Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 (edited) dOgLoV napisał(a):swietna fotorelacja :loveu: understandme napisał(a):Świetne zdjęcia z pokazów, jak dla mnie to wymiatał ten grzywek w agi :D ;) Grzywek jest super :D Kaaasia napisał(a):Świetne fotki- zwłaszcza te z frisbee :multi: magdabroy napisał(a):Ile cudnych fot Ty$ka napisał(a):Wspaniałe Dziękuję wszystkim:loveu: Paula03 napisał(a): Czyżby Szymon i Zamsz? Mega są Tak, to oni :) maryg22 napisał(a):Natalia robiła im zdjęcia, więc raczej to są oni :) Też ich uwielbiam:loveu: Są genialni :) Później wstawię fotki, teraz zmykam na chwilę do babci i planowałam skoczyć z psem na plażę ale nie wiem czy się uda. W sumie samej mi się nie chce :P edit. Kinga i Szaki :loveu: Magda i Lejdi :) Edited July 26, 2012 by Talucha Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Latający Szajki :loveu: Jakiej on jest rasy? ;) Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Oooo... :D A ja myślałam, że moja wiedza kynologiczna się poszerzy o kolejnego kudłacza :D Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Wszysycy myślą, że jest rasowy :lol: On trochę przypomina Bearded Collie albo PONa :D Nie ma kto jechać ze mną i z psem na plażę, co za ludzie :P Chyba muszę napisać na wątku Gdyńskim. Chcę korzystać póki mogę, bo po niedzieli już wyjeżdżam. A pogoda teraz jest. Komu fotek? :D Quote
Aleksa. Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ja tez nigdy nie mam z kim iść i chodzę sama.. :( ja chcę ja ! :) Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 No właśnie teraz nikt nie ma dla mnie czasu :lol: Czuję się olana :lol: Samej nie lubię ale jak będzie trzeba to pojadę sobie sama :( 5 fotek dla Ciebie :lol: Quote
Baton Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Już odpisałam, że jestem chętna :) Pewnie...fotek nigdy nie za dużo ;) edit... wyprzedziłaś mnie:angryy: [:lol:] Quote
Aleksa. Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ah dziękuję ! :) super lata .:) ja po prostu nie mam tu znajomych chętnych psiarzy na spacer i muszę sama.;p Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 maryg22 napisał(a):Już odpisałam, że jestem chętna :) Pewnie...fotek nigdy nie za dużo ;) edit... wyprzedziłaś mnie:angryy: [:lol:] :multi::loveu: to zaraz wstawiam następne :) Aleksandra95 napisał(a):ah dziękuję ! :) super lata .:) ja po prostu nie mam tu znajomych chętnych psiarzy na spacer i muszę sama.;p Ja bym wyciągnęła chociaż kumpelę pso-lubną aczkolwiek nie psiarę ale ona ma teraz gości itd. i nie bardzo :( Tu Kinga przez przypadek rzuciła dysk w moją stronę i takie zdjęcie wyszło :lol: i jeszcze trochę innych frisbowych Quote
Klaudia&Aza Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Świetna fotorelacja:loveu: Aleksandra95 napisał(a):ja po prostu nie mam tu znajomych chętnych psiarzy na spacer i muszę sama.;p Ha ha mam ten sam problem, nie mam nikogo w okolicy kto by zechciał iść na spacer z psem, okropny ból:D Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Wiecie co, ja przez jakiś czas myślałam, że też jestem skazana na samotne spacery a mój pies bez kumpli :( I pewnego razu przeglądam dogo a tu takie cudo jak wątek spacerowy :D I się zaczęło od spotkania z Karoliną (Onomato-Peja) :D Teraz przynajmniej raz na jakiś czas można się spotkać żeby psy się wybiegały, my możemy pogadać. Sobie nie wyobrażam teraz bez tych spacerów :shake: No to co, jeszcze fotek? :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Talucha napisał(a):Wiecie co, ja przez jakiś czas myślałam, że też jestem skazana na samotne spacery a mój pies bez kumpli :( I pewnego razu przeglądam dogo a tu takie cudo jak wątek spacerowy :D I się zaczęło od spotkania z Karoliną (Onomato-Peja) :D Teraz przynajmniej raz na jakiś czas można się spotkać żeby psy się wybiegały, my możemy pogadać. Sobie nie wyobrażam teraz bez tych spacerów :shake: No to co, jeszcze fotek? :lol: Przeglądałam już ten wątek nie raz, ale u mnie nie ma psiarzy, jakoś ludzie mają dziwne podejście do psów. Co prawda mam nie daleko siebie domową hodowlę labków ale właściciela nigdy nie mogę złapać, a z chęcią poszłabym na jakiś spacer żeby psy się wybiegały;) Fotek nigdy dość:diabloti: Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 U nas właścicieli psów-idiotów też nie brakuje No dobra, lecimy dalej. Przelecimy frisbowe i nawet potem Lasti się pojawi :lol: Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Przeglądałam już ten wątek nie raz, ale u mnie nie ma psiarzy, jakoś ludzie mają dziwne podejście do psów. Co prawda mam nie daleko siebie domową hodowlę labków ale właściciela nigdy nie mogę złapać, a z chęcią poszłabym na jakiś spacer żeby psy się wybiegały;) U nas też nie ma psiarzy :( Na dogo nie ma żadnego psiarza z mojego miasteczka, no skandal :diabloti: Fajne fotki frisbowe, masz jeszcze? :D Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ty$ka napisał(a):U nas też nie ma psiarzy :( Na dogo nie ma żadnego psiarza z mojego miasteczka, no skandal :diabloti: Fajne fotki frisbowe, masz jeszcze? :D Mieszkasz na zadupiu ;) :diabloti: Mam :diabloti: Quote
Baton Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Talucha napisał(a):Mieszkasz na zadupiu ;) :diabloti: Mam :diabloti: A może byś Ją trochę poszantażowała...Fotki Morusa za fotki z frisbee:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Talucha napisał(a):Mieszkasz na zadupiu ;) :diabloti: Mam :diabloti: Nie mówię, że nie. Jednak je kocham :loveu: To wrzucaj :diabloti: maryg22 napisał(a):A może byś Ją trochę poszantażowała...Fotki Morusa za fotki z frisbee:evil_lol: Ej, ja się tak nie bawię :stop: Quote
Talucha Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 To nie taki zły pomysł :evil_lol: To na zachętę Ty$ka :razz: Koniec fotek z zawodów, teraz będą leciały plażowe. Quote
Recommended Posts