whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Przychodzimy z rewizytą :D Ale piękny haszczak, mój ulubiony kolor :loveu: Buziaki dla niego :D Ps. Mam taki sam aparat i obiektyw co ty :lol: Quote
kalyna Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Talucha napisał(a): Canon EOS 550D +kit 18-55 łeee to Ty konkurencja jesteś... bo ja mam Nikona :loveu: Quote
Talucha Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 whiteterrier napisał(a):Przychodzimy z rewizytą :D Ale piękny haszczak, mój ulubiony kolor :loveu: Buziaki dla niego :D Ps. Mam taki sam aparat i obiektyw co ty :lol: Hej, hej :) Przekażę jak się obudzi, teraz padł, nie chcę mu przeszkadzać :lol: Ooo no proszę :razz: ten obiektyw jest beznadziejny :eviltong: kalyna napisał(a):łeee to Ty konkurencja jesteś... bo ja mam Nikona :loveu: CANON RZĄDZI! Nikony są głupie :P kradną mi psa :< Quote
Talucha Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Próbowałam wykonać z Szakim komendę 'do tyłu' ale nie chciał ze mną zrobić :placz: Z resztą nie chciał z nikim prócz Kingi :P Quote
whiteterrier Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Co do obiektywu się zgadzam, trzeba jakiś lepszy niedługo zakupić :D Ale piękne psiurki:loveu: A Lasti :loveu: Słodziak :) Quote
Talucha Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 whiteterrier napisał(a):Co do obiektywu się zgadzam, trzeba jakiś lepszy niedługo zakupić :D Ale piękne psiurki:loveu: A Lasti :loveu: Słodziak :) Ja na razie nie mam funduszy :( Niedługo 18, ale ewentualną kasę z 18 zamierzam przeznaczyć na inny cel :lol: Quote
Talucha Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 A teraz lecimy z nowymi fotkami :D (wczorajszymi) Joy :D Quote
Ty$ka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Kradną Ci psa, a Lasti nic sobie z tego nie robi :evil_lol: Szaki to widzę taki sam pies jednego pana jak Kropencja. Joy :lol::lol::lol: Quote
Talucha Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Nie robił nic sobie, bo ja byłam tuż obok :evil_lol: gdybym spróbowała się oddalić to byłby jazgot i by się wyrywał :) Upał! Aktualnie mamy 31 stopni w cieniu. Na ochłodę 5 wodnych fotek :lol: Pływający Lasti :) Śmieszny jest, taki ciapa, trochę zdezorientowany i wystraszony :lol: Quote
kalyna Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniacke%202/spacerdogo270712r001.jpg na początku myślałam, że to jakiś szczeniak :lol: u nas też upał straszny.. tata pomoczył trochę psy, a te nawet nie protestowały :( http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniacke%202/spacerdogo270712r004.jpg moją piłkę porwał wodny potwór :D e tam ja wole Nikona :loveu: choć Canona w łapkach nigdy nie miałam... :D Quote
whiteterrier Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ale mu dobrze, zazdroszczę ! :roll: A u nas wreszcie nie ma słońca i jest dość chłodno :D Umierałam już od tych upałów.. Quote
Ty$ka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ach, od razu chłodniej :D Lastuś pływający :loveu: Piękny widok. Quote
Paula03 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniacke%202/spacerdogo270712r002.jpg :loveu: Ale wam dobrze z tym morzem :loveu: Quote
Baton Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Paula03 napisał(a):http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery dogomaniacke 2/spacerdogo270712r002.jpg :loveu: Ale wam dobrze z tym morzem :loveu: Oj dobrze, zdecydowanie :) Ale wydaje się, że moja suczka (na zdjęciu) jakoś jest innego zdania :roll: Quote
*Magda* Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniacke%202/spacerdogo270712r002.jpg co Wy biednemu psu zrobiliście :mad::crazyeye: Quote
Talucha Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 kalyna napisał(a): na początku myślałam, że to jakiś szczeniak :lol: u nas też upał straszny.. tata pomoczył trochę psy, a te nawet nie protestowały :( moją piłkę porwał wodny potwór :D e tam ja wole Nikona :loveu: choć Canona w łapkach nigdy nie miałam... :D Bo ona taka maleńka jak szczeniaczek :lol: Ja miałam Nikona w rękach i zdecydowanie wolę Canona, jak dla mnie ma wygodniejszą obsługę :) whiteterrier napisał(a):Ale mu dobrze, zazdroszczę ! :roll: A u nas wreszcie nie ma słońca i jest dość chłodno :D Umierałam już od tych upałów.. No a u mnie teraz właśnie mega ciepło a nie mam jak na plażę jechać :( To jest dopiero straszne! Ty$ka napisał(a):Ach, od razu chłodniej :D Lastuś pływający :loveu: Piękny widok. Śmieszny widok :lol: trochę był zdezorientowany :D Paula03 napisał(a): :loveu: Ale wam dobrze z tym morzem :loveu: Taaak a woda teraz jest nagrzana-idealna :loveu: maryg22 napisał(a):Oj dobrze, zdecydowanie :) Ale wydaje się, że moja suczka (na zdjęciu) jakoś jest innego zdania :roll: :evil_lol: magdabroy napisał(a): co Wy biednemu psu zrobiliście :mad::crazyeye: Przymusowa kąpiel :lol: 10 fotek ;) szczur :D Quote
Baton Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='magdabroy']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery dogomaniacke 2/spacerdogo270712r002.jpg co Wy biednemu psu zrobiliście :mad::crazyeye: Gdzie tam ona biedna...raczej głupiutka :evil_lol: Bo żeby pamiętać, że przy obracaniu się w wodzie dalej trzeba machać łapkami to dużej inteligencji nie potrzeba :evil_lol: Quote
Patik Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Witamy po raz pierwszy się:D Piękne zdjecia, Lasti:loveu: uwielbiam ten kolor husky:D Quote
*Magda* Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 maryg22 napisał(a):Gdzie tam ona biedna...raczej głupiutka :evil_lol: Bo żeby pamiętać, że przy obracaniu się w wodzie dalej trzeba machać łapkami to dużej inteligencji nie potrzeba :evil_lol: Następnym razem załóż jej jakiś kombinezon do pływania, to będzie jej łatwiej :D Quote
Baton Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 magdabroy napisał(a):Następnym razem załóż jej jakiś kombinezon do pływania, to będzie jej łatwiej :D Trzeba to przemyśleć :) Z tym, że nie mam pojęcia czy wogóle są takie rozmiry :lol: Quote
Talucha Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [quote name='maryg22']Gdzie tam ona biedna...raczej głupiutka :evil_lol: Bo żeby pamiętać, że przy obracaniu się w wodzie dalej trzeba machać łapkami to dużej inteligencji nie potrzeba :evil_lol: Tak jak mój głupek :lol: I bał się złapać piłkę w pysk :lol: [quote name='Patik']Witamy po raz pierwszy się:D Piękne zdjecia, Lasti:loveu: uwielbiam ten kolor husky:D Cześć i zapraszamy częściej :D Mi też się podoba brązowy :loveu: [quote name='magdabroy']Następnym razem załóż jej jakiś kombinezon do pływania, to będzie jej łatwiej :D [quote name='maryg22']Trzeba to przemyśleć :) Z tym, że nie mam pojęcia czy wogóle są takie rozmiry :lol: To są takie pływaki dla dzieci-załóż jej taki :lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts