Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='omry']Jak mu odwala? Nie słucha się?

Ze słuchaniem się tak pół na pół, po prostu jest bardzo pobudzony, ma ostatnio trochę mniej ruchu i dlatego.

[quote name='Onomato-Peja']Ja mam co jakiś czas identyczny problem ale on sam przechodzi, po prostu musi Ci tam coś strzyknąć i wszystko się samo nastawia elegancko.

Tylko, że mnie to potrafi trzymac bardzo długo i bywa bardzo bolesne. Dopóki samo mi się przestawiało to to olewałam ale robi się coraz gorzej.

[quote name='Ty$ka']Towarzystwa Lastiemu zazdroszczę ;)

:)

[quote name='Naklejka']Jakie maleństwo!
Mi dzisiaj też coś w biodrze strzykało, ale przeszło. Czasem ból utrudniał mi chodzenie, ale to była raczej wina przeciążenia.

Trzeba uważac z takim żeby nie zdeptac :lol:
No mnie ostatnio tak bolało, że myślałam, że nie ruszę się z miejsca a byłam z psem na spacerze kawałek od domu. A jak on ma zryw czy pociągnie to już w ogóle katastrofa. Chciałam zacząc biegac i jeździc na rolkach ale dopóki to tak boli nie mogę. Dlatego muszę iśc w końcu do lekarza :roll:

Macie śpiocha

A ja już wreszcie nie mam tego wstrętnego pomarańczu na ścianie :lol: :loveu:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mama się ze mnie śmiała, że mam tabletki od psa na stawy brać :P
Jak Jetsan mnie na spacerach wyszarpał, albo schroniskowce to też mnie biodra bardzo bolały... :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']świetny śpioch :)

Ale długo tak nie poleży bo mu od razu gorąco się robi :)

[quote name='Ty$ka']Pan Wygodnicki ;) Pełna sielanka ^^

Jaki paskudny kolor? Ja chciałabym mieć pomarańczowy pokój, hehe :D

On jest bardzo wygodnicki :P
Ja już miałam dośc tego pomarańczu, denerwował mnie ;)

[quote name='Kaaasia'] Rany, ale słodziak :loveu:

:):):)
[quote name='Klaudia&Aza'] :loveu:

Pomarańczowy nie jest taki zły ale też mi się znudził, teraz mam fiolecik:eviltong:

Kiedyś chciałam miec fioletowo-zielone :)
Taki zielony jak miałam poprzednio (gdzieś tam kiedyś było pewnie widac na zdjęciach czy filmikach ;) ) +śliwkowy fiolet

[quote name='Naklejka']Mama się ze mnie śmiała, że mam tabletki od psa na stawy brać :P
Jak Jetsan mnie na spacerach wyszarpał, albo schroniskowce to też mnie biodra bardzo bolały... :roll:

Lasti nic na stawy nie bierze to nawet nie miałabym komu podkradac :evil_lol:

Pokażę wam kibiców :diabloti:
W rolach głównych: mój brat i Lastuch ;)

i mój brat z 'trollface'. Dziecko kwejka i komixxów :lol:

Posted

Hahaha ale mnie rozbawiły te zdjęcia:roflt:
http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/euro2012008.jpg kibic pierwsza klasa:D
http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/euro2012002.jpg widzę u Ciebie taki sam zapał na Euro jak i u mnie:evil_lol: Lepiej nawet powiem, w piątek pojechali specjalnie nowy telewizor kupić na tą okazję aby się lepiej oglądało:D ja osobiście wiary w naszych piłkarzy to chyba nie mam:roll:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Hahaha ale mnie rozbawiły te zdjęcia:roflt:
kibic pierwsza klasa:D
widzę u Ciebie taki sam zapał na Euro jak i u mnie:evil_lol: Lepiej nawet powiem, w piątek pojechali specjalnie nowy telewizor kupić na tą okazję aby się lepiej oglądało:D ja osobiście wiary w naszych piłkarzy to chyba nie mam:roll:

Daj spokój, mój brat ciągle coś kupuje z Euro :lol: Jakieś karty z piłkarzami zbiera, ma kredki do wymalowania twarzy :roll::lol:
A mnie piłka nie kręci i w sumie wszystko mi jedno :lol:

Korenia napisał(a):
Zapisuję :) Po sesji obczaję dokładniej galerię ;) Kibice fajni :D:D!

Witamy :)

Marta_Ares napisał(a):
hehe ale kibice świetni!!! :loveu:

Ty$ka napisał(a):
No..no... kibice jak się patrzy :cool3:

paulaa. napisał(a):
prawdziwi kibice :-D

wikikoniki napisał(a):
dziecko kwejka xD

nie no... fajnie fajnie :lol:

Tak, oni się już wprawiają i wiczą do Euro ;):cool3:

Kaaasia napisał(a):
Chyba nie bardzo mu się podobało :evil_lol:

Jean napisał(a):
Słodki Lasti :) Biedny nie wie za bardzo chyba o co chodzi :evil_lol:
a śpioszek wymiata :D

Mina pod tytułem 'weź mi to zdejmij bo mam zęby i nie zawacham się ich użyc' :evil_lol:

Posted

Talucha napisał(a):
Daj spokój, mój brat ciągle coś kupuje z Euro :lol: Jakieś karty z piłkarzami zbiera, ma kredki do wymalowania twarzy :roll::lol:
A mnie piłka nie kręci i w sumie wszystko mi jedno :lol:

A ja wychowałam się w towarzystwie chłopaków i lubię pograć w piłkę nożną:lol: ale za to nienawidzę grać w siatkówkę, jak dla mnie to najgorsza gra zespołowe jak tylko może być :lol:

Posted

Jak byłam młodsza to ciągle grałam w nogę z przyjaciółką i jej starszym bratem, praktycznie codziennie się grało. I taką na podwórku to ja lubię, ale nie kręci mnie oglądanie w tv i w ogóle te wszystkie sportowe zasady :P
Generalnie to ja nie znoszę sportu w szkole np. na wf-ie prawie nigdy nie cwiczę:evil_lol:, chętnie bym sobie załatwiła zwolnienie całoroczne z wf-u :diabloti: ale tak poza szkołą lubię pograc w siatkówkę, tenisa, czy pobiegac :)

Posted

Talucha napisał(a):
Jak byłam młodsza to ciągle grałam w nogę z przyjaciółką i jej starszym bratem, praktycznie codziennie się grało. I taką na podwórku to ja lubię, ale nie kręci mnie oglądanie w tv i w ogóle te wszystkie sportowe zasady :P
Generalnie to ja nie znoszę sportu w szkole np. na wf-ie prawie nigdy nie cwiczę:evil_lol:, chętnie bym sobie załatwiła zwolnienie całoroczne z wf-u :diabloti: ale tak poza szkołą lubię pograc w siatkówkę, tenisa, czy pobiegac :)

Boże, widzisz i nie grzmisz?! :P
Ja to pamiętam że całe życie szkolne kochałam w-f. Całe gimnazjum i całe liceum grałam w kosza (zawody, sks-y itp.), w liceum siadło mi ścięgno achillesa i miałam 3 msc zwolnienia to nie mogłam usiedzieć na trybunach jak inni grali ;(
a jeśli chodzi o euro.. cóż, mąż zapowiedział że będzie oglądać, co niektóre mecze też zerknę, ale też nie jestem jakąś pasjonatką nogi ;)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
ale za to nienawidzę grać w siatkówkę, jak dla mnie to najgorsza gra zespołowe jak tylko może być :lol:

nie lubię cię :mad:

ja nie lubię nożnej a w siatkę to mogę w kółko grać :loveu:

Posted

[quote name='Talucha']Generalnie to ja nie znoszę sportu w szkole np. na wf-ie prawie nigdy nie cwiczę:evil_lol:, chętnie bym sobie załatwiła zwolnienie całoroczne z wf-u :diabloti: ale tak poza szkołą lubię pograc w siatkówkę, tenisa, czy pobiegac :)
Ja lubię sport, ale nie lubię ćwiczyć na wf-ie i też z chęcią bym sobie załatwiła zwolnienie ale mi by wystarczyło tak październik - marzec:lol:
[quote name='wikikoniki'][quote name='Klaudia&Aza']ale za to nienawidzę grać w siatkówkę, jak dla mnie to najgorsza gra zespołowe jak tylko może być :lol:

oj tam oj tam:eviltong: ja po podstawówce i gimnazjum mam po prostu już dość siatki bo u mnie nie graliśmy w nic innego.. ewentualnie od czasu do czasu w kosza:lol:

Posted

Jean napisał(a):
Boże, widzisz i nie grzmisz?! :P
Ja to pamiętam że całe życie szkolne kochałam w-f. Całe gimnazjum i całe liceum grałam w kosza (zawody, sks-y itp.), w liceum siadło mi ścięgno achillesa i miałam 3 msc zwolnienia to nie mogłam usiedzieć na trybunach jak inni grali ;(
a jeśli chodzi o euro.. cóż, mąż zapowiedział że będzie oglądać, co niektóre mecze też zerknę, ale też nie jestem jakąś pasjonatką nogi ;)

Wf jest okropny :lol:

wikikoniki napisał(a):

Ja lubię jak już wspomniałam we własnym zakresie, nie na wf-ie ;p

Klaudia&Aza napisał(a):
Ja lubię sport, ale nie lubię ćwiczyć na wf-ie i też z chęcią bym sobie załatwiła zwolnienie ale mi by wystarczyło tak październik - marzec:lol:

oj tam oj tam:eviltong: ja po podstawówce i gimnazjum mam po prostu już dość siatki bo u mnie nie graliśmy w nic innego.. ewentualnie od czasu do czasu w kosza:lol:

My w gimnazjum ciągle graliśmy w siatkę. Jeszcze tacy idioci chodzili do tej szkoły, że jak się nie odbiło piłki to od razu wrzask ;/ Także ja dziękuję za takie coś.

Aleksandra95 napisał(a):
ejj, wywaliło mi Was.. :(

przypadkiem trafiłam i patrze że coś tu się dzieje ehh dogo

No czasem tak wywala.

Wczoraj doszła dla Lastiego obroża foresto, dostaliśmy do niej takie klipsy odblaskowe :)
I mam gościa od wczoraj wieczorem :)
Choco zostaje u mnie na tydzień :):)

Posted

[quote name='Talucha']My w gimnazjum ciągle graliśmy w siatkę. Jeszcze tacy idioci chodzili do tej szkoły, że jak się nie odbiło piłki to od razu wrzask ;/ Także ja dziękuję za takie coś.
Ej to w takim razie chodziłyśmy do takiej samej szkoły:lol: u mnie też dziwnie się patrzyli jak się piłki nie odbiło;/
[QUOTE=]Wczoraj doszła dla Lastiego obroża foresto, dostaliśmy do niej takie klipsy odblaskowe :)
I mam gościa od wczoraj wieczorem :)
Choco zostaje u mnie na tydzień :):)
Na co czekasz, dawaj zdjęcia z nowym nabytkiem Lastiego:-D

Ooo a jak to? Choco u was? :lol: