Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[video=youtube;j4w1Cbc0puo]http://www.youtube.com/watch?v=j4w1Cbc0puo[/video]

Raz skubany nie chciał oddac piłki ale powtórzyłam 'oddaj' i stwierdził, że jednak tym razem nie pobawimy się w ganianego :P
[video=youtube;hGfdrCh4AT8]http://www.youtube.com/watch?v=hGfdrCh4AT8[/video]

Posted

Fajnie aportuje a Łatek fajnie posłuszeniuje się XD
I zdjęcia też meeega.

Masz PW na facebook'u. Jeszcze raz przepraszam, ale miałabym całe pogryzione ręce przez to fribsee...

Posted

[quote name='Jean']No proszę po filmiku z Łatkiem widać że chcieć to móc. Nawet staruszka da się nauczyć czegoś :)
Super! Gratulacje :)

Oczywiście, że się da :) Dzięki :)

[quote name='wikikoniki']Fajnie aportuje a Łatek fajnie posłuszeniuje się XD
I zdjęcia też meeega.

Masz PW na facebook'u. Jeszcze raz przepraszam, ale miałabym całe pogryzione ręce przez to fribsee...

Dzięki :)
Wiadomość widziałam, odpisałam ;)
Nic się nie stało, wystawię na dogo :)

[quote name='dOgLoV']sliczny łatek :loveu::loveu::loveu::loveu:

a to wasz psiaczek ?? bo nie doczytałam :oops:

To pies babci :) Mieszkam z babcią na jednym podwórku ale w 2 osobnych domach i ja mam Lastiego, a babcia ma 2 psy-jednego kundelka Dinga (w domu) i drugiego kundelka Łatka (na łańcuchu :( )

Posted

Talucha!
Szkoda, że szybciej nie mówiłaś / nie wystawiłaś na sprzedaż swojego frisbee, 2h przed dodaniem Twojego ogłoszenia kupiłam na krakvecie :(

Posted

O widzisz. Ode mnie miała wziąc Wiki ale jednak dla niej była za mała średnica i dlatego dopiero dodałam ;)

CO ONI ZROBILI Z DOGO JA SIĘ PYTAM?! W ogóle mi się nie podoba nowy wygląd okna odpowiedzi :shake: Stare dogo było znacznie lepsze.

Posted

Wg facebook

Dogomania.pl
Forum od wczorajszego wieczoru na nowym oprogramowaniu. Wiele usprawnień, zapraszamy do testów http://www.dogomania.pl/forum/ . Problemy związane z działaniem proszę zgłaszać w dziale "Administracja".

Jak sobie poradzilas z filmikami? moze u Ciebie mov dalo sie innymi zamienic od Tz mov nie :(

Posted

No teraz trzeba się przyzwyczaic do nowego wyglądu :(
A z filmikami pogrzebałam trochę w sieci i ściągnęłam sobie program Any Video Converter :)

Posted

O widze ze naprawily sie obrazki, ale dodawanie obrazka to masakra

Dodaj obrazek z Twojego komputera

Dozwolone typy plików: jpg, jpeg, png, gif
Plik
Rozmiar

a potem trzeba odznaczyc ze ma byc zalacznik..

Ten mi tez nie dzialal :(

Posted

Ja zdjęcia i tak dodaję z photobucket a tam mam już gotowe w linkach.
A to nie wiem czemu, u mnie wszystko działa przez ten program :)

O, mam znowu inne okno do pisania postów i nie jest takie złe... Rano chyba nie wszystko jeszcze do końca działało. Teraz jest ok
A z Lastim mamy już swój mały sukces :) Wchodzi do klatki ;)

Problem mamy tylko jeden-ta 'tacka' na dole się rusza i tego Lasti się boi. Macie jakiś pomysł jak ją unieruchomic?
Nie ma tam żadnych haczyków ani nic. Myślałam o tym, żeby tackę wywalic, a kupic materacyk odpowiedniej wielkości do klatki ale teraz nie mam na to pieniędzy, mam inne wydatki

Posted

U mnie też ta tacka lata, ale Arniemu to nie przeszkadza, do klatki wszedł bez oporu i nie ma do niej urazu, chociaż z samego początku musiał w niej długo siedzieć...

Posted

[quote name='Onomato-Peja'] - lekki zezik :lol:
A co do tej tacki, to może położyć na jej miejsce sam koc?

:lol:
Będą mu się pręty w dupkę wbijac :P

[quote name='Marta_Ares']ale wtedy nie będzie to zbytnio wygodne, bo pręty są na spodzie.

a próbowałaś połozyć koc i na to tackę?? może mniej się bedzie ruszać?

Dokładnie.
Na samym kocu trochę się rusza ale znalazłam w domu takie jakby kawałki wykładziny i na to położyłam i rusza się mniej.

[quote name='Naklejka']U mnie też ta tacka lata, ale Arniemu to nie przeszkadza, do klatki wszedł bez oporu i nie ma do niej urazu, chociaż z samego początku musiał w niej długo siedzieć...

No a Lasti się boi, więc muszę to jakoś unieruchomic ;)

[quote name='omry']Koc, tacka, koc i powinno być dobrze :)

Na samym kocu się i tak rusza :shake:
Jutro będę kombinowac czy nie przewiercic w 2 miejscach i takimi drucikami przewiązac żeby się nie ruszało

[quote name='biscuit']Witamy się :multi:
Lasti jest obłędny - kocham takie umaszczenie u haszczaków :loveu:
Będziemy zaglądać ;)

Heeej :multi:
:loveu:

Posted

Super filmik! psiak twojej babci jest na prawdę piękny :loveu: co do klatki nie wiem nie przepadam za takimi rzeczami dla psów.. i nie wiem co możesz zrobić by tacka się nie ruszała:shake:
PS: zdjęcia jak zawsze piękne!!

Posted

roadtonowhere napisał(a):
co do klatki nie wiem nie przepadam za takimi rzeczami dla psów..

A dlaczego?
Nie wiem, dlaczego wśród niektórych ludzi panuje przekonanie, że pies w takiej klatce czuje się, jakby siedział tam za karę, jakby to miało go w jakiś sposób ograniczać.. Wystarczy spojrzeć na psy w tych klatach. To ich azyl, one czują się tam dobrze i jak są w jakichkolwiek sytuacjach tam zamykane to się wyciszają i nie czują się z tym źle.

Posted

[quote name='omry']A dlaczego?
Nie wiem, dlaczego wśród niektórych ludzi panuje przekonanie, że pies w takiej klatce czuje się, jakby siedział tam za karę, jakby to miało go w jakiś sposób ograniczać.. Wystarczy spojrzeć na psy w tych klatach. To ich azyl, one czują się tam dobrze i jak są w jakichkolwiek sytuacjach tam zamykane to się wyciszają i nie czują się z tym źle.
dokładnie...

u mnie metalowa klatka jest w domu otwarta cały czas pies bardzo chętnie spędza w niej większość dnia (przesypia) drugi pies ktory ma posłanie swoje w innym pokoju również czasami wchodzi spać do klatki :)
to samo na treningach psy wiedzą, że klatka to miejsce odpoczynku między biegami,

rozglądamy się teraz za jakimś samochodem kombi i planuje tam wstawić klatkę, zeby psy w klatce jeździły.

Talucha z tym przewierceniem to też bardzo dobry pomysł ;)