kalyna Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 "]http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/c014.jpg mina mówi: dalej Pańcia, rusz się :lol: obroża cuuudna i widzę, że rozpędzasz się z tymi obrożami... ja raz weszłam na wątek obroży i zobaczyłam cudną różową z kolcami z allegro. I tak zachorowałam na nią, że chyba ją kupię. Tylko ona z kolcami jest, więc wolałabym wersję bez... jednak dla takiego futra jak Sonia nie pasują kolce. Ale ten róż :loveu: no i nie wiem czy ONkowi pasuje taki kolor... Quote
wikikoniki Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Obroża cudooooowna ! :loveu: Ja nie wiem co Ness kupić :( Do niej WSZYSTKO pasuje -,- Quote
Talucha Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='Ty$ka']To nie zaszkodzi jak jeszcze raz powiem, że Lasti jest debeściakiem Jaka świetna obroża Jeej... i jak tu wytrzymać na odwyku od gadżeciopsioholizmu jak człowiek takie cuda ogląda Dziękuję :loveu: Ja mam tak samo jak wchodzę na wątek obrożowy, to tak strasznie kuuuuusi :lol: Ale już więcej naprawdę nie mogę [quote name='kalyna']mina mówi: dalej Pańcia, rusz się obroża cuuudna i widzę, że rozpędzasz się z tymi obrożami... ja raz weszłam na wątek obroży i zobaczyłam cudną różową z kolcami z allegro. I tak zachorowałam na nią, że chyba ją kupię. Tylko ona z kolcami jest, więc wolałabym wersję bez... jednak dla takiego futra jak Sonia nie pasują kolce. Ale ten róż no i nie wiem czy ONkowi pasuje taki kolor... Tak, kupiłam dwie ale więcej nie zamierzam :lol: Tzn. bardzo bym chciała ale szkoda mi pieniędzy, tym bardziej, że zbieram na inne POTRZEBNE rzeczy :lol: Różowa z kolcami piękna, pewnie, że by pasowała! :D [quote name='deer_1987']Ladnie mu w tej obrozce Fajnie, że się podoba :D [quote name='wikikoniki']Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Obroża cudooooowna ! Ja nie wiem co Ness kupić Do niej WSZYSTKO pasuje -,- Dzięki :loveu: Fakt, jej wszystko pasuje :lol: [quote name='dOgLoV']Pieknie wyglada w tej obróżce [quote name='Paula03']Śliczna obróżka [quote name='understandme']Ale ładna obroża! :loveu: Ostatnio mi dogo szwankowało i nie mogłam wejśc... W piątek mieliśmy z Lastim i moją koleżanką wycieczkę. Mieliśmy pojechac na Mechelinki ale tak wyszło, że wysiedliśmy w Pierwoszynie, poszliśmy na pieszo jakimiś polami i lasami na plażę. Koleżanka spytała czy idziemy na Rewę ale stwierdziłam, że tak daleko mi się nie chce :roll: a wyszło tak, że poszliśmy na Babie Doły czyli jeszcze jakieś dwa razy dalej niż Rewa :lol::lol: W każdym razie było fajnie, pies się wylatał :) Chwilę go spuściłam i wleciał mi na skarpę i nie chciał się odwołac, już myślałam, że mam po psie, koleżanka się zaczęła po niego wspinac. Za chwilę słyszę trzask gałęzi i sobie myślę, że Lasti spada :-o Mignęło mi tam u góry jakieś czarne futro, jakiś zwierzak i to do niego Lasti pobiegł :shake: W końcu Lasti zszedł na dół i go zapięłam, ale miałam stracha! A dzisiaj byliśmy w miłym towarzystwie na dogo spacerze. Mam fotki z obydwu wypadów ale najpierw dam dzisiejsze. Fotki mi ostatnio nie wychodzą, nawet mi się nie chce starac ich porządnie robic, więc są jakie są :p Quote
Talucha Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='omry']Aaaaaa! :loveu: Bullki :D:D:D Quote
Jean Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Hej.. mam problem ze ściągnięciem zdjęć z tego photobucket czy jakoś tak.. robię żeby zapisało, a ono mi zapisuje adres stronki :/ Przesłałabyś mi na maila te 6 gdzie jest Lusia? Proszę :) zanetaha@wp.pl Quote
Ty$ka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Świetne spotkanko :D Strasznie Wam zazdroszczę :P Quote
omry Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Talucha napisał(a):Bullki :D:D:D Bollonarium! :) Fajne spotkanko, w Szczecinie nie ma chętnych, niestety. Quote
Talucha Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='Jean']Hej.. mam problem ze ściągnięciem zdjęć z tego photobucket czy jakoś tak.. robię żeby zapisało, a ono mi zapisuje adres stronki :/ Przesłałabyś mi na maila te 6 gdzie jest Lusia? Proszę :) zanetaha@wp.pl Wysłane :) [quote name='Ty$ka']Świetne spotkanko :D Strasznie Wam zazdroszczę :P Lasti niestety większośc spaceru na smyczy, ale i tak lubimy te spacerki :D [quote name='omry']Bollonarium! :) Fajne spotkanko, w Szczecinie nie ma chętnych, niestety. Eeee, jak nie ma chętnych to słabo :roll: Wbijajcie do Gdyni :lol: [quote name='westie_justa'] Ooooo, dziękuję bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jest super! Quote
Talucha Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ale super spacer dzisiaj mieliście.:):) Tak, bardzo fajnie było :) omry napisał(a):Taaaa, do Gdyni :D A ile spacerek trwał? Wyszłam z domu o 11:30 a wróciłam o 16 :P Z tym, że w jedną stronę w miejsce zbiórki jadę jakieś 50 minut autobusem. Quote
omry Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Talucha napisał(a): Wyszłam z domu o 11:30 a wróciłam o 16 :P Z tym, że w jedną stronę w miejsce zbiórki jadę jakieś 50 minut autobusem. Eeee, to moje staruszki by przez tydzień nie wstały z powodu bólu łap po takim spacerze :) Dwie godzinki spokojnym tempem z przerwami to jest totalny max dla Iwana, Tori by dłużej dała radę, ale trzeba iść na kompromis :) Quote
wikikoniki Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Dlaczego dodajesz same moje zdjęcia ? :mad: :D Trzeba było poprosić to bym Ci zrobiła :p Quote
monika15 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Lasti jest śliczny:loveu: zazdroszczę Ci takich dogo spacerów;) Quote
Talucha Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 [quote name='omry']Eeee, to moje staruszki by przez tydzień nie wstały z powodu bólu łap po takim spacerze :) Dwie godzinki spokojnym tempem z przerwami to jest totalny max dla Iwana, Tori by dłużej dała radę, ale trzeba iść na kompromis :) Krótsze spacerki też robimy :) Np. spotykamy się na polance i tam psy trochę się wyhasają :D [quote name='wikikoniki']Dlaczego dodajesz same moje zdjęcia ? :mad: :D Trzeba było poprosić to bym Ci zrobiła :p Bo tak mam je w kolejności w albumie :D Może następnym razem :evil_lol: [quote name='monika15']Lasti jest śliczny:loveu: zazdroszczę Ci takich dogo spacerów;) Dziękuję :) :loveu: Wgrywa mi się filmik no ale zobaczymy co z tego będzie :D Lunka :) Quote
paulaa. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Ale wam zazdroszcze dogo spaceru. :smile: A fotki extra! Quote
Karro Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Ja także zazdroszczę takiego spaceru. Towarzystwo super! :multi: Quote
vege* Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 niuf :loveu: ja też zazdroszczę takich psich spacerków, u nas niestety nikogo nie ma kto by poszedł na długi spacer z psem (każdy uważa, że to głupota iść z psem na 2 i więcej godzinny spacer), jedynie moja nauczycielka od biologi, która mieszka niedaleko mnie, no ale trochę głupio mi się jej zapytać, czy by nasze psy mogły się co jakiś czas pobawić :lol: Quote
monika15 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 vege* napisał(a):niuf :loveu: ja też zazdroszczę takich psich spacerków, u nas niestety nikogo nie ma kto by poszedł na długi spacer z psem (każdy uważa, że to głupota iść z psem na 2 i więcej godzinny spacer), jedynie moja nauczycielka od biologi, która mieszka niedaleko mnie, no ale trochę głupio mi się jej zapytać, czy by nasze psy mogły się co jakiś czas pobawić :lol: Ja byłam kilka razy na spacerze z psami z moją byłą nauczycielką:evil_lol: poqwiem szczerze, ze nawet fajnie sie z nia rozmawialo :P Quote
Recommended Posts