnieszki (jeśli się oczywiście zgodzi), chodzi o to że ja mam małe doświadczenie z ludźmi a tu jednak trzeba sprawę wybadać by Szczota nie trafiła z deszczu pod rynnę. Ja za bardzo ufam ludziom...

Agnieszka jest czasem nie osiągalna to niech będą moje namiary

Posted

solartcz napisał(a):
Pewnie pomorskie nie wchodzi w grę????

holmina napisał(a):
Piekna Sznupka,zupelnie jak moja Zulka
pertraktacje z mezem trwaja,

Widzę że już dwie cioteczki zakochane w Sznupci ;)
być może wspólnymi siłami udałoby się przetransportować sunię, oczywiście wizyta obowiązkowa ;)

Posted

solartcz napisał(a):
Do mojego Aresika tez podobna (od 2 lat za TM). Wiec juz chyba czas na zmiany....

moja Zulka za TM od pazdziernika ub.r
ja mam w razie czego jeszcze jedna bidulke tu upatrzona taka mini.

Posted

solartcz napisał(a):
Pewnie zaraz ktoś z lubelskiego nam ją zwinie :angryy::-(:-(

holmina napisał(a):
moja Zulka za TM od pazdziernika ub.r
ja mam w razie czego jeszcze jedna bidulke tu upatrzona taka mini.

Myślcie cioteczki myślcie, póki ogłoszenia nie poszły w ruch ....

Posted

dziś kończy się aukcja na allegro Szczoty, skoro nie ma odzewu ze strony chętnych holminy i solartcz to wystawię ją wieczorkiem ponownie. Eh... Agnieszka mówiła mi żebym nie cieszyła się za wcześnie...

Posted

Ja nadal zainteresowana i zdecydowana na 100% ale nie wiem czy jest sens dzwonić, robic zamieszanie skoro jest problem transportu. Z mojej strony raczej nie do przejścia, no chyba że PKP.

Posted

[quote name='solartcz']Ja nadal zainteresowana i zdecydowana na 100% ale nie wiem czy jest sens dzwonić, robic zamieszanie skoro jest problem transportu. Z mojej strony raczej nie do przejścia, no chyba że PKP.[/QUOTE]
Jeżeli jesteś zdecydowana na 100% to proponuję znaleźć kogoś do wizyty przedadopcyjnej , potem pomyślimy o transporcie.
Co cioteczki o tym myślicie?