Baton Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Talucha napisał(a)::grin: pewnie zmęczyło ich nasze gadanie o psich akcesoriach :diabloti: Zamawiaj! :D Ja się właśnie zastanawiam jakie kolory taśmówek z DS dla Lastucha :> Z gumowej rezygnuję, bo tak jak mówiłam-wolę 2 taśmówki niż 1 gumową :) No i nie wiem czy się nie wstrzymać... Bo teraz wyjeżdżam i obroże na 100% nie dotrą przed moim wyjazdem i zobaczyłabym je dopiero we wrześniu :o A nie wiem czy czegoś nie kupię jeszcze na wakacjach :evil_lol: Pewnie tak, rozmowa o wyborze kolorów, wzorach i typach szelek wszystkich by zmęczyła, tylko nie nas :lol: Zamówię, to już prawie pewne;) Gorzej-co... Ale ta neonka kusi, tak samo jak ciekawość jak chi wygląda w norwegach :roll: Pozostaje pytanie...jakie podszycie :lol: Pamiętaj, że możesz wpisać adres tego miejsca gdzie wyjeżdżasz, wtedy obroże będziesz widziała szybciej :lol: I nie zapomnij o tych dwóch psach co latają bez obroży :lol: Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Neonka jest extra! Sama chcę ją dla Lasteckiego. Z podszyciem jak chcesz to uważaj na szerokość, bo np. weźmiesz taśmę 1,5cm +podszycie to Ci razem wyjdzie ok. 2-2,5cm ;) Haha, tym 2 psom chyba jutro kupię jakieś ładne hiltonki po prostu w zoologu :lol: Quote
Baton Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 To akurat fakt:) A taśma 1 cm + podszycie troche kiepsko wygląda... Kupuj:) Masz zgode mamy to nie ma się co zastanawiać:lol: Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 (edited) to weź samą taśmę, fajnie wygląda, bo teraz DS ma zarąbiste kolorki ;) A no chyba jutro się wybiorę po nie :) edit. tak w ogóle to jeden z nich ;) Kajtek http://wd2.photoblog.pl/np1/201107/71/99052101.jpg Zdjęcia drugiego nie mogę znaleźć :( w każdym razie podobny do tego: http://wd9.photoblog.pl/np5/201103/F0/89411028.jpg Edited July 27, 2012 by Talucha Quote
Baton Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Kajtek-cudo:loveu: No to idę mierzyć psa :evil_lol: Korci mnie jeszcze jakaś tasiemka na sam przód i rączkę , ale chyba zostanę przy samej neonce...no ewentualnie smycz do tego :evil_lol: A tak przy okazji. W Orłowie i gdzieś jeszcze nie można się już kąpać-sinice :shake: I z tego co pamiętam Gdańsk i możliwe że Gdynia czekają na sprawdzenie...Także na plażę jutro nie idę... Quote
dianusia921 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Hej :) Ale świetne fotki z nad wody ! Super się psiaki bawiły :) Frisbowe fotki też rewelacja ! http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/SopotWejherowoZOO2012r015.jpg śliczniusi :loveu: Pozdrawiamy ! Quote
Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Wodne piesie :loveu: Jednak Wy wszyscy robicie mi na złość - stawiacie mokre fotki, tfu! fotki mokrych psów :lol: Ja też chcem takie mieć w swej galerii ;] Ja miałam psu zamawiać 2 obroże, ale na dzisiejszym spacerze przekonałam się, że pies uważa co innego - nie lubi nosić obroży, zresztą rzadko nosi, bo wygodniej nam w szelach, no i dzisiaj założyłam mu na spacer to i to. Potem zdjęłam obrożę, bo szedł mi przy nodze jak zbity pies - jak mu obrożę zdjęłam to sruuuu! aż się za nim kurzyło :lol:. Natomiast, gdy potem szelki zamieniłam na obrożę (bo wyłaził mi z szelek i musiałam mu skrócić je) to wciąż mi pokazywał, że nie chce obroży. Rezultat tego? Do końca spaceru chodził w samych szelkach i było OK, dlatego też wiem, że bez sensu, by mi się marnowała różowa obroża (pies był na niej tylko 3x), więc ją komuś odsprzedam ;). Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 maryg22 napisał(a):Kajtek-cudo:loveu: No to idę mierzyć psa :evil_lol: Korci mnie jeszcze jakaś tasiemka na sam przód i rączkę , ale chyba zostanę przy samej neonce...no ewentualnie smycz do tego :evil_lol: A tak przy okazji. W Orłowie i gdzieś jeszcze nie można się już kąpać-sinice :shake: I z tego co pamiętam Gdańsk i możliwe że Gdynia czekają na sprawdzenie...Także na plażę jutro nie idę... Mogę Ci poszukać tasiemek :grin: No, mówiłam, że dzisiaj temu kolesiowi na plaży chodziło o sinice... Mam nadzieję, że to na Babich co Wam mówiłam czy to przypadkiem nie sinica-że to jednak były zwykłe glony :lol: dianusia921 napisał(a):Hej :) Ale świetne fotki z nad wody ! Super się psiaki bawiły :) Frisbowe fotki też rewelacja ! śliczniusi :loveu: Pozdrawiamy ! Dzięki :) Lecim dalej z niedzielnymi, bo jeszcze trochę zostało a mam już nowe fotki :lol: A to ta haszczakowata sunia, która przyszła później :) Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Ty$ka napisał(a):Wodne piesie :loveu: Jednak Wy wszyscy robicie mi na złość - stawiacie mokre fotki, tfu! fotki mokrych psów :lol: Ja też chcem takie mieć w swej galerii ;] Ja miałam psu zamawiać 2 obroże, ale na dzisiejszym spacerze przekonałam się, że pies uważa co innego - nie lubi nosić obroży, zresztą rzadko nosi, bo wygodniej nam w szelach, no i dzisiaj założyłam mu na spacer to i to. Potem zdjęłam obrożę, bo szedł mi przy nodze jak zbity pies - jak mu obrożę zdjęłam to sruuuu! aż się za nim kurzyło :lol:. Natomiast, gdy potem szelki zamieniłam na obrożę (bo wyłaził mi z szelek i musiałam mu skrócić je) to wciąż mi pokazywał, że nie chce obroży. Rezultat tego? Do końca spaceru chodził w samych szelkach i było OK, dlatego też wiem, że bez sensu, by mi się marnowała różowa obroża (pies był na niej tylko 3x), więc ją komuś odsprzedam ;). 'Mokre fotki' :evil_lol: są super :lol: No, Lasti na (nie)szczęście może chodzić w obu :lol: Ale wiesz, Ty możesz po prostu kupić kolejne szelki :D :diabloti: Co jak co, ale husky robią najlepsze miny :lol: Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 A tu Lasti, ta suńka husky urządzili sobie pościg z whippetem :) Oczywiście whippet był szybszy :lol: panierka :loveu::diabloti: Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Widzę, że kilka fotek mi się nie zmniejszyło :mad: ale nie chce mi się zmieniać, może mi nie usuną :evil_lol: iiiii grupowe Quote
Baton Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Talucha napisał(a):Mogę Ci poszukać tasiemek :grin: No, mówiłam, że dzisiaj temu kolesiowi na plaży chodziło o sinice... Mam nadzieję, że to na Babich co Wam mówiłam czy to przypadkiem nie sinica-że to jednak były zwykłe glony :lol: Lecim dalej z niedzielnymi, bo jeszcze trochę zostało a mam już nowe fotki :lol: A to ta haszczakowata sunia, która przyszła później :) Jedną już se sama znalazłam,ale pomoc mile widziana :lol: Chyba nie... nogi jak na razie mam czyste, żadnych plam, swędzenia czy czegoś tam jeszcze innego...pies też się nie skarży :lol: No właśnie! Ja chcę te nowe pooglądać....:lol: To była sunia :crazyeye: Ja zawsze myślałam że pies...:roll: Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Kinga :grin::grin: Maltretujemy Joy :loveu: Zamiana, musiałam iść zrobić porządne zdjęcie :lol: Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 maryg22 napisał(a):Jedną już se sama znalazłam,ale pomoc mile widziana :lol: Chyba nie... nogi jak na razie mam czyste, żadnych plam, swędzenia czy czegoś tam jeszcze innego...pies też się nie skarży :lol: No właśnie! Ja chcę te nowe pooglądać....:lol: To była sunia :crazyeye: Ja zawsze myślałam że pies...:roll: Dobra zaraz się za to zabiorę :lol: To dobrze :D A no sunia :lol: Pies to był ten szary ;) 3 jełopy :lol: Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Starczy na dzisiaj chyba :lol: Jeszcze mi zostało trochę niedzielnych :lol: Quote
Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Hihi, ja to wiem. Kasi mówiłam, że w takim razie kupuję szelki :lol: I cavisia spotkaliście :loveu: Oj tak, haszczaki to mistrzowie min :P http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniacke%202/DCDCSopot2012r207.jpg ten jełop ( :lol: ) na środku ukradł moją koszulę... :P Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Ty$ka napisał(a):Hihi, ja to wiem. Kasi mówiłam, że w takim razie kupuję szelki :lol: I cavisia spotkaliście :loveu: Oj tak, haszczaki to mistrzowie min :P ten jełop ( :lol: ) na środku ukradł moją koszulę... :P Taa, Lasti tego cavisia strasznie obwąchiwał :P Ekhem... tak się składa, że to ja :diabloti: a też miałam tego dnia założyć niebieską koszulę :lol: wszystkie 3 miałybyśmy koszule w kratę niebieskie +trampki :lol: :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Talucha napisał(a):Taa, Lasti tego cavisia strasznie obwąchiwał :P Ekhem... tak się składa, że to ja :diabloti: a też miałam tego dnia założyć niebieską koszulę :lol: wszystkie 3 miałybyśmy koszule w kratę niebieskie +trampki :lol: :loveu: Właśnie widzę, że Lasti wystraszył pieseczka :D Ale ja o tym wiem :lol: hehe :P Jak bliźniaczki :loveu: Quote
Korenia Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniacke%202/DCDCSopot2012r143.jpg Panierka :evil_lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Ej skąd właściwie są Kinga , Gosia i Szaki ? Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Ty$ka napisał(a):Właśnie widzę, że Lasti wystraszył pieseczka :D Ale ja o tym wiem :lol: hehe :P Jak bliźniaczki :loveu: Tak :loveu: Korenia napisał(a): Panierka :evil_lol: obowiązkowo :diabloti: Mada95 napisał(a):Ej skąd właściwie są Kinga , Gosia i Szaki ? Z Biskupca :) (mazury) U nas były na zawody z Szakim, nocowały u mnie ;) Quote
kalyna Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniacke%202/DCDCSopot2012r131.jpg coooo??!! dziewczyna? ale czego ona ode m nie chce :lol: Taa haskie robią najlepsze miny pt. na demona :loveu: no i jakie super zdjęcia :loveu: nie wiem czy już pytałam,a le jakim aparatem focisz? Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 kalyna napisał(a): coooo??!! dziewczyna? ale czego ona ode m nie chce :lol: Taa haskie robią najlepsze miny pt. na demona :loveu: no i jakie super zdjęcia :loveu: nie wiem czy już pytałam,a le jakim aparatem focisz? :grin: Dzięki :) Canon EOS 550D +kit 18-55 Quote
Recommended Posts