Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

O, to tata nawet całkiem fajną zabawkę mu kupił :-D
Jeśli chodzi o spacer to mi pasuje tylko ten weekend, bo potem Joyka będzie miała operację...:shake:

Posted

[quote name='Aleksandra95']oo , te zabawki chyba w biedronce były.:) pływające chyba.:lol:

tak, były w biedronce :) a czy pływające to nie wiem, nie sprawdzałam :P

[quote name='Ty$ka']Świetna ta zabawka. Ona jest piszcząca? :)

Nie, nie piszczy :)

[quote name='maryg22']O, to tata nawet całkiem fajną zabawkę mu kupił :-D
Jeśli chodzi o spacer to mi pasuje tylko ten weekend, bo potem Joyka będzie miała operację...:shake:

Nie wiem czy dam radę w ten weekend. Biedna Joyka, czytałam właśnie coś w waszej galerii :shake:

Posted

Ty$ka napisał(a):
O, jak nie piszcząca to dobrze :) Jeśli są jeszcze w biedronce to może i ja kupię swojemu kundlowi? :P

Lastiemu chyba się spodobała? :lol:

Spodobała się ale jeśli Morus lubi szarpać to ta zabawka długo nie przetrwa :lol:

omry napisał(a):
Avril ma trzy zabawki z Biedronki i wszystkie trzy już podarte :evil_lol:
Lastuch :loveu:

aganela napisał(a):
u nas piła biedronkowa pomarańczowa już zaczyna puszczać szwy;)

No właśnie nasza też już lekko naderwana, długo jeszcze nie pożyje :lol: A dzisiaj już Lasti rozerwał na strzępy maskotkę baranka... :P

Posted

dOgLoV napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu:

:)

Ostatnio się nie udzielam zbytnio, bo a to mi się nie chce, a to czasu brak, albo mam ważniejsze rzeczy na głowie.
Lastiemu ostatnio odwala.
A dzisiaj zdechł Dingo, pies babci. Oczywiście wpadł pod samochód. Mówiłam im, że to się tak skończy :(

Posted

Talucha napisał(a):

Ostatnio się nie udzielam zbytnio, bo a to mi się nie chce, a to czasu brak, albo mam ważniejsze rzeczy na głowie.
Lastiemu ostatnio odwala.
A dzisiaj zdechł Dingo, pies babci. Oczywiście wpadł pod samochód. Mówiłam im, że to się tak skończy :(

Jak może Ci się niechcieć :mad: Jak może być coś ważniejszego niż dogo :mad: :eviltong:

Przykro mi z powodu Dingo :(

Posted

A no mooże właśnie :P

Lasti miał dzisiaj zapał do pracy więc to wykorzystałam i trochę popracowaliśmy. Przez przypadek zdarłam Lastiemu kawałek skóry z nosa xd. Byliśmy też na spacerze razem z Łatkiem. A właśnie, Łatek dostał nową budę po owczarku mojej cioci:) Jest trochę duża więc trzeba ją dobrze ocieplić na zimę.
Podlinkowane 2 zdjęcia: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/KrakwBieczIrlandia2012r045.jpg
http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/KrakwBieczIrlandia2012r046.jpg

Posted

[quote name='magdabroy'] ale mu uszy wychodzą górą :D:D:D[/QUOTE]

nie mieści się :lol:

[quote name='Patik']:loveu: jak ładnie do niej pasuje ta zabawka:D
Współczuję z powodu Dinga ;/[/QUOTE]

to chłopak :lol:

Daję znać, że żyjemy ;) Ja ledwo bo ledwo ale żyję :lol: Szkoła mnie męczy. Dzisiaj 9h, okropnych lekcji, już myślałam, że nie wysiedzę, a jeszcze dyrektor mnie pytał na fizyce -,- Dlatego wróciłam do domu, szybko coś zjadłam i oddałam się najbardziej relaksującej rzeczy pod słońcem-słuchawki, muzyczka i spacer z psem :) pogoniliśmy się trochę, Lasti się wyszalał, był zadowolony :) A ostatnio znowu mi wymiotuje :shake: mały drań.
Zdjęć nie ma, bo ani weny nie mam ani czasu. Czekam już na weekend!

Posted

Przybywam z kilkoma zdjęciami.

Lastecki w samochodzie

Podczas wakacji odwiedziłam m.in. moją drugą babcię i na tych zdjęciach są jej psy :)

Kajtek

Puszek

Posted

Ale oba psiaki Twojej babcia mają pocieszne oczka :loveu: :loveu:

przykro mi z powodu Dingo :(

Lasti w klatce wygląda dość śmiesznie, ale najważniejsze, że się do niego przekonał :multi:

my z biedronki mamy zwykły gryzak, ale jeszcze żyje :D bo psy nie dostają mega często zabawek, bawią się tylko ze mną :)

Posted

[quote name='magdabroy']A ja myślałam, że będzie więcej zdjęć :mad:

Zostawiłam kilka na później :P

[quote name='monika15']Jaki pocieszny ten Kajtek. Bardzo ładny kundelek:loveu: Puszek zresztą też ;)

Czekam na więcej zdjęć Lastiego :grins:

Fajne są, to fakt, tylko strachliwe, bo niestety wiedza o psach na wsi jest praktycznie zerowa, i psy są karcone np. dostając ścierką po tyłku jak za dużo szczekają :(
Zdjęć Lastucha niestety na razie brak

[quote name='kalyna']Ale oba psiaki Twojej babcia mają pocieszne oczka :loveu: :loveu:

przykro mi z powodu Dingo :(

Lasti w klatce wygląda dość śmiesznie, ale najważniejsze, że się do niego przekonał :multi:

my z biedronki mamy zwykły gryzak, ale jeszcze żyje :D bo psy nie dostają mega często zabawek, bawią się tylko ze mną :)

No słodcy są :) A Kajtek bardzo pojętny, gdyby z nim trochę popracować to byłby naprawdę super pies.
Ja też się cieszę, że zaczął do niej wchodzić :lol: No ale pracowaliśmy nad tym :)
Ta nasza zabawka już cała pogryziona i podziurawiona ale jeszcze da się nią bawić :D

Wstawiam kilka zdjęć i zmykam zaczynać świętowanie mojej 18, bo jutro mam :D :lol:

Posted

[quote name='Talucha']
Wstawiam kilka zdjęć i zmykam zaczynać świętowanie mojej 18, bo jutro mam :D :lol:
[/QUOTE]

Ale to dziś jeszcze bezalkoholowo, bo nie możesz :eviltong:

Jakbym jutro nie miała czasu albo zapomniała, to już dziś Wszystkiego Najlepszego :BIG: