dagg Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/Wafelitp045.jpg :loveu: Quote
Talucha Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='Naklejka']świetne :) [quote name='Aleksandra95']duże misie.:loveu: [quote name='daguerrotype'] :loveu: [quote name='Mada95']Ale Lasti mały przy Choco !;) ;) Ha, mam już w sumie wakacje ;) W szkole zawitam dopiero na zakończenie. Jakoś mi się udało pozaliczać wszystko z czym miałam problem (czyt. MATEMATYKA!!! :P). Te wakacje będą świetne, zaczynamy koncertowo, lipiec z przyjaciółmi a potem to jak pisałam-wyjazdy :loveu: Quote
Naklejka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ja jeszcze chodzę do szkoły, bo nam ocen nie wystawili, ale jak wystawią, to też pojawię się dopiero na zakończenie roku :D U was też takie upały? Ponad 30 stopni wczoraj było... :( Quote
Talucha Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 A nam już właśnie powystawiali długopisem, dzisiaj chyba rada była. U nas było ostatnio ciepło, ponad 20 stopni, dzisiaj było chyba 15 stopni. A w nocy była taka burza jak już dawno u nas nie było :crazyeye: Cieszę się tylko, że Lasti się nie boi burzy itp. przyszedł tylko do mnie, położył się obok i spał spokojnie :lol: Quote
Naklejka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 A to fajnie masz :D Nam do czwartku chyba oceny wystawiają, a konferencja jest w poniedziałek lub wtorek- przeciągają wszystko, byśmy do szkoły chodzili... Jetsan panikuje jak jest burza, ale tylko na dworze, w domu jest spokojny. Quote
Jean Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Za moich czasów to się nazywało rada nauczycielska a nie konferencja :P Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Jean napisał(a):Za moich czasów to się nazywało rada nauczycielska a nie konferencja :P Za moich też, ale my to już jak dinozaury ;) jesteśmy historią :evil_lol: Quote
Talucha Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 U nas też jest to rada nauczycielska ale to też zależy od regionu, w którym się mieszka bo niektórzy moi znajomi z innych miejscowości mówią właśnie konferencja :) Quote
Baton Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś o tym mówił konferencja...u nas to rada nauczycielska;) Quote
Ty$ka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ja od jutra też mam wakacje :lol: Na jaki koncert, Talucha jedziesz? :) http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/Wafelitp062.jpg - jakie super :loveu: Quote
Talucha Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 (edited) [quote name='maryg22']Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś o tym mówił konferencja...u nas to rada nauczycielska;) No ja już częściej słyszałam, że mówią konferencja :) [quote name='Ty$ka']Ja od jutra też mam wakacje :lol: Na jaki koncert, Talucha jedziesz? :) - jakie super :loveu: Ja mam nieoficjalne od piątku :evil_lol: A jadę na Fląder Festiwal (29 i 30 czerwca), a potem 3 lipca na Street Dogs :loveu::loveu: http://www.youtube.com/watch?v=qQWobv8swkg Edited June 20, 2012 by Talucha Quote
dorka1403 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 jak ja ci zazdroszcze morza na co dzień :placz: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa załamałam się Quote
Dzikie nieporadne Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ja też zawsze slyszalam rada nauczycielska ,albo rada pedagogiczna.. Ja mam wystawianie ocen już "na stałe" jutro albo pojutrze...nie jestem pewna.. Ale ja piszę z matmy sierpień...no ale na szczęście mogę mieć jak nie wyjdzie, warunkowe ;) Jak fajnie Choco pije wodę z butelki :D Quote
Naklejka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Bo na ślunsku wszystko jest trochę inne :diabloti: Ja już wystawione mam, tragedii nie ma, ale mogło być lepiej... tylko jedna 2- ukochany angielski, chyba że babka zmieniła zdanie i dała 3 :D Quote
Ty$ka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nie ma to jak pić od razu z butelki :lol: A Lastuś jak cudownie biegnie ^^ Quote
monika15 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/Wafelitp078.jpg Boszzz, z tyłu stoją kosmici?:evil_lol:;) My mamy radę/konferencję(jak kto woli ;) ) dopiero we wtorek. ale i tak wszyscy już dali sobie spokój i tylko na matmę chodzą:diabloti: (w końcu mat-fiz to nie wypada opuszcać tak ważnych lekcji:lol:) Quote
Talucha Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 dorka1403 napisał(a):jak ja ci zazdroszcze morza na co dzień :placz: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa załamałam się Nie ma się co załamywać tylko trzeba częściej wpadać do nas do galerii i oglądać :D:D Mada95 napisał(a):Ja też zawsze slyszalam rada nauczycielska ,albo rada pedagogiczna.. Ja mam wystawianie ocen już "na stałe" jutro albo pojutrze...nie jestem pewna.. Ale ja piszę z matmy sierpień...no ale na szczęście mogę mieć jak nie wyjdzie, warunkowe ;) Jak fajnie Choco pije wodę z butelki :D Dasz radę ;) Warunkowe lepiej zostawić sobie na później w razie czego, wiem co mówię :lol: Naklejka napisał(a):Bo na ślunsku wszystko jest trochę inne :diabloti: Ja już wystawione mam, tragedii nie ma, ale mogło być lepiej... tylko jedna 2- ukochany angielski, chyba że babka zmieniła zdanie i dała 3 :D Z angielskiego a mam właśnie jedne z lepszych ocen :lol: Ty$ka napisał(a):Nie ma to jak pić od razu z butelki :lol: A Lastuś jak cudownie biegnie ^^ Trzeba było psa ratować taki spragniony :lol: A miski pod ręką nie było monika15 napisał(a): Boszzz, z tyłu stoją kosmici?:evil_lol:;) My mamy radę/konferencję(jak kto woli ;) ) dopiero we wtorek. ale i tak wszyscy już dali sobie spokój i tylko na matmę chodzą:diabloti: (w końcu mat-fiz to nie wypada opuszcać tak ważnych lekcji:lol:) Moja rodzinka :evil_lol: W niektórych sytuacjach mogę nazwać ich kosmitami :diabloti: U mnie chodzili Ci co mieli zaliczenia, teraz oceny wystawione, więc z mojej cudnej klasy pewnie nikt już się w szkole nie stawi aż do zakończenia :lol: Zdjęć niestety brak, a pogoda anty zdjęciowa. Mam tylko zdjęcia z sesji z przyjaciółką a tych wstawiać tu nie będę :lol: Quote
dagg Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ja też Ci zazdroszczę morza na co dzień! http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/Wafelitp078.jpg - w tym zdjęciu najbardziej podobają mi się twarze osób stojących z tyłu :diabloti: Quote
Baton Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='daguerrotype'] http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/Wafelitp078.jpg - w tym zdjęciu najbardziej podobają mi się twarze osób stojących z tyłu :diabloti: Mi też;) Ale Lasti też świetnie wyszedł :) Quote
Klaudia&Aza Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/Wafelitp078.jpg szaloooony:lol: Ja chcę więcej zdjęć Lastucha:mad: Quote
Talucha Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 No musiałam jakąś cenzurę zrobić :diabloti: Klaudia&Aza niestety nie mam więcej zdjęć Lastiego :( Przynajmniej na razie. No i nie wiem kiedy zrobię nowe. Quote
Klaudia&Aza Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Talucha napisał(a):Klaudia&Aza niestety nie mam więcej zdjęć Lastiego :( Przynajmniej na razie. No i nie wiem kiedy zrobię nowe. Aj no szkoda, ale będę czekać cierpliwie;) Quote
Onomato-Peja Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Na flądrę jedź najlepiej ta skmką o 16.44 wtedy na Żabiance będziesz jakoś o 17.05 a na flądrze koło 17.30-40 w zależności od autobusów. Zresztą ja też się tą skmką zabieram, więc się można spiknąć i łatwiej trafisz. ;) Quote
Talucha Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Ok, dzięki za info, chyba tak zrobimy ;) Quote
Recommended Posts