Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talucha napisał(a):
:grin: pewnie zmęczyło ich nasze gadanie o psich akcesoriach :diabloti:
Zamawiaj! :D Ja się właśnie zastanawiam jakie kolory taśmówek z DS dla Lastucha :> Z gumowej rezygnuję, bo tak jak mówiłam-wolę 2 taśmówki niż 1 gumową :)
No i nie wiem czy się nie wstrzymać... Bo teraz wyjeżdżam i obroże na 100% nie dotrą przed moim wyjazdem i zobaczyłabym je dopiero we wrześniu :o A nie wiem czy czegoś nie kupię jeszcze na wakacjach :evil_lol:

Pewnie tak, rozmowa o wyborze kolorów, wzorach i typach szelek wszystkich by zmęczyła, tylko nie nas :lol:
Zamówię, to już prawie pewne;) Gorzej-co... Ale ta neonka kusi, tak samo jak ciekawość jak chi wygląda w norwegach :roll: Pozostaje pytanie...jakie podszycie :lol:
Pamiętaj, że możesz wpisać adres tego miejsca gdzie wyjeżdżasz, wtedy obroże będziesz widziała szybciej :lol: I nie zapomnij o tych dwóch psach co latają bez obroży :lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Neonka jest extra! Sama chcę ją dla Lasteckiego.
Z podszyciem jak chcesz to uważaj na szerokość, bo np. weźmiesz taśmę 1,5cm +podszycie to Ci razem wyjdzie ok. 2-2,5cm ;)
Haha, tym 2 psom chyba jutro kupię jakieś ładne hiltonki po prostu w zoologu :lol:

Posted

Kajtek-cudo:loveu:
No to idę mierzyć psa :evil_lol: Korci mnie jeszcze jakaś tasiemka na sam przód i rączkę , ale chyba zostanę przy samej neonce...no ewentualnie smycz do tego :evil_lol:
A tak przy okazji. W Orłowie i gdzieś jeszcze nie można się już kąpać-sinice :shake: I z tego co pamiętam Gdańsk i możliwe że Gdynia czekają na sprawdzenie...Także na plażę jutro nie idę...

Posted

Wodne piesie :loveu:
Jednak Wy wszyscy robicie mi na złość - stawiacie mokre fotki, tfu! fotki mokrych psów :lol: Ja też chcem takie mieć w swej galerii ;]

Ja miałam psu zamawiać 2 obroże, ale na dzisiejszym spacerze przekonałam się, że pies uważa co innego - nie lubi nosić obroży, zresztą rzadko nosi, bo wygodniej nam w szelach, no i dzisiaj założyłam mu na spacer to i to. Potem zdjęłam obrożę, bo szedł mi przy nodze jak zbity pies - jak mu obrożę zdjęłam to sruuuu! aż się za nim kurzyło :lol:. Natomiast, gdy potem szelki zamieniłam na obrożę (bo wyłaził mi z szelek i musiałam mu skrócić je) to wciąż mi pokazywał, że nie chce obroży. Rezultat tego? Do końca spaceru chodził w samych szelkach i było OK, dlatego też wiem, że bez sensu, by mi się marnowała różowa obroża (pies był na niej tylko 3x), więc ją komuś odsprzedam ;).

Posted

maryg22 napisał(a):
Kajtek-cudo:loveu:
No to idę mierzyć psa :evil_lol: Korci mnie jeszcze jakaś tasiemka na sam przód i rączkę , ale chyba zostanę przy samej neonce...no ewentualnie smycz do tego :evil_lol:
A tak przy okazji. W Orłowie i gdzieś jeszcze nie można się już kąpać-sinice :shake: I z tego co pamiętam Gdańsk i możliwe że Gdynia czekają na sprawdzenie...Także na plażę jutro nie idę...

Mogę Ci poszukać tasiemek :grin:
No, mówiłam, że dzisiaj temu kolesiowi na plaży chodziło o sinice... Mam nadzieję, że to na Babich co Wam mówiłam czy to przypadkiem nie sinica-że to jednak były zwykłe glony :lol:

dianusia921 napisał(a):
Hej :)

Ale świetne fotki z nad wody ! Super się psiaki bawiły :)

Frisbowe fotki też rewelacja !

śliczniusi :loveu:

Pozdrawiamy !

Dzięki :)

Lecim dalej z niedzielnymi, bo jeszcze trochę zostało a mam już nowe fotki :lol:

A to ta haszczakowata sunia, która przyszła później :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Wodne piesie :loveu:
Jednak Wy wszyscy robicie mi na złość - stawiacie mokre fotki, tfu! fotki mokrych psów :lol: Ja też chcem takie mieć w swej galerii ;]

Ja miałam psu zamawiać 2 obroże, ale na dzisiejszym spacerze przekonałam się, że pies uważa co innego - nie lubi nosić obroży, zresztą rzadko nosi, bo wygodniej nam w szelach, no i dzisiaj założyłam mu na spacer to i to. Potem zdjęłam obrożę, bo szedł mi przy nodze jak zbity pies - jak mu obrożę zdjęłam to sruuuu! aż się za nim kurzyło :lol:. Natomiast, gdy potem szelki zamieniłam na obrożę (bo wyłaził mi z szelek i musiałam mu skrócić je) to wciąż mi pokazywał, że nie chce obroży. Rezultat tego? Do końca spaceru chodził w samych szelkach i było OK, dlatego też wiem, że bez sensu, by mi się marnowała różowa obroża (pies był na niej tylko 3x), więc ją komuś odsprzedam ;).

'Mokre fotki' :evil_lol: są super :lol:
No, Lasti na (nie)szczęście może chodzić w obu :lol: Ale wiesz, Ty możesz po prostu kupić kolejne szelki :D :diabloti:

Co jak co, ale husky robią najlepsze miny :lol:

Posted

Talucha napisał(a):
Mogę Ci poszukać tasiemek :grin:
No, mówiłam, że dzisiaj temu kolesiowi na plaży chodziło o sinice... Mam nadzieję, że to na Babich co Wam mówiłam czy to przypadkiem nie sinica-że to jednak były zwykłe glony :lol:

Lecim dalej z niedzielnymi, bo jeszcze trochę zostało a mam już nowe fotki :lol:

A to ta haszczakowata sunia, która przyszła później :)

Jedną już se sama znalazłam,ale pomoc mile widziana :lol:
Chyba nie... nogi jak na razie mam czyste, żadnych plam, swędzenia czy czegoś tam jeszcze innego...pies też się nie skarży :lol:
No właśnie! Ja chcę te nowe pooglądać....:lol:
To była sunia :crazyeye: Ja zawsze myślałam że pies...:roll:

Posted

maryg22 napisał(a):
Jedną już se sama znalazłam,ale pomoc mile widziana :lol:
Chyba nie... nogi jak na razie mam czyste, żadnych plam, swędzenia czy czegoś tam jeszcze innego...pies też się nie skarży :lol:
No właśnie! Ja chcę te nowe pooglądać....:lol:
To była sunia :crazyeye: Ja zawsze myślałam że pies...:roll:

Dobra zaraz się za to zabiorę :lol:
To dobrze :D
A no sunia :lol: Pies to był ten szary ;)

3 jełopy :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Hihi, ja to wiem. Kasi mówiłam, że w takim razie kupuję szelki :lol:

I cavisia spotkaliście :loveu:
Oj tak, haszczaki to mistrzowie min :P

ten jełop ( :lol: ) na środku ukradł moją koszulę... :P

Taa, Lasti tego cavisia strasznie obwąchiwał :P
Ekhem... tak się składa, że to ja :diabloti: a też miałam tego dnia założyć niebieską koszulę :lol: wszystkie 3 miałybyśmy koszule w kratę niebieskie +trampki :lol: :loveu:

Posted

Talucha napisał(a):
Taa, Lasti tego cavisia strasznie obwąchiwał :P
Ekhem... tak się składa, że to ja :diabloti: a też miałam tego dnia założyć niebieską koszulę :lol: wszystkie 3 miałybyśmy koszule w kratę niebieskie +trampki :lol: :loveu:

Właśnie widzę, że Lasti wystraszył pieseczka :D

Ale ja o tym wiem :lol: hehe :P
Jak bliźniaczki :loveu:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Właśnie widzę, że Lasti wystraszył pieseczka :D

Ale ja o tym wiem :lol: hehe :P
Jak bliźniaczki :loveu:

Tak :loveu:

Korenia napisał(a):

Panierka :evil_lol:

obowiązkowo :diabloti:

Mada95 napisał(a):
Ej skąd właściwie są Kinga , Gosia i Szaki ?

Z Biskupca :) (mazury)
U nas były na zawody z Szakim, nocowały u mnie ;)

Posted

kalyna napisał(a):
coooo??!! dziewczyna? ale czego ona ode m nie chce :lol:

Taa haskie robią najlepsze miny pt. na demona :loveu:

no i jakie super zdjęcia :loveu: nie wiem czy już pytałam,a le jakim aparatem focisz?

:grin:
Dzięki :)
Canon EOS 550D +kit 18-55