Aleksa. Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 "i tak jestem szybszy" :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/PierwoszynoMechleRewa160312r044.jpg Quote
Ty$ka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Wariat :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [CENTER][CENTER] [/CENTER][/CENTER] Quote
roadtonowhere Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ty$ka napisał(a):Wariat :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: DOKŁADNIE :loveu: śliczne fotki :razz: Quote
taxelina Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ja tam wole piaszczyste duzo milsze dla nas i psow :) Quote
Talucha Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='Aleksandra95']"i tak jestem szybszy" :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Oczywiście :lol: [quote name='Ty$ka']Wariat :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :cool3: [quote name='roadtonowhere']DOKŁADNIE :loveu: śliczne fotki :razz: Dzięki :) [quote name='deer_1987']Ja tam wole piaszczyste duzo milsze dla nas i psow :) Ja też wolę piaszczyste :) Quote
łamAga Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Super zdjęcia :loveu: ale jak ja nie lubie fizjologów :angryy::eviltong: Quote
Talucha Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Dzięki ;) Czemu nie znosisz fizjologów? :D Quote
Ty$ka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Świetne fotki. Zazdrościmy morza :) Ja lubię fizjologi :D Quote
dagg Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/PierwoszynoMechleRewa160312r012.jpg krewetka w Bałtyku? :crazyeye: Gdzie tym razem byliście? Babie Doły, czy gdzieś dalej? :) CHyba muszę przestać Was odwiedzać, bo taka mnie tęsknota łapie, że jeszcze męża porzucę :P Quote
Talucha Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Ty$ka napisał(a):Świetne fotki. Zazdrościmy morza :) Ja lubię fizjologi :D Ja też lubię, uważam, że to najlepsze kagańce :) daguerrotype napisał(a):krewetka w Bałtyku? :crazyeye: Gdzie tym razem byliście? Babie Doły, czy gdzieś dalej? :) CHyba muszę przestać Was odwiedzać, bo taka mnie tęsknota łapie, że jeszcze męża porzucę :P Też się zdziwiłam, że tu krewetki :lol: Nie wiem skąd się wzięła Poszliśmy sobie od Pierwoszyna na pieszo na Mechelinki i tym razem z Mechelinek na Rewę :) Zawsze można wpaść z mężem w odwiedziny :razz: Fotek teraz nie dam bo jestem w szkole ;) Nie mamy niemieckiego to siedzimy w bibliotece :P Quote
dagg Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 No, przyjeżdżam raz na kilka miesięcy, ale to za małoooo :) Quote
Talucha Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='daguerrotype']No, przyjeżdżam raz na kilka miesięcy, ale to za małoooo :) Ja za to częściej chciałabym jeździc w góry :D :) Ciężko dogodzic :cool3: Quote
taxelina Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Bo jak sie cos ma to sie tego nie docenia :mad: Quote
roadtonowhere Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Lasti na każdej fotce jest taki szczęśliwy :loveu: normalnie kocham go :eviltong::loveu: Quote
Ty$ka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Bo hasiory to takie pozytywne świry są ;) A tak szczerze... ile ja bym dała, by wszystkie hasiory miały tak wysokie łapy jak Lasti :D No i taką słodką mordkę :D Quote
Talucha Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='deer_1987']Bo jak sie cos ma to sie tego nie docenia :mad: Dokładnie tak jest :D [quote name='roadtonowhere']Lasti na każdej fotce jest taki szczęśliwy :loveu: normalnie kocham go :eviltong::loveu: Może biegac to szczęśliwy :D Gdybym tak jeszcze była łaskawa zdjąc mu kaganiec to już w ogóle ;) Ale aż tak dobrze niestety nie ma:razz: [quote name='Ty$ka']Bo hasiory to takie pozytywne świry są ;) A tak szczerze... ile ja bym dała, by wszystkie hasiory miały tak wysokie łapy jak Lasti :D No i taką słodką mordkę :D A no są świry, są :D Miło słyszec :loveu: Lasti nie ma aż tak długich łapek :cool3: On w ogóle śmieszny jest, ale to wiadomo bo z pseudo Quote
Marta_Ares Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 kolejne piękne fotki z plazy :loveu: :loveu: :loveu: nie mogę sie napatrzeć na Lastiego :loveu: bardzo mi się podoba, moim marzeniem kiedyś był haszczak o takim umaszeniu, szkoda, ze juz sie nie spełni :oops: z ciekawości ile Lasti waży? chciałabym z Mayką dojść do takiej figury :loveu: Quote
roadtonowhere Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Lasti ma piękną obrożę! :loveu: gdzie kupiłaś mu ją? jeśli można spytać :razz: Quote
wikikoniki Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 roadtonowhere napisał(a):Lasti ma piękną obrożę! :loveu: gdzie kupiłaś mu ją? jeśli można spytać :razz: JEśli chodzi o fioletową i żółtą to ja odpowiem :p - furkidz.eu :) Quote
Talucha Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='Marta_Ares']kolejne piękne fotki z plazy :loveu: :loveu: :loveu: nie mogę sie napatrzeć na Lastiego :loveu: bardzo mi się podoba, moim marzeniem kiedyś był haszczak o takim umaszeniu, szkoda, ze juz sie nie spełni :oops: z ciekawości ile Lasti waży? chciałabym z Mayką dojść do takiej figury :loveu: Dzięki :loveu: Ja się właśnie cieszę, że skoro już mam husky'ego to że jest właśnie biało-brązowy :) Szare i czarne już mi się tak nie podobają. A Lasti waży jakieś 18kg chudzielec taki :) I ciężko go utuczyc nawet jakby się chciało :) [quote name='roadtonowhere']Lasti ma piękną obrożę! :loveu: gdzie kupiłaś mu ją? jeśli można spytać :razz: Dzięki :) od forumowej Corse, firma nazywa się Furkidz :) [quote name='Paula03']Ładnie mu w tej obroży :loveu: Dzięki :D Miałam nadzieję, że będzie mu pasowac. Z takich wzorków jeszcze ta mi się podoba: http://furkidz.eu/pl/p/Juicy-Orange/113 [quote name='wikikoniki']JEśli chodzi o fioletową i żółtą to ja odpowiem :p - furkidz.eu :) Tak, dokładnie :) Quote
Recommended Posts