Różyczka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 GRATULACJE dla wszystkich zwycięzców:cool2: :Cool!: :laola: W wolnej chwili czy mogę prosić o sznaucery mini białe i pieprzusie mini. Wiem że to dużo ale gdyby się dało:oops: to bardzo proszę. Z góry dziękuję. Quote
Elitesse Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='Różyczka']GRATULACJE dla wszystkich zwycięzców:cool2: :Cool!: :laola: W wolnej chwili czy mogę prosić o sznaucery mini białe i pieprzusie mini. Wiem że to dużo ale gdyby się dało:oops: to bardzo proszę. Z góry dziękuję. biale byly przecudne !! niestety nie znam wynikow :( PSY kl.otwarta ANDY Matrasepe CHABLIS kl.championow Matraszepe REVOLUTION SUKI kl.championow Matraszepe HASTA LA VISTA pieprzaczki jutro bo lewdo na oczy widze :shake: Quote
Różyczka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dziękuję za białe Podejrzewam że wygrała Hasta La Vista tak po stawce. A mogę prosić jeszcze o dopisanie kto sędziował( białaski i pieprzusie:modla: ) Oczywiście jak będzie trochę wolnego czasu i odpoczniesz Na pieprzusie poczekam jak długo będzie trzeba bo podejrzewam że ich nie mało i dłuuuuuuugo by pisać. Jeszcze raz dzięki Quote
puli Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Monia-Fionia napisał(a):PULI Wynika z katalogu, że był tylko jeden BIAŁY: MŁODZIEŻ PIES KALACSOS JOCO INNE KOLORY: PIES CHAMPION CSERI-SUBAS GERGO Dziekuję! Teraz mi jeszcze bardziej żal,że nie pojechałam.... Quote
UTAAP Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow!! :klacz: Czy moge poprosic stawke softow? A moze robil ktos jeszcze foty - napewno wszyscy chetnie obejrza :cool3: Quote
dorotal Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Moje kingi: Vidor - CAC, CACIB, Zw. Austrii :lol: Hope - CAC, res. CACIB Felicita - CAC, CACIB, Zw. Austrii, BOB :lol: dzien wczesniej na klubówce w Czechach moja Fellis wyciagnela BIS-a :lol: :lol: :lol: Quote
Elitesse Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='UTAAP']Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow!! :klacz: Czy moge poprosic stawke softow? A moze robil ktos jeszcze foty - napewno wszyscy chetnie obejrza :cool3: PSY kl.szczeniat Dreaming Devil of Quenn Stars kl.posrednia Asterisk Ambe iz Angarskoi Jem****iny kl.otwarta Sophisticated Wheaten Harvey kl.championow Honeylees Lord of My Heart SUKI kl.mlodziezy Sophie vom Diekhof kl.championow Henrike vom Diekhof Quote
Elitesse Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 dorotal napisał(a):Moje kingi: Vidor - CAC, CACIB, Zw. Austrii :lol: Hope - CAC, res. CACIB Felicita - CAC, CACIB, Zw. Austrii, BOB :lol: dzien wczesniej na klubówce w Czechach moja Fellis wyciagnela BIS-a :lol: :lol: :lol: GRATULUJE :laola: wczoraj czytalam na waszej stronce o weekendowych sukcesach :multi: :multi: Quote
Elitesse Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='Różyczka']Dziękuję za białe Podejrzewam że wygrała Hasta La Vista tak po stawce. A mogę prosić jeszcze o dopisanie kto sędziował( białaski i pieprzusie:modla: ) Oczywiście jak będzie trochę wolnego czasu i odpoczniesz Na pieprzusie poczekam jak długo będzie trzeba bo podejrzewam że ich nie mało i dłuuuuuuugo by pisać. Jeszcze raz dzięki suki bardzo fajnie posedziowala Phyllis Poduschka - Aigner psy natomiast Eva Bruspersky - sedziowala ewidentnie pod wloskich hodowcow, momentami mialam wrazenie ze ocenia tylko wlascicieli bo wcale na psy nie patrzyla :razz: ehh pieprzaczki PSY kl.szczeniat Krawuzi Pepper's de Gabritho - WO kl.mlodziezy Rafael de Quinta Tamanaco - Jb kl.otwarta (pies z tej klasy dostal cacib ale nie amietam ktory) After Eight de Illyria Amor di Schnauzer Midnight Flash Cube de la Casa Di Otto ed Alfie kl.championow Clipper Rezlark - 3 Hibiscus Mengo Celebration - 2 r.CACA Klondikes Africa - 1 CACA r.CACIB kl.weteranow Illas Waver -1 Klondikes Gino Bartali SUKI kl.mlodziezy Emila Tostom Rocio de Quinta Tamanaco kl.posrednia Capellas Jolene Jurja Vestiga Ares kl.otwarta Granda de Gabritho Newgate Frills Alanna kl.championow Klondikes Utah Quote
Różyczka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Wielkie wielkie wielkie dzięki za stawki. Niestety żadnej z sędzin nie znam a to koszmarne że jedna z nich tak sędziowała :mad: :crazyeye: :shake: . Super że Hibiscusowi dobrze poszło. Pozdrawiam Quote
VIATOR Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 To i ja się pochwalę sukcesem moich Beauceronów: :lol: :lol: :lol: ARDOR des Assiers - Młodzieżowy Zwycięzca Austrii:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: VIATOR Optima Fide - Zwycięzca Austrii i BOB:lol: :lol: :lol: www.beauceron.pl Quote
Jakaranda Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Elitesse, bardzo dziękuję za stawkę pinczów. Żałuję, że nie mogliśmy przyjechać. Na pociechę pozostaje mi to, że tydzień wcześniej Borri wygrała czeską klubówkę . Quote
jo-jo Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Elitesse napisał(a):wszytkich bylo 100 wiec podaj ktore mam konkretnie wypisac Ło rany aż tyle było ?! Eli to jak moge prosić czarne i arlekiny a jak są podzielone i jest ich dużo to przynajmniej czarne. Wielkie Dzięki :modla: Gratuluje Wszystkim Sukcesów Super Się Spisaliście :multi: :multi: :multi: Quote
SzOlka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Elitesse']kto byl ? chwalic sie ! ja w katalogu widzialam sporo psiakow z polski ale czy byly tez dogomaniackie ? . moja ZADRA Wesoly Brodacz wygrala najpierw bardzo mocna klase championow zdobywajac CACA a nastepnie w porownaniu CACIB i Zwyciestwo Austrii - Bundessieger :multi: dostala rowniez nominacje na Crufts 2007 . wystawiany przezemnie sznaucerek miniaturowy HIBISCUS Mengo Celebration byl 2 w klasie championow - res.CACA :laola: brawo Zadra,brawo Elitesse Brawa dla Martynki Ogromne gratulecje dla wszystkich wygranych ( tych bardziej i mniej) A teraz pieknie poprosze o stawke terierow szkockich:modla: Quote
tybetan Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Elitesse -wielkie dzięki za stawkę tybetanów. JOANNA Quote
Martyna Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 DOGI NIEM CZARNE psy - mlodziez ASTON MARTIN VON DER HESSENVILLA JORDAN OD BIBIKY MACBETH DEL PARCO DEI LACONI psy - posrednia ARIGGO VOMGREETSIELER TIEF NACHO FROM VALVASOR'S LAND psy - otwarta HUGO DEL PARCO DEI LACONI MANOLO VON DER OFNETHOHLE psy - championy CAIRO MODRY EFEKT HEARTBREAKER FROM VALVASOR'S LAND LORD-N DEL BIANELLO suki - szczeniaki YONNI VOM WIESENGRUND suki - mlodziez MY DANGEROUS DREAM DEL PARCO DEI LAGONI NICOLINA VOM AISCHGRUND TAHITI-N DELLA BAIA AZZURRA suki - posrednia INDRA VON DER P.ALTENBURGER WIENNA VOM WIESENGRUND suki - otwarta BRIGITTE VELVET DOG CZARINA MODRY EFEKT HAPY DEK PARCO DEI LACONI ISABELLA OD BIBIKY LA REJNA LUDOVICA MARIA ALEJANDRA LAMINA VON ALLEN suki - championy ANTEA-N DEL BIANELLO suki - vet TOSKA GRAND ELEGANCE Quote
jo-jo Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Martyna']DOGI NIEM CZARNE psy - mlodziez ASTON MARTIN VON DER HESSENVILLA JORDAN OD BIBIKY MACBETH DEL PARCO DEI LACONI psy - posrednia ARIGGO VOMGREETSIELER TIEF NACHO FROM VALVASOR'S LAND psy - otwarta HUGO DEL PARCO DEI LACONI MANOLO VON DER OFNETHOHLE psy - championy CAIRO MODRY EFEKT HEARTBREAKER FROM VALVASOR'S LAND LORD-N DEL BIANELLO suki - szczeniaki YONNI VOM WIESENGRUND suki - mlodziez MY DANGEROUS DREAM DEL PARCO DEI LAGONI NICOLINA VOM AISCHGRUND TAHITI-N DELLA BAIA AZZURRA suki - posrednia INDRA VON DER P.ALTENBURGER WIENNA VOM WIESENGRUND suki - otwarta BRIGITTE VELVET DOG CZARINA MODRY EFEKT HAPY DEK PARCO DEI LACONI ISABELLA OD BIBIKY LA REJNA LUDOVICA MARIA ALEJANDRA LAMINA VON ALLEN suki - championy ANTEA-N DEL BIANELLO suki - vet TOSKA GRAND ELEGANCE Super Wielki Dzięki :multi: I Bardzo Serdecznie Gratuluje :calus: Quote
Martyna Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 TERIER SZKOCKI psy - mlodziez ASHLEY OF BLACK AND WHITE MAGIC psy - otwarta DOWNTOWN DULCE MAFIOSO psy - championy ANGEL BITT BOX ARABELLA'S ZABADAK MAFIOSO BINGO BOY psy - vet HENRY FORD BOHEMIA ELDORADO suki - mlodziez MAFIOSO PERLA SCOTGUARD GOOD HOPE suki - posrednia GLAMMYS BLACK SATIN QUICKSILVER'S ODA MAE WETTERAUI XI-PRETTY WOMAN suki - owarta GLAMMYS GOLDIE GIRL suki - championy DOWNTOWN BAYENNE MAFIOSO BAMBINA Quote
SzOlka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Martyna jak jescze bys podam la mi siedziego to juz w ogole bym byla happy:loveu: Quote
Martyna Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='SzOlka']Martyna jak jescze bys podam la mi siedziego to juz w ogole bym byla happy:loveu: Nie ma problemu - Silvia Radnetter (A) :-) Quote
SzOlka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Martyna:Rose: nawet nie wiesz jaki masz u mnie ogromny plus:sweetCyb: Quote
Elitesse Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='Martyna']Nie ma problemu - Silvia Radnetter (A) :-) bardzo fajna sedzina :) sedziowala mnie w Oberwarcie w tym roku :) Quote
Recommended Posts