Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Również życzymy udanych wakacji :D

Załóż mu wszystkie na raz nikt nie zauważy ,a będziesz mieć wszystkie :P
przypnij do siebie też smycze i będzie jedna ,ale długa:evil_lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

dzieki :)

[B]Patik [/B]dobry pomysł, szkoda tylko, że dopiero przeczytałam :evil_lol:

Jestem od niedzieli w Irlandii, dorwałam tu na chwilę neta u znajomych to pomyślałam, że dam znać, że żyjemy :lol:
Lasti podobno grzeczny, tęsknię za nim :lol: Kupiłam mu nawet prezent (każdy się domyśli jaki :diabloti:)
Na dogo mam tyle zaległości, że nie wiem kiedy to nadrobię :lol:
Wracam do domu jednak 1 września, czyli będę tu dłużej niż miałam być. Jest mały problem na kilka dni z Lastim, od 29 sierpnia nie będzie miał z nim kto wychodzić... Mama ma operację, tata w pracy za granicą, a ja z siostrą tutaj... Teraz trzeba coś wykombinować, ech.

Posted

Hej, miło Cię czytać :)
Fakt, do nadrabiania masz duuużo :P

Co do Lastiego... może poprosisz kogoś znajomego i zaufanego o wyprowadzanie?

Bardzo za Tobą tęsknimy.
Miłego pobytu. :)

Posted

Miłego pobytu,czekamy na jakieś fajne zdjęcia z okolicy Irl jak już przyjedziesz:) I jak pogoda?Bo moja ciocia mieszka w Dublinie i ciągle narzeka na deszcz i zimno..

Posted

[quote name='Korenia']Jakiegoś petsittera może na dwa dni zatrudnisz ;) Miłego wypoczynku :)[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Hej, miło Cię czytać :)
Fakt, do nadrabiania masz duuużo :P

Co do Lastiego... może poprosisz kogoś znajomego i zaufanego o wyprowadzanie?

Bardzo za Tobą tęsknimy.
Miłego pobytu. :)[/QUOTE]

[quote name='aganela']Miłego pobytu,czekamy na jakieś fajne zdjęcia z okolicy Irl jak już przyjedziesz:) I jak pogoda?Bo moja ciocia mieszka w Dublinie i ciągle narzeka na deszcz i zimno..[/QUOTE]

Pogoda w kratkę :) Chwilę jest ciepło, gorąco wręcz a za chwilę deszcz. Na szczęście deszcze są przelotne, da się żyć. Jak gdzieś idziemy to zawsze biorę parasol, w razie czego nie zmokniemy :lol: No i zawsze nawet jak pada to temperatura jest nie najgorsza.

[quote name='bianka19']udanego wyjazdu.:) a z Lastim to trochę przechlapane, bo nie wiadomo co z nim. masz już jakiś pomysł ?[/QUOTE]

Dzięki wszystkim :)
Tata dostanie jeszcze 2 tygodnie urlopu opiekuńczego dla brata także problem rozwiązany :)

[quote name='Aleks89']A nie bardzo histeryzujecie?Ma ogród i styknie.[/QUOTE]

Ogród na którym nie może zostać sam i na którym się nie załatwi? Nie, nie styknie i nie histeryzujemy ;)
Na szczęście problem rozwiązany.

Na polach na które zawsze chodzimy z Lastim podobno pokazały się dziki :-o Się skończy spuszczanie psa :P

Posted

Nic dziwnego, zabieramy im coraz więcej terenów. Niedługo dziki na ulicach będą normą :evil_lol:
Facet ze straży dla dzikich zwierząt powiedział mi kiedyś, że to nie jest prawda, że dziki są agresywne z stosunku do ludzi. Nawet, gdy są z małymi. Olewają ludzi, zwyczajnie. Gorzej natomiast z psami, bo psa mogą zaatakować, co mnie już nie pociesza :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Onomato-Peja']Spoko, dziki się pokazały u Was na polach... U mnie pokazały się pod blokiem, codziennie wieczorną porą. W dodatku z młodymi.

To niech sobie lepiej po polach chodzą :P

[quote name='bianka19']no to super, że Lasti będzie miał opiekę, kłopot z głowy. :lol:

dziki?:-o o jezu, dobrze, że u mnie nie ma. :evil_lol:

Mam nadzieję, że ja ich na swojej drodze nie spotkam :P

[quote name='omry']Nic dziwnego, zabieramy im coraz więcej terenów. Niedługo dziki na ulicach będą normą :evil_lol:
Facet ze straży dla dzikich zwierząt powiedział mi kiedyś, że to nie jest prawda, że dziki są agresywne z stosunku do ludzi. Nawet, gdy są z małymi. Olewają ludzi, zwyczajnie. Gorzej natomiast z psami, bo psa mogą zaatakować, co mnie już nie pociesza :)

Oby to była prawda, że olewają ludzi :P No ale na pola i tak chodzę zawsze z psem, więc dupa. No nic, najwyżej będziemy uciekać :lol:

Tak w ogóle to wróciłam wczoraj :) Aaaale się stęskniłam za Lasteckim. Skubany cieszył się jak nienormalny jak mnie zobaczył. I utył :lol: Widocznie brak spacerków ze mną i tata podkarmiający psa obiadkami robią swoje :evil_lol: W dodatku tata mnie zszokował-kupił psu zabawkę :-o Nigdy bym się tego po moim tacie nie spodziewała :lol: Lasti po miesiącu czasu wrócił spać do mojego łóżka :P i chyba mu się spodobało, bo dzisiaj o godz. 7 rano tata nie mógł go wyciągnąć na spacer, gdzie normalnie on potrafi wyjść o 5 :lol:

Dzisiejszy łajzuszek

Jestem też zadowolona, bo na naszym pierwszym po przerwie spacerze Lasti szedł mi ładnie przy nodze, a jak wyrwał do psa, kazałam mu usiąść i ładnie to wykonał :)
Dzisiaj sobie ćwiczyliśmy komendy, musiałam mu trochę rozruszać móżdżek :lol:

Posted

Heeeej! :)

Dziki nie są złe, ważne tylko przy nich zachować spokój i bardzo spokojnie odejść... ;)

Laaaasti :loveu: Jak ja się za nim stęskniłam :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Heeeej! :)

Dziki nie są złe, ważne tylko przy nich zachować spokój i bardzo spokojnie odejść... ;)

Laaaasti :loveu: Jak ja się za nim stęskniłam :D

Hej :D
Ja się za nim bardziej stęskniłam, teraz nadrabiamy spacerki :D

[quote name='magdabroy']cudne zdjęcie i cudny Lasti :loveu:

mój szajbusek :)

Jutro rozpoczęcie roku, masakra. Fakt faktem na nie nie idę :evil_lol: bo po co, skoro plan lekcji i tak mi podadzą na facebooku :lol: Lepiej się wyspać i mieć 1 dzień wakacji więcej :P Ale sam fakt, że zaczyna się szkoła mnie przeraża.

Posted

Hej :) Miło znowu Ciebie widzieć, a właściwie Twoje posty :P
A ja jutro idę do szkoły, bo rozpoczęcia są fajne :D A mam nowego wychowawcę, więc trza się pokazać od dobrej strony :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Hej :) Miło znowu Ciebie widzieć, a właściwie Twoje posty :P
A ja jutro idę do szkoły, bo rozpoczęcia są fajne :D A mam nowego wychowawcę, więc trza się pokazać od dobrej strony :evil_lol:

Eee tam ja się przynajmniej wyspałam, dopiero wstałam :lol: Ale nowy wychowawca zmienia postać rzeczy :P
Ja jestem ciekawa jacy nauczyciele mi się trafią w tym roku bo u nas to loteria :/

[quote name='Aleksandra95']Ładne te nowe obróżki ma. :)

Dzięki :) Dorwałam za grosze to wzięłam :P

Ale u nas ładna pogoda :) Dopijam sobie herbatkę, pójdę się ogarnąć i jadę na zakupy z koleżanką, bo trzeba kilka rzeczy do szkoły kupić. A potem pewnie pójdziemy z Lastuchem poszaleć :)

Posted

Hej :)

Ja na rozpoczęciu roku byłam... ciałem, niemniej jednak duchem już nie :lol: My też zaraz zmykamy na dłuuuuugi spacer - tak, by pożegnać ostatni dzień wolności ;P

Lasti :loveu: Ślicznie mu w tej obróżce, a te jego minki :loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']Hej :)

Ja na rozpoczęciu roku byłam... ciałem, niemniej jednak duchem już nie :lol: My też zaraz zmykamy na dłuuuuugi spacer - tak, by pożegnać ostatni dzień wolności ;P

Lasti :loveu: Ślicznie mu w tej obróżce, a te jego minki :loveu:

Ja tak często w szkole jestem obecna ciałem ale duchem nie :P
:):)

[quote name='maryg22']Hej w końcu wróciłaś :)

Kocham te jego miny :-) Piękna obroża :loveu:

To tak samo jak ja :evil_lol:

No wróciłam, trzeba będzie jakiś spacer zorganizować :lol:
Dzięki :)

[quote name='omry']Tęskniłam za jego zdjęciami, serio :lol:

To miło :lol:

[quote name='Klaudia&Aza']I za jego śmiesznymi minami :lol:

:loveu::loveu:

Oooo tak, poprawiacz nastroju :lol:

A tutaj z tą zabawką od taty :P

Mina :evil_lol: