Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Naklejka']świetne :)

[quote name='Aleksandra95']duże misie.:loveu:

[quote name='daguerrotype'] :loveu:

[quote name='Mada95']Ale Lasti mały przy Choco !;)

;)

Ha, mam już w sumie wakacje ;) W szkole zawitam dopiero na zakończenie. Jakoś mi się udało pozaliczać wszystko z czym miałam problem (czyt. MATEMATYKA!!! :P). Te wakacje będą świetne, zaczynamy koncertowo, lipiec z przyjaciółmi a potem to jak pisałam-wyjazdy :loveu:

Posted

Ja jeszcze chodzę do szkoły, bo nam ocen nie wystawili, ale jak wystawią, to też pojawię się dopiero na zakończenie roku :D
U was też takie upały? Ponad 30 stopni wczoraj było... :(

Posted

A nam już właśnie powystawiali długopisem, dzisiaj chyba rada była.
U nas było ostatnio ciepło, ponad 20 stopni, dzisiaj było chyba 15 stopni. A w nocy była taka burza jak już dawno u nas nie było :crazyeye: Cieszę się tylko, że Lasti się nie boi burzy itp. przyszedł tylko do mnie, położył się obok i spał spokojnie :lol:

Posted

A to fajnie masz :D Nam do czwartku chyba oceny wystawiają, a konferencja jest w poniedziałek lub wtorek- przeciągają wszystko, byśmy do szkoły chodzili...
Jetsan panikuje jak jest burza, ale tylko na dworze, w domu jest spokojny.

Posted

Jean napisał(a):
Za moich czasów to się nazywało rada nauczycielska a nie konferencja :P

Za moich też, ale my to już jak dinozaury ;) jesteśmy historią :evil_lol:

Posted

U nas też jest to rada nauczycielska ale to też zależy od regionu, w którym się mieszka bo niektórzy moi znajomi z innych miejscowości mówią właśnie konferencja :)

Posted (edited)

[quote name='maryg22']Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś o tym mówił konferencja...u nas to rada nauczycielska;)

No ja już częściej słyszałam, że mówią konferencja :)

[quote name='Ty$ka']Ja od jutra też mam wakacje :lol:
Na jaki koncert, Talucha jedziesz? :)
- jakie super :loveu:

Ja mam nieoficjalne od piątku :evil_lol:
A jadę na Fląder Festiwal (29 i 30 czerwca), a potem 3 lipca na Street Dogs :loveu::loveu:
http://www.youtube.com/watch?v=qQWobv8swkg

Edited by Talucha
Posted

Ja też zawsze slyszalam rada nauczycielska ,albo rada pedagogiczna..
Ja mam wystawianie ocen już "na stałe" jutro albo pojutrze...nie jestem pewna..
Ale ja piszę z matmy sierpień...no ale na szczęście mogę mieć jak nie wyjdzie, warunkowe ;)

Jak fajnie Choco pije wodę z butelki :D

Posted

Bo na ślunsku wszystko jest trochę inne :diabloti:
Ja już wystawione mam, tragedii nie ma, ale mogło być lepiej... tylko jedna 2- ukochany angielski, chyba że babka zmieniła zdanie i dała 3 :D

Posted

dorka1403 napisał(a):
jak ja ci zazdroszcze morza na co dzień :placz: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa załamałam się

Nie ma się co załamywać tylko trzeba częściej wpadać do nas do galerii i oglądać :D:D

Mada95 napisał(a):
Ja też zawsze slyszalam rada nauczycielska ,albo rada pedagogiczna..
Ja mam wystawianie ocen już "na stałe" jutro albo pojutrze...nie jestem pewna..
Ale ja piszę z matmy sierpień...no ale na szczęście mogę mieć jak nie wyjdzie, warunkowe ;)

Jak fajnie Choco pije wodę z butelki :D

Dasz radę ;) Warunkowe lepiej zostawić sobie na później w razie czego, wiem co mówię :lol:

Naklejka napisał(a):
Bo na ślunsku wszystko jest trochę inne :diabloti:
Ja już wystawione mam, tragedii nie ma, ale mogło być lepiej... tylko jedna 2- ukochany angielski, chyba że babka zmieniła zdanie i dała 3 :D

Z angielskiego a mam właśnie jedne z lepszych ocen :lol:

Ty$ka napisał(a):
Nie ma to jak pić od razu z butelki :lol:
A Lastuś jak cudownie biegnie ^^

Trzeba było psa ratować taki spragniony :lol: A miski pod ręką nie było

monika15 napisał(a):

Boszzz, z tyłu stoją kosmici?:evil_lol:;)

My mamy radę/konferencję(jak kto woli ;) ) dopiero we wtorek. ale i tak wszyscy już dali sobie spokój i tylko na matmę chodzą:diabloti: (w końcu mat-fiz to nie wypada opuszcać tak ważnych lekcji:lol:)

Moja rodzinka :evil_lol: W niektórych sytuacjach mogę nazwać ich kosmitami :diabloti:
U mnie chodzili Ci co mieli zaliczenia, teraz oceny wystawione, więc z mojej cudnej klasy pewnie nikt już się w szkole nie stawi aż do zakończenia :lol:

Zdjęć niestety brak, a pogoda anty zdjęciowa. Mam tylko zdjęcia z sesji z przyjaciółką a tych wstawiać tu nie będę :lol:

Posted

No musiałam jakąś cenzurę zrobić :diabloti:

Klaudia&Aza niestety nie mam więcej zdjęć Lastiego :(
Przynajmniej na razie. No i nie wiem kiedy zrobię nowe.

Posted

Na flądrę jedź najlepiej ta skmką o 16.44 wtedy na Żabiance będziesz jakoś o 17.05 a na flądrze koło 17.30-40 w zależności od autobusów.
Zresztą ja też się tą skmką zabieram, więc się można spiknąć i łatwiej trafisz. ;)