Talucha Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 I te w ruchu nieostre ale wstawiam jako dowód, że pies żyje i biega (deer_1987 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:) Quote
Paula03 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Lastiego :BIG: Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/umc019.jpg Ale on ma dlugi ten nos :razz: http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/umc033.jpg Biega!! :D Quote
wikikoniki Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 śliczny Lasti ! :loveu: On jest taki... słodziasty ! :p Oddaj mi go :diabloti: Quote
Talucha Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Paula03']Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Lastiego :BIG: Dzięki :loveu: [quote name='deer_1987'] Ale on ma dlugi ten nos :razz: Biega!! :D Wszyscy twierdzą, że ma długi nos :lol: Biega, dzisiaj też biegał ale po plaży :) [quote name='wikikoniki']śliczny Lasti ! :loveu: On jest taki... słodziasty ! :p Oddaj mi go :diabloti: Wredny :evil_lol: Chyba śnisz! :diabloti::diabloti: Quote
Talucha Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Nie mogę już patrzec na nasz jesienny banerek ale wciąż czekam na nowy :lol: I mała przerwa od zdjęc z pól. Sobotnie ciasteczka :D Sam średnio zainteresowany :D No i dzisiejsza plaża. Lasti dostał chwilę wolności i był przeszczęśliwy Usiłował wejśc do tego 'tunelu', który jest za nim na zdjęciach ale na szczęście zawrócił jak go zawołałam :P A obróżka Furkidz przeszła testy w morskiej wodzie ;) Quote
omry Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Oooo i jak te ciasteczka z przepisu Corse? Też zamierzam spróbować :) Quote
Talucha Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Lastiemu bardziej jednak smakują pasztetowe ;) ale te też zje Quote
Naklejka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Też zrobiłam te ciasteczka, ale za fest je spiekłam, muszę trochę zmodyfikować skład, ale Arni się nimi zajada :) Masz jakiś przepis na te pasztetowe ciasteczka? :) Quote
wikikoniki Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Fajne fotki ;) Ja hyba te xiastka zrobie na weekend urodzinowo... Bardzo smierdza ? Bo kiedys robilam inie dalo sie tefo trzymac nawet ; p Quote
Naklejka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Nie dawaj czosnku, strasznie to śmierdziało :P Quote
Talucha Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Naklejka']Też zrobiłam te ciasteczka, ale za fest je spiekłam, muszę trochę zmodyfikować skład, ale Arni się nimi zajada :) Masz jakiś przepis na te pasztetowe ciasteczka? :) Mam, zaraz znajdę i podam :) [quote name='wikikoniki']Fajne fotki ;) Ja hyba te xiastka zrobie na weekend urodzinowo... Bardzo smierdza ? Bo kiedys robilam inie dalo sie tefo trzymac nawet ; p Nie śmierdzą ;) Naklejka mi nie śmierdziały :lol: edit. Mam Ciasteczka pasztetowe: 60 dkg pasztetowej 3 łyżki suszonego majeranku 2 jajka 2 szklanki mąki Całość wymieszać do uzyskania konsystencji ciasta i piec na blasze ok. 20 min. w 200 stopniach. O stąd brałam :) : [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/threads/47771-Przepisy-na-psie-ciasteczka-%29[/FONT] Quote
Naklejka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Bo ja wyczulona na wszelkie zapachy :P Myślałam, że padnę :lol: Quote
omry Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Oooo, to może pasztetowe zrobię. Myślę, że moim to pasztetowe prędzej do gustu przypadną. Timonowi też :) Quote
Talucha Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Naklejka trochę czuc, wiadomo ale nie aż tak tragicznie :lol: o tych moich mówię w każdym razie :) omry mój też bardziej za pasztetowymi jest ale serowe robiłam pierwszy raz do spróbowania :D Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Widzę, że nie tylko dora się dzisiaj kąpała. :):):) Quote
omry Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Tori dzisiaj szczekała na fale przegryzając chrupkiem od czasu do czasu. Miała zabawę :evil_lol: Quote
Talucha Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Tak, tak, on by nie przeżył gdyby się nie pomoczył :D Aż go spuściłam na chwilę ze smyczy, na szczęście ładnie się słuchał :loveu: I fajnie bo cały kawałek plaży był tylko dla nas :) Chciałam zrobic więcej fotek ale jak dojechałam do Gdyni, ukradli mi słońce :lol: i fotki takie szaro-bure, stwierdziłam, że nie robię :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Talucha napisał(a):Tak, tak, on by nie przeżył gdyby się nie pomoczył :D Aż go spuściłam na chwilę ze smyczy, na szczęście ładnie się słuchał :loveu: I fajnie bo cały kawałek plaży był tylko dla nas :) Chciałam zrobic więcej fotek ale jak dojechałam do Gdyni, ukradli mi słońce :lol: i fotki takie szaro-bure, stwierdziłam, że nie robię :evil_lol: trzeba było robić.:D Quote
WeronikaM Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ale fajnie chodzić na spacery na plażę :D:D :razz: Quote
Jean Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 WeronikaM napisał(a):ale fajnie chodzić na spacery na plażę :D:D :razz: Już niedługo nie będzie można, bo zacznie się sezon :( Lastuszek piękny, a ciasteczka wyglądają smakowicie :) Quote
Talucha Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Aleksandra95']trzeba było robić.:D Nie chciałam szarych fotek :eviltong: [quote name='WeronikaM']ale fajnie chodzić na spacery na plażę :D:D :razz: Taak, fajnie tylko nie zawsze mam możliwośc spuszczenia go tam ;) [quote name='Jean']Już niedługo nie będzie można, bo zacznie się sezon :( Lastuszek piękny, a ciasteczka wyglądają smakowicie :) Niestety, trzeba korzystac teraz a potem szukac dzikich plaż :( Quote
Qeeriefire Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Pogoda śliczna :) Lasti uradowany :evil_lol: Quote
Recommended Posts