margo001 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Reszta zdjęć poniżej w linku zapraszam ;) https://picasaweb.google.com/111371046464231031138/SznupkaDoAdopcji# Quote
elik Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ona jest piękna, przepiękna :p Wcale nie widać po niej, że tak niedawno stała przy budzie. Wygląda jakby pozowała na wystawie. Będzie z czego wybierać do ogłoszeń. Zamówię dla niej cały zestaw, ale dopiero po świętach. Teraz ludziska myślą o świętach, a nie o psiakach. Szkoda, że nie mogę jej adoptować, stanowiliby śliczną parę z moim sznupkiem :loveu: Ale czy ona nie ma przypadkiem zbyt ciasnej obróżki ? Tak przynajmniej można by sądzić patrząc na I-sze zdjęcie na tej stronie. Quote
akarsay Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 /IMG][quote name='elik'] Byłam na Picasie, ale piękność :crazyeye: A co to za czarne cudo leży ze sznupką ? Dawaj ją tu zaraz, niech ludziska oczyska ucieszą. Jak się nie pospieszysz, to ja Ci ją ukradnę i wrzuce na wątek :eviltong: Śliczna jest :loveu: Czarne futro to Happy, nasz domowy rozjemca psich konfliktów a w wolnych chwilach mamka dla kotów. 0 % agresji, istna chodząca miłość do wszelkiego żywego stworzenia :loveu: Quote
akarsay Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 elik napisał(a): Ale czy ona nie ma przypadkiem zbyt ciasnej obróżki ? Tak przynajmniej można by sądzić patrząc na I-sze zdjęcie na tej stronie. Faktycznie tak to wygląda na tym zdjęciu dlatego od razu ją sprawdziłam... ale nie cała ręka mi wchodzi pod obrożę. Na tym zdjęciu sunia leży i chyba dlatego ma się takie wrażenie Quote
margo001 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 elik obrózka jest jak trzeba, zapewniam ;) Nasza cudna Sznupcia wraz z resztą stada wyjechała do rodziców Ani na święta :loveu: Quote
elik Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 akarsay napisał(a):/IMG] Czarne futro to Happy, nasz domowy rozjemca psich konfliktów a w wolnych chwilach mamka dla kotów. 0 % agresji, istna chodząca miłość do wszelkiego żywego stworzenia :loveu: O tak, jego właśnie miałam na myśli, też śliczności psiak, a że do tego taki przyjacielski to już fantastiko. Mój sznup niestety wojowniczo nastawiony do wszystkiego, co nie należy do stada. Sunie na nieszczęście takich samych manier nabrały i teraz, to taka banda, a nie sfora jest :( Quote
margo001 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Sznupcia wita się poświątecznie :loveu: Quote
elik Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 margo001 napisał(a):Sznupcia wita się poświątecznie :loveu: My tez witamy i zapytamy jakie i na kogo podać namiary w ogłoszeniach. Pomocne byłyby jakieś informacje o suni i sugestie, co powinno się znaleźć w ogłoszeniach. Im szybciej dostanę te informacje, tym szybciej ukażą się ogłoszenia. Najwięcej odpowiedzi na ogłoszenia jest, gdy ogłoszenie ukazuje się przed weekendem. Quote
akarsay Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Witam, oto moje ogłoszenie o suni które wystawiłam na allegro: "Aukcja ma na celu znalezienie dobrego domu dla Szczotki mix-sznaucera, 11 kg po sterylizacji. Urodzona w lipcu 2010, odebrana opiekunowi, który nie potrafił zapewnić psu warunków i skazywał ją na życie na krótkim łańcuchu przy rozwalającej się budzie Jest to młoda suczka, żywa i skora do zabawy. Ładnie chodzi na smyczy, uwielbia długie spacery. Dogaduje się z innymi psami i kotami. Bardzo lubi dzieci. W domu zachowuje czystość. Nowy opiekun, który zapewni suczce zainteresowanie i wystarczającą ilość ruchu znajdzie w niej wspaniałego przyjaciela na długie lata. Warunkiem adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy adpocyjnej Zainteresowanych adopcją Szczotki proszę o kontakt akarsay@wp.pl , gg 5351781 lub kom.535633051 Anna Karsai-Flis" Jeśli chodzi o namiary to może lepiej by podawać kontakt do Agnieszki (jeśli się oczywiście zgodzi), chodzi o to że ja mam małe doświadczenie z ludźmi a tu jednak trzeba sprawę wybadać by Szczota nie trafiła z deszczu pod rynnę. Ja za bardzo ufam ludziom... Agnieszka jest czasem nie osiągalna to niech będą moje namiary Quote
holmina Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Piekna Sznupka,zupelnie jak moja Zulka pertraktacje z mezem trwaja, Quote
margo001 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 solartcz napisał(a):Pewnie pomorskie nie wchodzi w grę???? holmina napisał(a):Piekna Sznupka,zupelnie jak moja Zulka pertraktacje z mezem trwaja, Widzę że już dwie cioteczki zakochane w Sznupci ;) być może wspólnymi siłami udałoby się przetransportować sunię, oczywiście wizyta obowiązkowa ;) Quote
solartcz Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Pewnie zaraz ktoś z lubelskiego nam ją zwinie :angryy::-(:-( Quote
solartcz Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Do mojego Aresika tez podobna (od 2 lat za TM). Wiec juz chyba czas na zmiany.... Quote
holmina Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 solartcz napisał(a):Do mojego Aresika tez podobna (od 2 lat za TM). Wiec juz chyba czas na zmiany.... moja Zulka za TM od pazdziernika ub.r ja mam w razie czego jeszcze jedna bidulke tu upatrzona taka mini. Quote
margo001 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 solartcz napisał(a):Pewnie zaraz ktoś z lubelskiego nam ją zwinie :angryy::-(:-( holmina napisał(a):moja Zulka za TM od pazdziernika ub.r ja mam w razie czego jeszcze jedna bidulke tu upatrzona taka mini. Myślcie cioteczki myślcie, póki ogłoszenia nie poszły w ruch .... Quote
akarsay Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 wczoraj dzwoniła do mnie holmina, Pani była bardzo na tak tylko chodziło by się mąż zgodził na adopcję... puki co cisza z jej strony... Quote
margo001 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 A co tu taka cisza zapadła u Sznupci :-o mam nadzieje że to cisza przed burzą ;) Quote
akarsay Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 dziś kończy się aukcja na allegro Szczoty, skoro nie ma odzewu ze strony chętnych holminy i solartcz to wystawię ją wieczorkiem ponownie. Eh... Agnieszka mówiła mi żebym nie cieszyła się za wcześnie... Quote
solartcz Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ja nadal zainteresowana i zdecydowana na 100% ale nie wiem czy jest sens dzwonić, robic zamieszanie skoro jest problem transportu. Z mojej strony raczej nie do przejścia, no chyba że PKP. Quote
margo001 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='solartcz']Ja nadal zainteresowana i zdecydowana na 100% ale nie wiem czy jest sens dzwonić, robic zamieszanie skoro jest problem transportu. Z mojej strony raczej nie do przejścia, no chyba że PKP.[/QUOTE] Jeżeli jesteś zdecydowana na 100% to proponuję znaleźć kogoś do wizyty przedadopcyjnej , potem pomyślimy o transporcie. Co cioteczki o tym myślicie? Quote
Recommended Posts