Ty$ka Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='maryg22']Czy Ty wszędzie widzisz że ktoś się znęca lub jest sadystą? :lol: Lasti po prostu zrobił sobie przerwe na medytowanie nad nową (a może starą? ) zabawką ;)[/QUOTE] A nie jest tak? :lol: Wszyscy dogomaniacy to sadyści :lol: Quote
Talucha Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='Ty$ka'] jaki myślący :lol: Biedny, pańcia się nad nim znęca - zamiast dać smakole za darmo to musi się wysilić :D brawo, gratulacje :)[/QUOTE] W tym pierwszym linku kazałam mu grzecznie siedzieć, bo on się wyrywał do szukania :lol: Nie ma nic za darmo na tym świecie :diabloti: Dzięki :) [quote name='maryg22']Czy Ty wszędzie widzisz że ktoś się znęca lub jest sadystą? :lol: Lasti po prostu zrobił sobie przerwe na medytowanie nad nową (a może starą? ) zabawką ;)[/QUOTE] Nową zabawką :) [quote name='Ty$ka']A nie jest tak? :lol: Wszyscy dogomaniacy to sadyści :lol:[/QUOTE] Jest tak! Wyciągamy te nasze biedne pieseczki na jakieś spacery, wycieczki, uczymy ich niepotrzebnych do niczego sztuczek, karzemy samemu szukać smaki w zabawkach zamiast podać na tacy, no tragedia :roll::diabloti: Tymczasem one wolałyby leżeć całymi dniami na kanapie i jeść co 5 minut, a potem wyglądać jak beczuszki ledwo się wlokące. Pełnia szczęścia :loveu: :D Quote
Baton Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Talucha'] Jest tak! Wyciągamy te nasze biedne pieseczki na jakieś spacery, wycieczki, uczymy ich niepotrzebnych do niczego sztuczek, karzemy samemu szukać smaki w zabawkach zamiast podać na tacy, no tragedia :roll::diabloti: Tymczasem one wolałyby leżeć całymi dniami na kanapie i jeść co 5 minut, a potem wyglądać jak beczuszki ledwo się wlokące. Pełnia szczęścia :loveu: :D[/QUOTE] No fakt... jak ja mogłam o tym nie pomyśleć...:oops: :lol: Quote
kalyna Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/spacerzLejdi048.jpg jaka rozkosz :lol: cudne foteczki :loveu: hmm a nie pojawił się o Was jakiś artykuł w gazecie, no bo zdjęcia Wam robili? może jesteście sławni i nie wiecie nawet o tym :) Super zabawkę ma Lasti :) a ta klatka to jest ciężka? Quote
paulaa. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/SopotWejherowoZOO2012r008.jpg ale fajną Lasti ma zabawkę. :smile: skąd ją macie ? :cool3: Quote
Talucha Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='maryg22']No fakt... jak ja mogłam o tym nie pomyśleć... [/QUOTE] :evil_lol: [quote name='kalyna'] jaka rozkosz cudne foteczki hmm a nie pojawił się o Was jakiś artykuł w gazecie, no bo zdjęcia Wam robili? może jesteście sławni i nie wiecie nawet o tym Super zabawkę ma Lasti a ta klatka to jest ciężka?[/QUOTE] Nic mi nie wiadomo o żadnym artykule :P Ale kto wie, jeszcze się okaże, że mamy bloga, o którym nie wiem jak to ostatnio na dogo się zdarzało :P Tak, klatka jest ciężka [quote name='paulaa.'] ale fajną Lasti ma zabawkę. skąd ją macie ? [/QUOTE] I uwielbia się nią bawić :) Ale on ogólnie kocha szukać, węszyć. To jego ulubiony rodzaj rozrywki zaraz po bieganiu :P A dorwałam ją w Tchibo, mają teraz kolekcję dla zwierząt. Jest też wersja tej zabawki dla kota :lol: A mi się teraz wszystko komplikuje ;/ Wszystko wypada na ten weekend. Na szczęście jakoś udało mi się ogarnąć sytuację, ale przez chwilę już było nieciekawie ;/ Niestety nie będę w sobotę na DCDC :( No ale wypadło coś zupełnie nie zależnego ode mnie. Quote
paulaa. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 A wpadniecie na zawody w Sopocie w sierpniu ? :smile: Quote
Talucha Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Niestety przez cały sierpień nie ma mnie w domu :( :( Quote
wikikoniki Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Kinga pojedzie sama na DCDC ? jakby co może nocować u mnie, jeżeli wyjeżdżasz. Quote
Talucha Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Nie chodzi o wyjazd, Kinga normalnie nocuje u mnie, my też zawozimy ich na zawody, tylko ja po prostu w sobotę nie mogę tam być :( Quote
wikikoniki Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Talucha']Nie chodzi o wyjazd, Kinga normalnie nocuje u mnie, my też zawozimy ich na zawody, tylko ja po prostu w sobotę nie mogę tam być :([/QUOTE] szkoda, ale ciesz się, że będziesz chociaż w niedzielę ;) bierzesz Lastiego ? Quote
Talucha Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 No, ale zawsze jak się dzieje coś na co bym chciała pójść, na czym mi zależy, to coś nagle mi wypadnie :/ Nie jestem pewna czy brać go w niedzielę. Z jednej strony bym chciała, z drugiej nie. Quote
Talucha Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Na ostatnim spacerze z Magdą i Lejdi, psy zaczęły szaleć i Lejdi wbiegła mi metalowym kagańcem w udo, tak, że aż się wyglebałam :evil_lol: Do tej pory moje udo ma kolor fioletowo-żółto-czerwono-zielony :diabloti: Lasti ostatnio całkiem grzeczny. Dzisiaj jedziemy po Kingę, jej siostrę i Szakiego :multi: A teraz jem sobie maliny (prosto z ogródka ;) ) z cukrem :D :loveu: kocham :D Quote
Baton Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Talucha']Na ostatnim spacerze z Magdą i Lejdi, psy zaczęły szaleć i Lejdi wbiegła mi metalowym kagańcem w udo, tak, że aż się wyglebałam :evil_lol: Do tej pory moje udo ma kolor fioletowo-żółto-czerwono-zielony :diabloti: Lasti ostatnio całkiem grzeczny. Dzisiaj jedziemy po Kingę, jej siostrę i Szakiego :multi: A teraz jem sobie maliny (prosto z ogródka ;) ) z cukrem :D :loveu: kocham :D[/QUOTE] Czyli jednak Lejdi umie narozrabiać:evil_lol: I Ty mi robisz smaka na maliny? Jak możesz?!:-( Wiesz już czy bierzesz Lastiego w niedzielę? A i liczę na jakieś fotki:diabloti: Quote
Talucha Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 A no umie, a niby taka grzeczna :evil_lol: Mmmmm maliny :D :loveu: Nie wiem jeszcze czy biorę Lastiego, ale aparat biorę na 10000000% także i fotki wam mogę cyknąć ;) Quote
DomixX Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Przyszłam, poczytałam i teraz i ja mam smaka na maliny :razz: Quote
Baton Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Talucha'] Mmmmm maliny :D :loveu: Nie wiem jeszcze czy biorę Lastiego, ale aparat biorę na 10000000% także i fotki wam mogę cyknąć ;)[/QUOTE] Przestań! :lol: Bo zaraz do Ciebie przyjadę i Ci wszystkie zjem! :lol: No, a ja aparatu niestety nie będę miała... powiedzmy że się zepsuł (oczywiście sam, bez mojej pomocy:evil_lol:). Będę go miała dopiero za jakieś 3 tygodnie:-( Co oznacza, że liczę na foty od Ciebie ;) Quote
Talucha Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Nie dam :evil_lol: Moje maliny <3 A ja się kolejny miesiąc męczę bez mojego laptopka :( Cały czas tyram na mamy... Podobno już niedługo mam go dostać z powrotem :multi: Ciekawa jestem tylko czy uratują zdjęcia, których nie zdążyłam pozgrywać a było ich mnóstwo... Dobra, idę wiązać glany bo to mi trochę zajmię :lol: I jedziemy po Kingę ;) Quote
Ty$ka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Jak chcecie to mogę Wam dać maliny :D Mam ich całe mnóstwo na krzokach :P Quote
DomixX Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 U mnie już nie ma bo krzaczki jeszcze malutkie, było troche, ale już nie ma : ( Quote
Ty$ka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='DomixX']U mnie już nie ma bo krzaczki jeszcze malutkie, było troche, ale już nie ma : ([/QUOTE] To u nas cała jedna część ogrodu wyepłniona jest krzaczorami malinowymi i się one uginają od owoców ;) Quote
DomixX Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Ty$ka']To u nas cała jedna część ogrodu wyepłniona jest krzaczorami malinowymi i się one uginają od owoców ;)[/QUOTE] No u nas też sporo, ale jeszcze młodziutkie i malutkie..hihi Quote
Naklejka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Moje krzaki zostały wyrwane przez Jetsana, kilka przeżyło, ale owoców jeszcze nie ma- może będą późną jesienią, o ile w ogóle przeżyją :P Quote
Talucha Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 U mojej babci trochę tego jest, a jeszcze ostatnio nie było komu zrywać to połowa zgniła... Jeeeee, mam swojego laptopka :loveu: Nie ma to jak swój własny z normalną klawiaturą! :D A dziewczyny jeszcze nie wróciły z zawodów. Na razie wiem tylko jak poszło im w pierwszej konkurencji (starters) Szaki jest kochany :loveu: Zamieniłabym się, bo mój to taka łajza :D Quote
Recommended Posts