Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara ma 2 lata, to suczka która odchowała szczeniaki (7 sztuk!!!) teraz już nie potrzebna, szuka nowego domu, w którym nie będzie musiała już być mamą, tylko na przykład pilnować posesji. Sara nie umie chodzić na smyczy i mieszkała na podwórku, więc z zachowaniem czystości może być rożnie, z tego co zaobserwowałam to nie jest agresywna, ale podwórko pilnuje i oszczekuje obcych. Szukam dla niej domu z ogrodem, i może sunia tam mieszkać, ale nie oddam na łańcuch. Sara powinna być wysterylizowana, mogę w tej kwestii pomóc.

Mój adres e-mail b.hetman1@wp.pl

[SIZE="4"]tel. 500-050-686[SIZE="5"]

Posted

Jest na owczarku, marnie to widzę, tak bym chciała aby sunia znalazła nowy domek, a tu żadnego telefonu, córka porobiła trochę ogłoszeń, jeszcze banerek by mi się przydał, a ja noga w tym temacie../

Posted

Jak do psów? kotów? ludzi?
Czy nadaje się do kojca? na dwór (do budy)?
Jak zachowuje się w domu?
Czy ma tendencje do ucieczek?
Czy nadaje się do małych dzieci?
Jak się zachowuje pozostawiona sama sobie?
Czy szczeka? wyje?

Czyli opisz charakter sunia na ile to możliwe. Myślę, że na podstawie tych info będzie można ją ładnie ogłosić i ludzie będą się o nią dopytywać ;). Na razie informacje nt. jej zachowania i charakteru są szczątkowe... :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Jak do psów? kotów? ludzi?
Czy nadaje się do kojca? na dwór (do budy)?
Jak zachowuje się w domu?
Czy ma tendencje do ucieczek?
Czy nadaje się do małych dzieci?
Jak się zachowuje pozostawiona sama sobie?
Czy szczeka? wyje?

Czyli opisz charakter sunia na ile to możliwe. Myślę, że na podstawie tych info będzie można ją ładnie ogłosić i ludzie będą się o nią dopytywać ;). Na razie informacje nt. jej zachowania i charakteru są szczątkowe... :)

Jutro będe na wsi to tam pójdę, suczka nigdy nie chodziła na smyczy ani nie miała obroży na sobie, koty toleruje bo tam są i chodzą po podwórku.
W domu nie bywała, wiem, że w kojcu się nie załatwia.

Poza tym ona spokojnie może iść na posesję do budy, chodzi o to aby nie głodowała i nie rodziła szczeniaków, ale na pewno miała by lepiej gdzieś, gdzie nie stała by cały czas w maleńkim kojcu.

Kiedy robiłam jej zdjęcia to biegała poza ogrodzeniem i nie miała zamiaru nigdzie uciekać. Wiecej na temat suni trudno mi jest cokolwiek napisać, ale jak na sunię która całe dwa lata spędziła w kojcu to i tak jest bardzo zrównoważona.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Sara od wczoraj w nowym domu jest blisko bo 11km od nas, więc będę mogła ją odwiedzić, sunia jak wyczuła, że nowy pan ma salceson w woreczku to sama się do niego wręcz czołgała! suczka będzie pilnowała firmy, w końcu nie będzie jadła chleba moczonego w mleku i siedziała w kojcu 2m X 2m ze swoim synem. Teraz tylko po zaaklimatyzowaniu się suni, zostanie wysterylizowana.