Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Świetne :loveu: To czekam na plażowe :D Przyznaj się, że czekasz tylko na fotki haszczuna, o którym była mowa w galerii maryg22 :diabloti: zapasy :razz: Lasti bardzo polubił się z tym haszczorem :) Quote
Baton Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Talucha napisał(a):Przyznaj się, że czekasz tylko na fotki haszczuna, o którym była mowa w galerii maryg22 :diabloti: Ej, ja mam imię, które Ty do tego powinnaś znać:roll: [:lol:] Ty$ka napisał(a):Ej, ja się tak nie bawię :stop: Oj tam, nie przesadzaj ;) Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Marika, przecież znam :diabloti: Mówię tutaj maryg22 żeby było wiadomo o kogo chodzi :lol: Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Talucha napisał(a):Przyznaj się, że czekasz tylko na fotki haszczuna, o którym była mowa w galerii maryg22 :diabloti: Ups wydało się :placz: :oops: Ale nie będziesz mnie bić, co? Jestem za młoda by umierać :cool3: Nie macie pychola tego hasiora? Bo dupcia mnie nie satysfakcjonuje :roll::evil_lol: Quote
Baton Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 O miło, że pamiętasz :) Myślę, że Ty$ka by się domyśliła ;) Jak byłam w szpitalu reumatologicznym 2 lata temu to miałam ciekawą sytuację. Na 2 dni przed moim wyjściem, do szpitala poszła dziewczyna z naszej szkoły i z równoległej klasy. Ale poznałyśmy się dopiero w szpitalu;) No i gdy ja już wychodzę, wymieniamy się numerami. I ona wtedy do mnie "Jak ty masz właściwie na imię" Ja- "Marika" "ale tak na serio, bo Marika to chyba jakaś ksywka" "nie, to normalne imię" A na to ona "Acha...serio? Ok. Jak to się piszę?" I ja jej jeszcze musiałam literować :lol: Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Marika - śliczne imię :loveu: I teraz tu gadamy o imionach :lol: Quote
Baton Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Marika - śliczne imię :loveu: I teraz tu gadamy o imionach :lol: Dziękuje :) Taa, coś w tych naszych galeriach ostatnio tematy jakoś nie związane z psami :) Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Ups wydało się :placz: :oops: Ale nie będziesz mnie bić, co? Jestem za młoda by umierać :cool3: Nie macie pychola tego hasiora? Bo dupcia mnie nie satysfakcjonuje :roll::evil_lol: :mad: Przecież ma zacny zadek :razz: Gdzieś pychol też powinien być, czekaj cierpliwie :D maryg22 napisał(a):O miło, że pamiętasz :) Myślę, że Ty$ka by się domyśliła ;) Jak byłam w szpitalu reumatologicznym 2 lata temu to miałam ciekawą sytuację. Na 2 dni przed moim wyjściem, do szpitala poszła dziewczyna z naszej szkoły i z równoległej klasy. Ale poznałyśmy się dopiero w szpitalu;) No i gdy ja już wychodzę, wymieniamy się numerami. I ona wtedy do mnie "Jak ty masz właściwie na imię" Ja- "Marika" "ale tak na serio, bo Marika to chyba jakaś ksywka" "nie, to normalne imię" A na to ona "Acha...serio? Ok. Jak to się piszę?" I ja jej jeszcze musiałam literować :lol: Haha, tak czasem bywa :D :lol: Ale przecież to normalnie imię ;) Ja się dziwiłam jak się dowiedziałam, że córka dawnych wetów Lastiego ma na imię Malina :D Ty$ka napisał(a):Marika - śliczne imię :loveu: I teraz tu gadamy o imionach :lol: maryg22 napisał(a):Dziękuje :) Taa, coś w tych naszych galeriach ostatnio tematy jakoś nie związane z psami :) eee tam, galerie są po to żeby pogadać o wszystkim :lol: tu jest jego pysk :lol: A na 1 planie, taki ciemny to pies, który właśnie Szakiego topił :roll: Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 tu już płynie do Szakiego ale nie wiedziałyśmy w jakim celu :roll: I Kinga po akcji ratowania :lol: Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Jakie skupisko psów :D O, jest i pychol :P Ale z profilu :( http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery dogomaniacke 2/DCDCSopot2012r093.jpg z daleka wygląda jak caviś :D http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery dogomaniacke 2/DCDCSopot2012r099.jpg haha, pierwszy raz widzę osobę, co w jeansach poooszła do morza :lol: Podziw :P Quote
Baton Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery dogomaniacke 2/DCDCSopot2012r099.jpg Nie wiem czemu, ale bawi mnie to zdjęcie;) Ale fakt, faktem...nie było wtedy za ciekawie:shake: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery dogomaniacke 2/DCDCSopot2012r097.jpg Jaki fajny ogon :) Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Jakie skupisko psów :D O, jest i pychol :P Ale z profilu :( z daleka wygląda jak caviś :D haha, pierwszy raz widzę osobę, co w jeansach poooszła do morza :lol: Podziw :P Jeeeeny ale Ty marudzisz! :evil_lol: Ciesz się, że jest w ogóle :diabloti: Jeszcze będzie na kilku zdjęciach :) Jakbym miała ratować psa też bym wskoczyła :lol: maryg22 napisał(a): Nie wiem czemu, ale bawi mnie to zdjęcie;) Ale fakt, faktem...nie było wtedy za ciekawie:shake: Bo Kinga tam taka ucieszona :lol: Quote
Baton Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Talucha napisał(a): Jakbym miała ratować psa też bym wskoczyła :lol: No dokładnie, ale za koleżanką to już nie:evil_lol: No, a na pewno to zależy jaką :diabloti: Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Haha, koleżanka niech się ratuje sama :diabloti: Nie no, to oczywiście zależy od wielu rzeczy czy bym wskoczyła :evil_lol: Ostatnie 10 fotek! Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Talucha napisał(a):Jeeeeny ale Ty marudzisz! :evil_lol: Ciesz się, że jest w ogóle :diabloti: Jeszcze będzie na kilku zdjęciach :) Jakbym miała ratować psa też bym wskoczyła :lol: Wiem, że ciężko mi dogodzić :eviltong: A nie lepiej wziąć psa na linkę i szele, i jakby co go wyciągać? :D http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery dogomaniacke 2/DCDCSopot2012r105.jpg najlepsze :loveu: Quote
Karro Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Ale świetnie się psiaki bawią :loveu: Lasti ma kolegę haszczaka ale super razem wyglądają ;) http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniacke%202/DCDCSopot2012r066.jpg na tym zdjęciu wygląda jakby przewodniczka tego psiaka miała jakiś wypadek :D Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Ty$ka napisał(a):Wiem, że ciężko mi dogodzić :eviltong: A nie lepiej wziąć psa na linkę i szele, i jakby co go wyciągać? :D najlepsze :loveu: Kinga linki nie używa. Z resztą tam wszyscy zawsze psy pilnowali... A skoro tamten zaczął topić Szakiego, a jego właściciel miał to gdzieś, to trzeba jakoś było psy rozdzielić magdabroy napisał(a):Psy, morze... piękny widok :loveu: Oooo tak :loveu: understandme napisał(a):Ale świetnie się psiaki bawią :loveu: Lasti ma kolegę haszczaka ale super razem wyglądają ;) na tym zdjęciu wygląda jakby przewodniczka tego psiaka miała jakiś wypadek :D Świetnie się dogadywali :) Ta dziewczyna co chwile jakieś rewolucje razem z psem robiła :P Wróciliśmy z plaży i uwaga... LASTI SAM Z WŁASNEJ WOLI PŁYWAŁ :loveu: Normalnie go kocham :loveu: Jeszcze nie jest idealnie, trochę jest niepewny ale jestem z niego dumna, jest postęp :D Chciałam nagrać filmik ale się nie udało (chyba nie mam aż tyle pamięci na karcie) ale mam fotki, które będą później bo teraz jadę z tymi z niedzieli z DCDC :) Quote
Baton Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Talucha napisał(a): Wróciliśmy z plaży i uwaga... LASTI SAM Z WŁASNEJ WOLI PŁYWAŁ :loveu: Normalnie go kocham :loveu: Jeszcze nie jest idealnie, trochę jest niepewny ale jestem z niego dumna, jest postęp :D Czuję się jakbym to ja napisała tylko imoina psów pokręciła :lol: Ta plaża jakaś szczęśliwa jest, dodaje psom odwagi:lol: Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 magdabroy napisał(a):No to gratulacje dla Lastiego :) Dzięki :lol: maryg22 napisał(a):Czuję się jakbym to ja napisała tylko imoina psów pokręciła :lol: Ta plaża jakaś szczęśliwa jest, dodaje psom odwagi:lol: O, gaduła przyszła :diabloti: No, chyba trzeba częściej tam zaglądać :D Oboje dali dzisiaj radę :D Quote
Baton Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Talucha napisał(a): O, gaduła przyszła :diabloti: No, chyba trzeba częściej tam zaglądać :D Oboje dali dzisiaj radę :D Eee tam, od razu gaduła:lol: Oj tak, zaglądać napewno będziemy :) A wracając do gadulstwa to coś z tym jest...bo jak wyszłaś z autobusu to jakiś chłopak cicho powiedział do kolegi 'w końcu...':oops: Ciekawe czy za głośno mówimy, czy też tematy nie podpasowały? :evil_lol: A Ty jendza tak mnie nakręciłaś na te szelki, że coś mi się wydaje, że niedługo będę zamawiać ;) Ale słyszę, że Ty zrezygnowałaś jednak z gumowej :) Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 :grin: pewnie zmęczyło ich nasze gadanie o psich akcesoriach :diabloti: Zamawiaj! :D Ja się właśnie zastanawiam jakie kolory taśmówek z DS dla Lastucha :> Z gumowej rezygnuję, bo tak jak mówiłam-wolę 2 taśmówki niż 1 gumową :) No i nie wiem czy się nie wstrzymać... Bo teraz wyjeżdżam i obroże na 100% nie dotrą przed moim wyjazdem i zobaczyłabym je dopiero we wrześniu :o A nie wiem czy czegoś nie kupię jeszcze na wakacjach :evil_lol: Quote
Recommended Posts