Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lasti jest piękny :loveu:
a i obróżka niczego sobie..mi by pewnie taka nie wyszła..te linki do obroży ciekawe z jakiego materiału są.. wyglądają trochę jak sznurówki ?:roll:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Onomato-Peja']ładne kolorki wybrałaś, mi to się nawet nie chce próbowac robić takiej obroży. :D[/QUOTE]
Mi tak samo :evil_lol: Kiedyś była moda na plecenie takich bransoletek ze sznurków to też nawet nie zaczynałam... Tylko filofuny mi najprostsze wychodziły, ale jak patrzyłam jakie cuda z nich plecie siostra mojego TŻ to się przestałam odzywać :evil_lol: Obroża super, pasuje Lastiemu do oczu :)

Posted

[quote name='aganela']Lasti jest piękny :loveu:
a i obróżka niczego sobie..mi by pewnie taka nie wyszła..te linki do obroży ciekawe z jakiego materiału są.. wyglądają trochę jak sznurówki ?:roll:
Sznurówkami to one nie są ;P Ale nie wiem z jakiego to materiału, nie znam się za bardzo ;)

[quote name='Onomato-Peja']ładne kolorki wybrałaś, mi to się nawet nie chce próbowac robić takiej obroży. :D
:D Na początku myślałam, że to strasznie trudne ale zaczęłam robić i to jest mega proste :D

[quote name='Amber']Mi tak samo :evil_lol: Kiedyś była moda na plecenie takich bransoletek ze sznurków to też nawet nie zaczynałam... Tylko filofuny mi najprostsze wychodziły, ale jak patrzyłam jakie cuda z nich plecie siostra mojego TŻ to się przestałam odzywać :evil_lol: Obroża super, pasuje Lastiemu do oczu :)
Ooo filofun :D Z tego też robiłam różne breloczki ale też tylko te najprostsze :P
;)

[quote name='Aleksandra95']No super taka obróżka .:D
Dzięki ;)

[quote name='Misia&Ruby']Świetna jest ta obróżka :) Aż chyba ściągnę od Ciebie pomysł :D
Dzięki ;) Noo i pochwal się efektami :D

A ja już zrobiłam kolejne obróżki:evil_lol: Spodobało mi się to plecenie :lol:
I dzisiaj na spacerze z Lastim, kawałek szliśmy po takiej trawie i jak z niej zeszliśmy to kazałam mu zrobić siad i podać łapy. Na szczęście, ze mu tak kazałam, bo po jego łapkie chodził KLESZCZ. Jeeny, wysyp ich w tym roku -,-

Posted

[quote name='Pusiakowa']Świetna ta obroża! :D
naucz mnie tak pleść. :lol:
Dzięki :) Hah, ja nauczyłam się oglądając w kółko filmik jak to się wyplata z wątku na dogo o tym jak robić własnoręcznie obroże :D
Oglądałam chyba z 10 razy i skumałam :D

[quote name='aganela']to jak się robi taką obrożę?
Hmm, ciężko mi to tak wytłumaczyć :P Zaraz podam link do wątku z filmikiem jak to robić :)
[quote name='Aleksandra95']http://i54.tinypic.com/30lj4o0.jpg jaki długi pyszczek :o słodziak. :loveu: zapraszam do nas. ;)
No właśnie krótki :P Zaledwie 8 cm ;) Na zdjęciu może się długi wydawać :D

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Obroża świetna ! Bardzo ładne kolorki :)
Dziękuję :)

Nie mam żadnych zdjęć... Zaraz jak pójdę na spacer z Lastuchem to coś może porobię :D
Może, bo nie wiem czy mi akumulator wytrzyma, nie naładowałam go.

Posted

Ostatnio nie miałam czasu tutaj nic dodawać, poza tym nie miałam zdjęć.
Dzisiaj znalazłam trochę czasu i nawet ogarnęłam photobucketa :D Matko, jak dobrze, że się tam zalogowałam! Koniec męczarni z tinypic :D
Lasti w ręcznie przeze mnie wykonanej czerwonej obroży ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']No super obróżka. :loveu:

[quote name='aganela']następna obroża do kolekcji?
chciałabym,żeby ktoś Sabie taką zrobił,bo ładna...i ta pierwsza też ładna..

Dziękuję :)
Tak, jest jeszcze zielona :D No i jedna czerwona dla psa babci i 2 się robią dla koleżanek ;)

Tylko, że kolor na zdjęciach jest całkiem inny :roll: Na żywo to taka fajna zieleń

Guest papillonek
Posted

Witamy się po raz pierwszy,ale na pewno nie ostatni
,bo zakochałam się w Lastim od pierwszego wejrzenia :D
Jak każdy hasszczor robi fajne minki np.http://i54.tinypic.com/b83gbd.jpg
Jest cudny ;) Mizianko ode mnie i Soni :evil_lol:
Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie :loveu:

Posted

[quote name='motyleqq']podsunęłaś mi pomysł. porobię takie fajne rzeczy i dam na bazarek! :D
:D Dobry pomysł :D
Może kiedyś jak będę miała więcej materiałów to i dorzucę coś od siebie na bazarek :D

[quote name='papillonek']Witamy się po raz pierwszy,ale na pewno nie ostatni
,bo zakochałam się w Lastim od pierwszego wejrzenia :D
Jak każdy hasszczor robi fajne minki np.http://i54.tinypic.com/b83gbd.jpg
Jest cudny ;) Mizianko ode mnie i Soni :evil_lol:
Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie :loveu:

Witamy:loveu:

A ja dalej jadę ze starymi zdjęciami z dogo spaceru. Obecnie rzadnych zdjęć nie robię, pogoda nie sprzyja. A jak się ciut ociepli to planuję wypad z psem na plażę może wreszcie. I wtedy będą fotki ;)

Lasti i Zgredek

Posted

[quote name='papillonek']http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/Spacery%20dogomaniackie/90411r022.jpg
A Lasti muchy w biegu łapie :D
Pozdrawiamy

heh :P

[quote name='Misia&Ruby']Świetne są te obróżki! :D

Fajnie, że możecie sobie organizować takie zlociki z ludźmi z dogo :) Ja zbytnio niestety nie mam takiej możliwości.

Dzięki ;)
No szkoda. Lasti też jak ma się wybiegac z psami to tylko na tych spacerach dogo, inaczej ludzie nie są zbyt chętni na spuszczanie psów... A te spacery dogo też wcale częstwo się nie odbywają ;)

Dwa zdjęcia na szybko i lecę do kina :) Później jakieś wstawię