Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aganela']Cudny był:loveu::loveu:
I nadal jest :D :loveu:

[quote name='Pusiakowa']http://i52.tinypic.com/20sslq9.jpg :loveu::loveu:
;)

[quote name='Klaudia&Aza']Dywanik to on ma przecudny:D
http://i54.tinypic.com/2cmkyh4.jpg to najlepsze:loveu:
Tak, ukradł mi :P

[quote name='Onomato-Peja']owszem wielkie byc mają, ale przede wszystkim wygodne dla psa a latający po całej głowie kagan raczej za wygodny nie jest.
Rastowy też czasami dotyka nosa, ale ona ma na to wysrane. :P
Dlatego muszę kupić mniejszy ;) Lastiemu właśnie to przeszkadza, ech...

[quote name='Czarnulka']Fajne ma nowe miejsce do spania ;d :*:)
Napewno znajdziesz na niego kaganiec ;d
To nie jest jego nowe legowisko ;) Na tym śpi u mnie w pokoju tylko, bo ma osobne legowisko, tam gdzie przebywa przez większość dnia. Znajdę, znajdę.

[quote name='motyleqq']AAA, to zdjęcie szczeniaczkowe :loveu::loveu::loveu:
:loveu:

[quote name='aganela']A i szelki te zielone ma śliczne:loveu:,mogę zapytać jaki to typ?(bo mają taką fajną rączkę?)i skąd?:lol:
Dzięki ;) To szelki tzw. norweskie. Kupione w dogstyle ;)

Nasze dzisiejsze nagrody za udział w festynowym dogtrekkingu. Trasa krótka, całkiem fajnie się szło :P Mamy dyplom, próbkę karmy, naklejkę do samochodu 'jedzie z nami pies', długopis i pióro +długopis, który był potrzebny w konkurencji (po drodze trzeba było odpowiadać na pytania), i plakietka z numerkiem. Miałabym lepsze miejsce gdyby jakaś kobieta się przede mnie nie wepchnęła przy namiocie i nie wrzeszczała swojego numerka o.O E tam, olać ich xd. Zdjęć nie robiłam, nie chciało mi się...

Usłyszałam dzisiaj, że mój pies jest grzeczny i ułożony. Ha ! Gdzie on ułożony xD
To, że w autobusie jest grzeczny to jeszcze nic nie znaczy :P

Posted

Mi było gorąco :) Bardzo ciepło dzisiaj.
Tak szczerze to nie wiem dokładnie ile trasa miała, ale była krótka. To nie był taki 'profesjonalny' dogtrekking, że na 25 albo 50 km. Chociaż i w taki bym się chętnie zabawiła :D

Posted

He he może kiedyś będziesz miała okazję w takim dłuższym uczestniczyć:)
Ja z moją psicą to bardziej canicrossing uprawiamy. Co prawda tylko tak amatorsko, bo jestem lekkoatletką to trenować muszę no i przy okazji piesek sobie ze mną biega:D Co mu wychodzi na zdrowie, bo ma często nadmiar energii. A tak to pobiega ze mną i jest wykończony przez jakąś godzine, ale po tem i tak głupawi dostaje:D

Posted

He he może kiedyś będziesz miała okazję w takim dłuższym uczestniczyć:)
Ja z moją psicą to bardziej canicrossing uprawiamy. Co prawda tylko tak amatorsko, bo jestem lekkoatletką to trenować muszę no i przy okazji piesek sobie ze mną biega:D Co mu wychodzi na zdrowie, bo ma często nadmiar energii. A tak to pobiega ze mną i jest wykończony przez jakąś godzine, ale potem i tak głupawi dostaje:D

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']He he może kiedyś będziesz miała okazję w takim dłuższym uczestniczyć:)
Ja z moją psicą to bardziej canicrossing uprawiamy. Co prawda tylko tak amatorsko, bo jestem lekkoatletką to trenować muszę no i przy okazji piesek sobie ze mną biega:D Co mu wychodzi na zdrowie, bo ma często nadmiar energii. A tak to pobiega ze mną i jest wykończony przez jakąś godzine, ale potem i tak głupawi dostaje:D
Mam nadzieję, że będzie taka okazja :D CC też trochę trenowałam ale moja kondycja pozostawia wiele do życzenia :P Muszę nad tym popracować i się wziąć znowu za CC. Psy to niewyczerpalne źródło energii :P

[quote name='Klaudia&Aza']Ups!! Prepraszam za dwa takie same posty pod sobą:oops: jakoś mi się tak klikneło, chciałam tylko literówkę poprawić:oops:
;)
[quote name='Misia&Ruby']Ale Wam fajnie, też bym kiedyś chciała wziąć z Rubinką udział w zawodach dogtrekkingowych :)
Może kiedyś się spotkamy.... :D
Może, może :D

[quote name='motyleqq']fajnie! ja bym chciała biegać z psem, albo robić cokolwiek innego, ale przez astmę duszę się po 10 sekundach biegu :angryy:
A to nie fajnie masz :(
[quote name='Pusiakowa']O, gratulujemy :D:D
Dzięki :)

Jakieś stare zdjęcia:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']http://i51.tinypic.com/1zoxmwy.jpg te jego straszne oczy sa takie piękne... :loveu:
:)
[quote name='Misia&Ruby']http://i56.tinypic.com/2db9et2.jpg - hehe, Lasti wygląda na tym zdjęciu jak naćpany :D
Uwielbiam te jego błękitne oczka :loveu:
Ja też :loveu:

SPRZEDAM!!!
Kaganiec fizjologiczny

Rozmiar: Husky/Dalmatyńczyk/Ogar Polski Pies
Długość: 10,5cm
Szerokość: 10cm
Wysokość: 12,5cm

INFO NA PW !!!

Posted

[quote name='motyleqq']jak to się mierzy psa do kagańca? Etnie by się przydał w końcu :roll:
Ja mojego zmierzyłam zwyczajnie, wzięłam centymetr, na długość to od samego stopu do koniuszka nosa +zawsze trzeba doliczyć ten 1-2cm na przerwę między psim nosem a końcem kagańca ;). Tak samo szerokość zawsze w najszerszym miejscu. Na wysokość trzeba spojrzeć tak żeby pies mógł swobodnie dyszeć.
[quote name='Pusiakowa']Ale on ma śliczne oczy :loveu:
;)

Wczorajsze, nie za ciekawe zdjęcia.

Ech.. muszę ogarnąć photobucket. Czy ten program jest też w polskiej wersji językowej ?

Posted

[quote name='Pinesk@']Photobucket jest bardzo prosty w obsłudze. Ja angielskiego nie znam kompletnie a radzę sobie w photobuckecie dość dobrze i na żaden inny hosting obrazków nie zamienię ;)
Nie no akurat z angielskim sobie poradzę, tylko muszę tego photobucketa trochę ogarnąć a nigdy mi się nie chce :P
[quote name='Ewa&Duffel']Świetne zdjęcie ! Niesamowite ma te oczy :loveu:
;)
[quote name='Aleksandra95']On cały jest niesamowity.:D i długi pyszczek ma..:)
:)

Moja pierwsza ręcznie wypleciona obróżka :)
Jest strasznie zakończona, no ale na pierwszy raz... :P

Na modelu (zdj. strasznie nie udane, na to nie patrzeć ):