paulaa. Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Wszystkiego naj dla Lastiego z okazji 3 urodzin! :smile: A komplecik macie cudnyy! Quote
Talucha Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 A no marcowy :) Tak mniej więcej :P Dziękujemy :) A spacer jakiś miał byc jutro chyba? Muszę zajrzec na wątek Gdyński :) Quote
Talucha Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='paulaa.']Wszystkiego naj dla Lastiego z okazji 3 urodzin! :smile: A komplecik macie cudnyy! Dziękujemy bardzo! :) FOTKI NA POPRZEDNIEJ STRONIE!!! Quote
wikikoniki Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Talucha']A no marcowy :) Tak mniej więcej :P Dziękujemy :) A spacer jakiś miał byc jutro chyba? Muszę zajrzec na wątek Gdyński :) Taaak ? Ja i tak chora, więc raczej nie wypali ale wątpię... Quote
Karro Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Jeju jaka pogoda u Was. A u nas tydzień już leje :( może dopiero jutro coś się rozpogodzi :) Quote
Paula03 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Super mu w tej obroży :loveu::loveu::loveu: [quote name='wikikoniki']O ! On też z marca ? :D Neska ma 11 :) [/QUOTE] Moja sucz chyba też jest z marca :cool3: Quote
łamAga Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/umc011.jpg piękne ma oczy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
omry Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Tori z września, 12 lat skończy w tym roku :) Iwanek nie wiemy z którego miesiąca, ale 11 lat kończy :) Quote
Jean Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Słoneczny Lasti :) Wszystkiego dobrego, jak najmniej bójek z niefajnymi psami, dużo smacznych kosteczek ;) A po co klatka? Quote
taxelina Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/2012/umc006.jpg On i to jego spojrzenie :diabloti: Quote
vege* Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Wszystkiego najlepszego dla Lastiego :loveu: ps. moja Nuka też jest z marca, ale z 20 :-) Quote
wikikoniki Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='vege*']Wszystkiego najlepszego dla Lastiego :loveu: ps. moja Nuka też jest z marca, ale z 20 :-)[/QUOTE] Moja 11 :D A ja 16 :p Quote
vege* Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='wikikoniki']Moja 11 :D A ja 16 :p[/QUOTE] ja jestem z 11, ale z maja :lol: Quote
Talucha Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='wikikoniki']Taaak ? Ja i tak chora, więc raczej nie wypali ale wątpię...[/QUOTE] Ja jednak też dzisiaj nie jechałam ;) To zdrowiej! [quote name='understandme']Jeju jaka pogoda u Was. A u nas tydzień już leje może dopiero jutro coś się rozpogodzi [/QUOTE] U nas ładnie, słoneczko :loveu: Dzisiaj już nawet mniejszy wiatr :D [quote name='Paula03']Super mu w tej obroży Moja sucz chyba też jest z marca [/QUOTE] :loveu: W ogóle tu dużo marcowych widzę :lol: [quote name='wikikoniki']Marcowe psy rządzą ! [/QUOTE] :lol::lol: [quote name='dOgLoV']piękne ma oczy [/QUOTE] Psychopatyczne :evil_lol: Dzisiaj zauważyłam, że na jednym oku ma jakąś plamkę brązową... Wcześniej tego nie było, więc nie mam pojęcia od czego to. Chyba mu się kolor oczu nie zmieni? :lol: Chyba to nawet będzie na jakimś zdjęciu widac, jak znajdę to wstawię :) [quote name='omry']Tori z września, 12 lat skończy w tym roku Iwanek nie wiemy z którego miesiąca, ale 11 lat kończy [/QUOTE] Żyjesz z nastolatkami :lol: Pies mojej babci (Łatek) ma w tym roku 14 :) [quote name='Jean']Słoneczny Lasti Wszystkiego dobrego, jak najmniej bójek z niefajnymi psami, dużo smacznych kosteczek A po co klatka?[/QUOTE] Dzięki bardzo :loveu: Klatka jest mi potrzeba na wyjazdy. Tam trzeba go czasem zostawic u babci a my np. jedziemy na zakupy. Wtedy byłby zamykany, bo on szału dostaje jak widzi, że wszyscy odjeżdżamy samochodem (jak jesteśmy u siebie to spokojnie zostaje w domu ale na wyjazdach dostaje szału). Chyba wtedy myśli, że chcemy go zostawic i nie wrócimy :shake: Poza tym mamy problem z pilnowaniem rzeczy i chcę uniknąc sytuacji, że poniszczył by coś u babci w domu czy nawet ugryzł przez to babcię/wujka co już się raz prawie przytrafiło. W domu też czasem jest nam potrzebna jak przychodzą do nas dzieciaki ciotki, które lubią psa potargac, pociągac za uszy, ogon i nie są delikatne a Lasti jest mocno zdenerwowany. Ciotka każe mi wtedy żebym ubierała mu kaganiec ale stoczyłam z nią o to walkę, bo mi nie będzie mówic co mam robic z psem w moim domu ;) Wtedy byłby w klatce, w której czułby się bezpieczny, miał spokój a i nic dzieciakom by się nie stało. [quote name='deer_1987'] On i to jego spojrzenie [/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: [quote name='vege*']Wszystkiego najlepszego dla Lastiego ps. moja Nuka też jest z marca, ale z 20 [/QUOTE] Dzięki w imieniu Lastiego! :loveu: O, muszę pamiętac :D [quote name='wikikoniki']Moja 11 A ja 16 [/QUOTE] To już niedługo :):) [quote name='vege*']ja jestem z 11, ale z maja [/QUOTE] A ja 22 września :lol: w dodatku urodziłam się o 22:22 :razz: Dzisiaj mamy taką piękną pogodę, że aż szkoda siedziec w domu! :) Jest słońce :loveu::loveu::loveu: Byłam z Lastim, bawiliśmy się, biegaliśmy :D Lasti nakręcił się bardzo na dworze na swoją zabawkę świnię z czego się cieszę :) Zaraz będą fotki :) Quote
Talucha Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Fotki jeszcze wczorajsze wrzucam, a za chwilę wyszukam to dzisiejsze z magiczną plamką na oku Quote
Misia&Ruby Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LASTIEGO!!! :multi: :new-bday: Quote
Talucha Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Dzięki :):):) :loveu: Eh, moje maleństwo już 3 latka ma :lol: Strasznie szybko to zleciało! A ja sobie nie wyobrażam teraz domu bez psa *.* Wstawiam zdjęcie Lastiego oka, taka dziwna plamka mu się ostatnio zrobiła i nie wiem od czego. Zdjęcie mocno wykadrowane żeby było widac A czubkowi na urodziny zamówiłam jednak obrożę :lol::lol::angryy: Nie mogłam się powstrzymac... W prawdzie to będzie bardziej dla mnie prezent, bo Lasteckiemu raczej obojętnie w czym chodzi :eviltong: To załóżmy, że będzie to od razu prezent dla mnie na dzień kobiet :lol: Chyba jeszcze upiekę dzisiaj ciasteczka dla psa :) Quote
omry Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Talucha']Eh, moje maleństwo już 3 latka ma :lol: [/QUOTE] Stoooooooooo laaaaaaaaaaaaaaat! :sweetCyb::bigcool::ylsuper::Rose::laugh2_2::jumpie::klacz::BIG::bday::tort::new-bday::drink1::beerchug::chlup::drinka::cunao::knajpa: :laola: [quote name='Talucha']Wstawiam zdjęcie Lastiego oka, taka dziwna plamka mu się ostatnio zrobiła i nie wiem od czego. Zdjęcie mocno wykadrowane żeby było widac[/QUOTE] A ta plamka to ma kolor czerwony czy brązowy? Quote
Karro Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Lasti wszystkiego naajlepszego :multi::loveu: A od czego może być taka plamka? Quote
paulaa. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Piękna ta plamka, chociaż i tak ma te oczyska niezwykłe. :smile: Quote
Talucha Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Dzięki wszystkim w imieniu Lastiego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: omry, understandme Nie mam pojęcia od czego ta plamka może byc... A kolor ciężko określic, raz wygląda na brązową, raz na czerwoną... Za chwilkę mam obiad a potem jadę z koleżanką i z Lastim do Gdyni :) Pogodę mamy cudowną, mam nadzieję, że zrobię też jakieś fotki Quote
Recommended Posts