Talucha Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 No i wcięło posty. Idzie się zdenerwowac :shake: Dzisiaj zaliczyłam spacer z Łatkiem i Lastim. Z Lastucha ostatnio jestem zadowolona. Dzisiaj spuściłam go na dwa krótkie momenty. Ciągle cwiczymy przywołanie i ogólne posłuszeństwo :) Nowych zdjęc nie ma i nie wiem kiedy będą ;) Quote
Onomato-Peja Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Orientujesz się, czy szykuje się w weekend jakiś ast zlot? Quote
Talucha Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Jean napisał(a):Słodki szajbusek :) :):) Onomato-Peja napisał(a):Orientujesz się, czy szykuje się w weekend jakiś ast zlot? Nic mi na ten temat nie wiadomo Quote
Talucha Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Zapisałam się dzisiaj na wykłady z Zofią Mrzewińską i Jackiem Gałuszką w Fundacji Dobrych Zwierząt :) Chciałam jechac dzisiaj z psem na plażę ale pogoda jest średnia i stwierdziłam, że jednak pójdziemy tylko na długi spacer, na którym pocwiczymy sobie m.in. przywołanie :) Zdjęcia mooooże zrobię. Quote
wikikoniki Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Talucha napisał(a):Zapisałam się dzisiaj na wykłady z Zofią Mrzewińską i Jackiem Gałuszką w Fundacji Dobrych Zwierząt :) Chciałam jechac dzisiaj z psem na plażę ale pogoda jest średnia i stwierdziłam, że jednak pójdziemy tylko na długi spacer, na którym pocwiczymy sobie m.in. przywołanie :) Zdjęcia mooooże zrobię. A mi mama pozwoliła tylko, jak ktoś ze mnną pojedzie ;( Odpisali Ci, ja dwa razy pisałam i nic :( Quote
Talucha Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 To chodź ze mną :lol: Będzie też Pinesk@ z forum :) Ja dopiero dzisiaj napisałam do nich. Zaraz zabieram Lastiego i Łatka na dłuższy spacer na pola :):) Quote
wikikoniki Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Pytałam się, czy koleżanka z Gdyni a mama powiedziała, że ktoś z Osowy. A ja nikogo nie znajdę :( Quote
wikikoniki Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 19, 27 kwiecień, gdynia (nie pamiętam gdzie dokładniej), za darmo, ale trzeba dać coś dla schroniskowców Quote
Talucha Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Wiki to szkoda w takim razie :( Jean 19.04 jest wykład z Zofią Mrzewińską na godz. 18 w Fundacji Dobrych Zwierząt w Psim Centrum przy ul. Witomińskiej 46 27.04 wykład z Jackiem Gałuszką na godz. 18 w Fundacji Dobrych Zwierząt w Psim Centrum przy ul. Witomińskiej 46 Wykłady są darmowe (trzeba przynieśc koce, karmę etc. dla schroniskowców lub stary, nieużywany telefon) Trzeba się zarejestrowac drogą mailową :) http://www.dobrezwierzeta.pl/196-Spotkania-u-Dobrych-Zwierzat.html Quote
Jean Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Super! Już wysłałam maila z rejestracją :)) Więc też się pojawię :) Ta Zofia, to na TVP2 prowadziła program chyba o zwierzętach, co? Coś tak ją kojarzę :) Quote
Talucha Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Oooo to extra :D Będzie więcej znajomych :) A nawet się nie orientuję, ja raczej mało TV oglądam :) Quote
Jean Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Onomato-Peja napisał(a):P. Zofia jest nawet na forum. ;) No co Ty? :) Quote
Onomato-Peja Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Tak, kiedyś przeglądając stare wątki na nią natrafiłam. :) Quote
Onomato-Peja Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Nie wiem, zależy czy coś wtedy nie wypadnie. Jeszcze się nie zarejestrowałam tak czy siak. Quote
Talucha Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 A nawet nie wiedziałam, że jest na forum :) Dzisiaj byłam krótko z psem, bo musiałam załatwic co innego. Fotki mam z wczorajszego spaceru jak byłam z dwoma czubkami, ale są jeszcze nie zrzucone a mi się teraz nie chce tego robic i zmniejszac fotek itp. Także następnym razem :lol: Cwiczymy przywołanie, wczoraj było średnio, trochę się denerwowałam na psy, więc zrezygnowałam ze szkolenia, natomiast dzisiaj byłam tylko z Lastim, również cwiczyliśmy i było bardzo fajnie. Znowu mi się trochę nakręcił na psy, popracujemy nad tym. Quote
Talucha Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Dostałam maila potwierdzającego, załapałam się na wykłady :) Na obrożowym dziewczyny zrobiły mi smaka na nowe szelki norweskie. Tym bardziej, że nasze są tak średnio dopasowane i popękała nam eko skórka :( Może uda mi się namówic mamę :diabloti: Ja sama niestety nie mam na to pieniędzy, mam masę innych wydatków. A nowe podszycie z AD wydaje się byc fajne :) Quote
Onomato-Peja Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 A te będziesz chciała sprzedać? Czy zostawiasz na czarną godzinę? Bo jeśli pasowałyby na Leczo to chętnie je kupię, nawet z tą zdezelowaną eko skórką. Quote
Ty$ka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/130412r018.jpg --- och i ach nie mam słów na tego psa :loveu: Quote
kalyna Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 łoooo ale zazdroszczę wykładu z p. Zofią. a ten drugi to bym nie poszła :D to potem jak będziecie to napiszcie jak było :) a jak klatka się sprawuje? ps. p. Zofia jest na forum owczarków :) Quote
Jean Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 No i juz chyba nie dostanę.. Więc Talucha czekamy na obszerną relację.. Quote
Recommended Posts