Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

Ładne są te szelki,ale chyba typowe dla psów zaprzęgowych,co?

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mi też się podobają :P Aczkolwiek uważam, że mają troszkę za krótki pasek z przodu.
Nie, nie są to typowe dla zaprzęgowców :) Fakt, niektórzy mówią, że te są ok do zaprzęgów ale ja uważam, że do zaprzęgu to tylko sledy. Te na zdjęciach to szelki tzw. norweskie ;)

Posted

Wstawiam po kolei jakieś niezbyt udane zdjęcia ;)

Piłkaaa ! :D

Cały dzień extra pogoda, a teraz się rozpadało :mad: Mam nadzieję, że pogoda się poprawi, bo chciałam z psem na plażę...

Posted

Pędziwiatr :D

[quote name='Talucha']Cały dzień extra pogoda, a teraz się rozpadało :mad: Mam nadzieję, że pogoda się poprawi, bo chciałam z psem na plażę...

Oby do nas w końcu ten deszcz dotarł, bo nie da się aż wyrobić na podwórku.

Posted

[quote name='aganela']Aż się kurzy....
:evil_lol: formuła 1.

:lol:

[quote name='Onomato-Peja']Lasti Torped Super Hiper Nitro!

Mi obojętne kiedy, kiedy byś mogła a gdzie - może tradycyjnie pola? Fajnie tam, zielono.

Ok. W tygodniu raczej nie bardzo, bo szkoła, więc zostają weekendy

Posted

[quote name='Pusiakowa']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/pola052.jpg No to ładniaste :loveu:
:)

Lasti miał dzisiaj kleszcza. Wbił mu się mocno. Mam tylko nadzieję, że nie był zarażony. Obroża anty-anty już zamówiona, będzie w środę.
Zdjęcia z niedzieli, z Rewy. Wypad nie udany, bo po 1. zapomniałam linki i byłam mega zła na siebie bo nie mogłam psa spuścić, po 2. jechałam z rodziną, która mnie doprowadzała do szału po 3. byliśmy krótko i w ogóle bez sensu.

Posted

Na polach jest pełno, tam gdzie lubiłam sobie z nim czasem posiedzieć na trawie ostatnio jeden po nim łaził, ale zauważyłam i zwaliłam dziadostwo, a dzisiejszego mama odkryła, całkiem z rana a mama z nim tylko tam na pola chodzi...

Guest papillonek
Posted

Ja podglądam :D
Ćwiczysz trochę Lastiego?

Posted

Bardzo ładnie Lastiemu w zielonym, a na plażę to ja bym chciała pójść nawet bez smyczy i z wkurzającą rodziną :evil_lol:

Posted

[quote name='papillonek']Ja podglądam :D
Ćwiczysz trochę Lastiego?
No chociaż ktoś :p
Ćwiczymy bikejoring od czasu do czasu (jak jest chłodniej), jakieś podwórkowe agility trochę, biegamy itp ;)

[quote name='Klaudia&Aza']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/pola059.jpg to najlepsze:) kurcze no.. pięknego masz tego rudzielca:loveu:
Fajnie macie, bo sobie możecie na plaże wyskoczyć.. A nam tylko łąki pozostały, ale też jest fajnie:eviltong:
:loveu: Ojj, morza bym nie oddała :evil_lol:

[quote name='Amber']Bardzo ładnie Lastiemu w zielonym, a na plażę to ja bym chciała pójść nawet bez smyczy i z wkurzającą rodziną :evil_lol:
A dziękujemy :)
Hah, już tą smycz przeżyję ale tej rodziny nie :diabloti: Afera w autobusie, gdzie to nie mam z psem stanąć/usiąść (jakbym pierwszy raz gdzieś z nim jechała :shake:), plażą nie pójdziemy, bo im piach do butów naleci :roll: Coś akurat mieli kiepski dzień i marudzili o wszystko co się da. Ale nie przepuściłam, na plażę nie jeżdżę z psem po to by sobie z chodnika na morze popatrzeć :cool1:

Mina pt. 'ONA MA CIASTKO! ZROBIĘ WSZYSTKO ALE DAJ MI CIASTKO!'