Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maryg22']Czy Ty wszędzie widzisz że ktoś się znęca lub jest sadystą? :lol:
Lasti po prostu zrobił sobie przerwe na medytowanie nad nową (a może starą? ) zabawką ;)[/QUOTE]
A nie jest tak? :lol: Wszyscy dogomaniacy to sadyści :lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka'] jaki myślący :lol:

Biedny, pańcia się nad nim znęca - zamiast dać smakole za darmo to musi się wysilić :D

brawo, gratulacje :)[/QUOTE]

W tym pierwszym linku kazałam mu grzecznie siedzieć, bo on się wyrywał do szukania :lol:
Nie ma nic za darmo na tym świecie :diabloti:
Dzięki :)

[quote name='maryg22']Czy Ty wszędzie widzisz że ktoś się znęca lub jest sadystą? :lol:
Lasti po prostu zrobił sobie przerwe na medytowanie nad nową (a może starą? ) zabawką ;)[/QUOTE]

Nową zabawką :)

[quote name='Ty$ka']A nie jest tak? :lol: Wszyscy dogomaniacy to sadyści :lol:[/QUOTE]

Jest tak! Wyciągamy te nasze biedne pieseczki na jakieś spacery, wycieczki, uczymy ich niepotrzebnych do niczego sztuczek, karzemy samemu szukać smaki w zabawkach zamiast podać na tacy, no tragedia :roll::diabloti: Tymczasem one wolałyby leżeć całymi dniami na kanapie i jeść co 5 minut, a potem wyglądać jak beczuszki ledwo się wlokące. Pełnia szczęścia :loveu:
:D

Posted

[quote name='Talucha']
Jest tak! Wyciągamy te nasze biedne pieseczki na jakieś spacery, wycieczki, uczymy ich niepotrzebnych do niczego sztuczek, karzemy samemu szukać smaki w zabawkach zamiast podać na tacy, no tragedia :roll::diabloti: Tymczasem one wolałyby leżeć całymi dniami na kanapie i jeść co 5 minut, a potem wyglądać jak beczuszki ledwo się wlokące. Pełnia szczęścia :loveu:
:D[/QUOTE]
No fakt... jak ja mogłam o tym nie pomyśleć...:oops: :lol:

Posted

[quote name='maryg22']No fakt... jak ja mogłam o tym nie pomyśleć... [/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='kalyna'] jaka rozkosz

cudne foteczki

hmm a nie pojawił się o Was jakiś artykuł w gazecie, no bo zdjęcia Wam robili? może jesteście sławni i nie wiecie nawet o tym

Super zabawkę ma Lasti

a ta klatka to jest ciężka?[/QUOTE]

Nic mi nie wiadomo o żadnym artykule :P Ale kto wie, jeszcze się okaże, że mamy bloga, o którym nie wiem jak to ostatnio na dogo się zdarzało :P
Tak, klatka jest ciężka

[quote name='paulaa.']
ale fajną Lasti ma zabawkę.

skąd ją macie ? [/QUOTE]

I uwielbia się nią bawić :) Ale on ogólnie kocha szukać, węszyć. To jego ulubiony rodzaj rozrywki zaraz po bieganiu :P
A dorwałam ją w Tchibo, mają teraz kolekcję dla zwierząt. Jest też wersja tej zabawki dla kota :lol:

A mi się teraz wszystko komplikuje ;/ Wszystko wypada na ten weekend.
Na szczęście jakoś udało mi się ogarnąć sytuację, ale przez chwilę już było nieciekawie ;/
Niestety nie będę w sobotę na DCDC :( No ale wypadło coś zupełnie nie zależnego ode mnie.

Posted

[quote name='Talucha']Nie chodzi o wyjazd, Kinga normalnie nocuje u mnie, my też zawozimy ich na zawody, tylko ja po prostu w sobotę nie mogę tam być :([/QUOTE]

szkoda, ale ciesz się, że będziesz chociaż w niedzielę ;) bierzesz Lastiego ?

Posted

No, ale zawsze jak się dzieje coś na co bym chciała pójść, na czym mi zależy, to coś nagle mi wypadnie :/
Nie jestem pewna czy brać go w niedzielę. Z jednej strony bym chciała, z drugiej nie.

Posted

Na ostatnim spacerze z Magdą i Lejdi, psy zaczęły szaleć i Lejdi wbiegła mi metalowym kagańcem w udo, tak, że aż się wyglebałam :evil_lol:
Do tej pory moje udo ma kolor fioletowo-żółto-czerwono-zielony :diabloti:

Lasti ostatnio całkiem grzeczny.
Dzisiaj jedziemy po Kingę, jej siostrę i Szakiego :multi:
A teraz jem sobie maliny (prosto z ogródka ;) ) z cukrem :D :loveu: kocham :D

Posted

[quote name='Talucha']Na ostatnim spacerze z Magdą i Lejdi, psy zaczęły szaleć i Lejdi wbiegła mi metalowym kagańcem w udo, tak, że aż się wyglebałam :evil_lol:
Do tej pory moje udo ma kolor fioletowo-żółto-czerwono-zielony :diabloti:

Lasti ostatnio całkiem grzeczny.
Dzisiaj jedziemy po Kingę, jej siostrę i Szakiego :multi:
A teraz jem sobie maliny (prosto z ogródka ;) ) z cukrem :D :loveu: kocham :D[/QUOTE]
Czyli jednak Lejdi umie narozrabiać:evil_lol:
I Ty mi robisz smaka na maliny? Jak możesz?!:-(
Wiesz już czy bierzesz Lastiego w niedzielę? A i liczę na jakieś fotki:diabloti:

Posted

A no umie, a niby taka grzeczna :evil_lol:
Mmmmm maliny :D :loveu:
Nie wiem jeszcze czy biorę Lastiego, ale aparat biorę na 10000000% także i fotki wam mogę cyknąć ;)

Posted

[quote name='Talucha']
Mmmmm maliny :D :loveu:
Nie wiem jeszcze czy biorę Lastiego, ale aparat biorę na 10000000% także i fotki wam mogę cyknąć ;)[/QUOTE]
Przestań! :lol: Bo zaraz do Ciebie przyjadę i Ci wszystkie zjem! :lol:
No, a ja aparatu niestety nie będę miała... powiedzmy że się zepsuł (oczywiście sam, bez mojej pomocy:evil_lol:). Będę go miała dopiero za jakieś 3 tygodnie:-( Co oznacza, że liczę na foty od Ciebie ;)

Posted

Nie dam :evil_lol: Moje maliny <3
A ja się kolejny miesiąc męczę bez mojego laptopka :( Cały czas tyram na mamy...
Podobno już niedługo mam go dostać z powrotem :multi: Ciekawa jestem tylko czy uratują zdjęcia, których nie zdążyłam pozgrywać a było ich mnóstwo...
Dobra, idę wiązać glany bo to mi trochę zajmię :lol: I jedziemy po Kingę ;)

Posted

[quote name='DomixX']U mnie już nie ma bo krzaczki jeszcze malutkie, było troche, ale już nie ma : ([/QUOTE]
To u nas cała jedna część ogrodu wyepłniona jest krzaczorami malinowymi i się one uginają od owoców ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']To u nas cała jedna część ogrodu wyepłniona jest krzaczorami malinowymi i się one uginają od owoców ;)[/QUOTE]

No u nas też sporo, ale jeszcze młodziutkie i malutkie..hihi

Posted

U mojej babci trochę tego jest, a jeszcze ostatnio nie było komu zrywać to połowa zgniła...

Jeeeee, mam swojego laptopka :loveu: Nie ma to jak swój własny z normalną klawiaturą! :D
A dziewczyny jeszcze nie wróciły z zawodów. Na razie wiem tylko jak poszło im w pierwszej konkurencji (starters)
Szaki jest kochany :loveu: Zamieniłabym się, bo mój to taka łajza :D